انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - sober - 02-03-2026

(02-03-2026، 23:16)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا اینجور که تو ایتا میگن
تاحالا ایالت تگزاس تو امریکا رو گرفتن
اسرائیل رو پاکسازی کردن
فلسطین سرپا شده تو قدس نماز خوندن
هرچیم هواپیما و اینا آمریکا و اسرائیل داشتن به غنیمت آوردن

تو ایتا الان پاپ تو واتیکان هم جمعه میخواد نماز جمعه بخونهD:

(02-03-2026، 23:17)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 23:15)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میرم نوک برج میلاد اونجا چراغ قوه گوشیمو روشن می کنم تکون میدم همه تون می بینین چون تهران خلوته الان

اگه برقارو قطع کنن چطوری بیای پایین؟p343

اره اونم مشکلیه
پس خودتون چراغهای برج میلادو دیدین یاد من بیافتین D:

(02-03-2026، 23:17)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دو سه روزی قد دو‌ سه ماه گذشت
ده درصدش بخاطر اتفاقات عجیب غریب
نود درصدش بخاطر بی نتی /:

هرکی گفته بی خبری خوش خبریه تو شرایط ما نبوده و تو این دوران زندگی نکرده
از بی خبری می ترسم
اگه خوب پیش می رفت که تو بوق و کرنا می کردن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - TinaMk - 02-03-2026

(02-03-2026، 23:16)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 23:08)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهم گفتن بایدوایسیم تا اپدیت کنه سرورشو):
حالا خداروشکر هزینش خیلی نبود
ارهه اونم هی قطع و وصل میشد ولی الان فک کنم یهو همرو با هم قطع کردن
فعلا سرش گرده تینا

غمگین شدم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 02-03-2026

عمو صابر قبلا از این بازی های ثبت رکورد میذاشت و جایزه میداد
کاش بازم بذاره یکم سرگرم شیم
@SABER

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Titiw - 02-03-2026

(02-03-2026، 17:32)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 17:29)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا با چشم خودم دیدم خدا سیوم کرد
شلوغ بود راه تا دیروز
اگه خیلی خطری شه میایم

خطری تر از این دختر؟؟پاشو بیا
من به جای تو استرس گرفتم
میام حتما
(02-03-2026، 17:45)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 17:29)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شلوغ بود راه تا دیروز
اگه خیلی خطری شه میایم

بیا بیتا جون :دی
((=
(02-03-2026، 17:46)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 17:11)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم میرفتم پمپ بنزین یهو جلومو زدن
۱۰ ثانیه زودتر از خونه درومده بودم میرفتم تو مرکز انفجار
فاکینگ ۵۰ متر فاصله داشتم((=
پاشو بیا شمال . شما تعطیلات و روزا عادی مسافرت بودین رامسر همیشه الان وسط جنگ تهرانی ؟
نمیدونم منتظر چی هستیم واقعا
(02-03-2026، 18:03)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شلوغ بود راه تا دیروز
اگه خیلی خطری شه میایم

خطری هست پاشو بیا هی اوضاع داره بدتر میشه

(02-03-2026، 17:44)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازکات به همه نمیاد . یچی مثل چتری شماست 
باید صورتت کوچیک باشه و‌ پوستتم سفید باشه 
ما صورتمون بزرگه سبزه هم‌هستیم بازکات کنیم‌شبیه شرک میشیم 
شرک (((((:
بازکات به همهههه میاد 
تضمین میکنم برو بازکات بزن

فردا احتمالا راه میفتم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 02-03-2026

(02-03-2026، 23:18)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 23:16)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا اینجور که تو ایتا میگن
تاحالا ایالت تگزاس تو امریکا رو گرفتن
اسرائیل رو پاکسازی کردن
فلسطین سرپا شده تو قدس نماز خوندن
هرچیم هواپیما و اینا آمریکا و اسرائیل داشتن به غنیمت آوردن

تو ایتا الان پاپ تو واتیکان هم جمعه میخواد نماز جمعه بخونهD:

(02-03-2026، 23:17)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره اونم مشکلیه

(02-03-2026، 23:17)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دو سه روزی قد دو‌ سه ماه گذشت
ده درصدش بخاطر اتفاقات عجیب غریب
نود درصدش بخاطر بی نتی /:

هرکی گفته بی خبری خوش خبریه تو شرایط ما نبوده و تو این دوران زندگی نکرده
از بی خبری می ترسم
اگه خوب پیش می رفت که تو بوق و کرنا می کردن
بقول یه بنده خدایی
کسی که راست میگه ؛ نتو قطع نمیکنه (:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - ραтяιcια - 02-03-2026

(02-03-2026، 23:18)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره اونم مشکلیه

وای یاد فیلم fall افتادم ، چقد تراژدی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 02-03-2026

اینکه جنگ شده ؛ اینهمه مردم بی گناه مردن یه درده
اینکه این جنگ و فلسفه پشتش هیییچ ربطی به ملت ایران نداره و همش پای ایدئولوژیه هزار و یک درده

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 02-03-2026

خلاصه اخبار صبح تا الان امروز

sara: WarRoom with YASHAR:
ارتش اسرائیل:سید یحیی حمیدی از مقامات ارشد وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی در عملیاتی هدفمند کشته شد
@withyashar

سر ترکمنستان پلیس دیپلمات رو زدن
اصابت موشک به برخی مناطق تهران، از جمله حوالی لاله زار، تجریش، اطراف میدان فردوسی و .../تسنیم
کلانتری و آگاهی 121سلیمانیه رو زدن
کلانتری شهرک ولیعصر  کنار اتوبان سعیدی
@withyashar
کلانتری ۱۰۹ میدان بهارستان زدن
کلانتری ۱۵۳ منطقه ۱۸ رو زدن
کلانتری های تهران یکی پس از دیگری درحال بمباران

منزل شخصی سردار حسین زارع‌کمالی، فرمانده کل سپاه پاسداران استان همدان مورد اصابت دو موشک جنگنده‌های اسرائیل قرار گرفت.

@withyashar

خانه امن نیروهای بسیج و سرکوب، نبش فلکه چهارم تهران پارس.
به گفته شاهدان حداقل ۱۷ بسیجی جان باختند
@withyashar

رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با سی‌ان‌ان در پاسخ به این سوال که حملات در ایران چقدر طول خواهد کشید گفت: نمی‌خواهم ببینم که حملات زیاد طول می‌کشند.
@withyashar
وی اضافه کرد: همیشه فکر می‌کردم که چهار هفته طول می‌کشد. قدری از برنامه جلوتریم.

ترامپ: ما توانایی‌های موشکی ایران را از بین می‌بریم و می‌بینید که به صورت ساعتی این اتفاق می‌افتد، همراه با ظرفیت آنها برای تولید موشک‌های کاملاً جدید و بسیار خوب.
@withyashar
دوم، ما نیروی دریایی آنها را نابود می کنیم. ما قبلاً 10 کشتی را ناک اوت کرده ایم. آنها در ته دریا هستند.

ترامپ درباره جمهوری اسلامی: «ما هنوز حتی شروع نکرده‌ایم که آن‌ها را به‌طور جدی هدف قرار دهیم. موج اصلی هنوز رخ نداده است. ضربه بزرگ به‌زودی در راه است.»

@withyashar

ما می‌خواهیم به مردم ایران کمک کنیم، اما در حال حاضر می‌خواهیم همه در خانه بمانند.

آن بیرون امن نیست.

ارزیابی ارتش اسرائیل: طی دو تا سه روز آینده، شلیک‌ها از ایران به اسرائیل به طور چشمگیری کاهش خواهد یافت

@withyashar

یک منبع اسرائیلی به i24NEWS گفت که ارزیابی‌ها نشان می‌دهد تاکنون ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ نفر از نیروهای سپاه پاسداران و نیروهای امنیتی ایران در این حملات کشته شده‌اند.

برخی تخمین‌ها حاکی از تعداد بسیار بیشتری است، اما رقم محافظه‌کارانه بیش از ۱۰۰۰ نفر است.

از زمان آغاز عملیات مشترک اسرائیل و آمریکا در روز شنبه، تأسیسات سپاه و بسیج و ساختمان‌های دولتی مورد حمله قرار گرفته‌اند.

یک حمله قابل توجه اسرائیل بعد از ظهر دوشنبه در تهران، خانه های امن نیروهای امنیت داخلی، بسیج و سپاه پاسداران را هدف قرار داد.

‌به نظر می‌رسد ساختمان هدف قرار گرفته در نارمک متعلق به یگان سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده است. در مدرکی که پس از حمله هوایی در محل پیدا شده، نام میلاد منصوری، سرپرست گروه شهید بابایی، مشاهده می‌شود. ایالات متحده آمریکا جوایز متفاوتی برای اعضای این گروه تعیین کرده است. این گروه با نام انتقام جویان سایبری فعالیت میکردند

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - ραтяιcια - 02-03-2026

کامنتای روبیکا عالیهههههه
اونا میگن چرا اومدین روبیکا برنامه عرزشی ها برین اینستای خودتون ، اینا میگن خب بی‌نامو.سا شماها نتو قطع کردین چطوری بریمممTelegh_01
اونا میگن حقتونه همه چیتون دست ماست حتی نت(((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - N0B0DY - 02-03-2026

(02-03-2026، 23:08)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 23:01)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونی که شما خریده بودیم دیگه کار نمیکنه؟

ناراحت بودم ک فروشو بستو نتونستم بگیرم
الان واس شما ناراحتم که هزینه کردیو تو ی روز دیگه کار نمیکنه...

تنها سلاحشون تو جنگ قطع کردن نتو مشکل اعصاب واس ماست گنده گوزای منطقه ؛/
بهم گفتن بایدوایسیم تا اپدیت کنه سرورشو):
حالا خداروشکر هزینش خیلی نبود
ارهه اونم هی قطع و وصل میشد ولی الان فک کنم یهو همرو با هم قطع کردن

اره باز دمش گرم هم هزینش خوب بود هم واقعا به فکر بود و همین که قظع کرد فروشو نشون میده براش مهمه و نخواست وقتی کشش نداره الکی ریسک کنه ظرفیت سرورو ببره بالا

بقیه جاها گیگی ۵۰۰ تا ۱ میل میفروشن چند ساعت بعدش قطعه