انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ (/showthread.php?tid=286890)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - *Aɴѕel* - 06-07-2020

(06-07-2020، 11:14)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:12)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:10)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:03)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا گرفتی؟؟؟

اوهوم تو عکس خلاقانه گذاشتم ):

دیدم
حالا غم برک برت ندارع(:
بیا بغلم
آبنبات میخوری؟^^

فدا شم ): ♥
من در حال حاضر فق مامانمو میخام ):

تا میتونی سمت مامانت نرو
در دیددش نباشی بهترع/=

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - Sirvan10_a - 06-07-2020

(06-07-2020، 11:11)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:09)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۹.۸۸ عالیه برای نهم کرونای.

یادش بخیر نهم ۱۹.۹۶ شدم دو ساعت عر زدم.

خودم میدونم ایح ):
مشکل من مامانمه -_-
یه سوال کدوم درس کم گرفتی؟؟؟.

من بخاطره دعوا با یوی از بچه ها معلم هنر ۱۹ مستمر داد Angry

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - لــــــــــⓘلی - 06-07-2020

(06-07-2020، 11:01)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 10:08)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 10:03)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آی خداااا ستین Telegh_34Telegh_50

عشقم همه رو ک خوب دادی!

گند زدم ستین ))))):
افسرده شدم -______-

(06-07-2020، 10:19)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 10:03)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم سکته میکنم cry2
نگا کن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینوووو

چطوری راضی باشم 6
خر خون :/
خرر خون ://
خررر خون :///

از دیشب استرس داشتم میدونستم اینجوری میشه ))))":
بدبخ شدم /: بیچاره شدم /:
الان مامان بیاد خونه اینو ببینه چی میگه بهم ؟ -_____-
وااااااای p336

مشکلت اون بیست و پنج صدمه؟!

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - سهَ‌ند - 06-07-2020

طرف ۲۰ شده میگه وای نه چرا ۲۱ نشدم Telegh_26

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 06-07-2020

راس میگه
بیست شدی دیگ ::|||

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - BIG-DARK - 06-07-2020

خخخخخخخخ

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - ɪᴄᴇ - 06-07-2020

(06-07-2020، 11:14)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونای که میخوان برن تجربی یه نصیحت میکنم یک.

از الان بخونید دو حتما توی مسابقات حلال احمر و المپیاد شیمی و زیست شرکت کنید

شما کی باشی که نصیحت کنی ؟ 
دانش آموز تجربی ک رنک بخواد بشه مطمئن باش وقت انجمن اومدن و خوندن نظر شمارو نداره 

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - Sirvan10_a - 06-07-2020

@m.h.sa
کارنامه تو دیدی به نظرم حیفی برو تجربی.یه پسر تو نقده ۵۱ ایران رو اورد.

معدلش از تو کمتر بود توی دوران تحصیلی Confused

(06-07-2020، 11:18)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:14)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونای که میخوان برن تجربی یه نصیحت میکنم یک.

از الان بخونید دو حتما توی مسابقات حلال احمر و المپیاد شیمی و زیست شرکت کنید

شما کی باشی که نصیحت کنی ؟ 
دانش آموز تجربی ک رنک بخواد بشه مطمئن باش وقت انجمن اومدن و خوندن نظر شمارو نداره 
هیچی نمیگم تو.خوبی Angel

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - Ɗєя_Mσηɗ - 06-07-2020

(06-07-2020، 11:13)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:11)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:09)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۹.۸۸ عالیه برای نهم کرونای.

یادش بخیر نهم ۱۹.۹۶ شدم دو ساعت عر زدم.

خودم میدونم ایح ):
مشکل من مامانمه -_-

شما تلاشتو کردی و نتیجشم ک عالی بود پس غصه خوردن نداره  -.-
خودت راضی باشی بسه (;، بقیه همیشه توقع بالایی دارن ازت

خسته نباشی (;

تنا جمله ای که تونس آرومم کنه ._. ♥
زهرا بابا دید گف راضیم ازت ولی همیشه از واکنش مامانم میترسم :|
نمیخام ناراحت بشه اع دسم -_-

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - *Aɴѕel* - 06-07-2020

کی الان رشتش تجربیه؟