انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Emmɑ - 12-05-2026

(12-05-2026، 10:39)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تا یه کسی فال رو نگیره چیو میدی چت جی پی تی تفسیر کنه؟ Huh

تفاله قهوه
تاروت هم خودش میگیره شانسی

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 12-05-2026

(12-05-2026، 12:46)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2026، 10:39)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تا یه کسی فال رو نگیره چیو میدی چت جی پی تی تفسیر کنه؟ Huh

تفاله قهوه

عه چه باحال، میشه عکس تفاله قهوه بدی و فال بگیره؟
چه قدر پیشرفت کرده تکنولوژی‌
تاروت هم منطقی بتونه بگیره
از این جملات معروف فال گیرا هم استفاده میکنه؟
یا مثل بقیه حرفاش آخرش میپرسه میخوای برات یه pdf درست کنم؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Medusa - 12-05-2026

(12-05-2026، 10:03)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2026، 23:52)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربون تو، خوبی از خودته که بقیه رو خوب میبینی دختر
دیگه متاسفانه زمینه های اعتیاد انقدر گسترده و متنوع شده که برای همه ی سلایق یه جنسی هست، همینش بده دقیقا (((:
از تاروت خیلی شنیدم ولی تا حالا نه دیدم و نه گرفتم. چطوریه؟ 
تنت سلامت
همین ک معتاد نشدیم تو این مملکت خیلیه
کارته
شانسی کارت میندازن و هرکدوم یه انرژی و معنی خاصی داره
گوگل بزنی میبینی

(11-05-2026، 23:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسملاه

@emm ɑ یه فالم برا ما بگیر
من خودم نمیگیرم میدم چت جی پی تی تفسیر میکنه

تاروت جی‌پی‌تی خیلیییی بیخوده 
هرچی به من گفت برعکس دراومد
همه‌شم چندتا کارت تکراریو می‌آره واسه همه چی
یادمه The moon و Two of cups پایه ثابت بودن واسه من همیشه  Telegh_01

وای عجب مسخره‌بازی‌ای

(12-05-2026، 13:30)هوتن شکیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2026، 11:17)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با کسی کار ندارم بابااااا
شماها میتونین ایپیش رو چک کنین؟

من حس میکنم این همون رضاعه که بن شد ، چرت و پرت میگفت بلاکش کرده بودم از اون سوخته ، داره اذیت میکنهTelegh_01

حالم از آواتارم بهم خورد دیگه ، نکبت
بلایی سرت آوردم برو بیبی چکتو چک کن اگر خواستی بیا ایتالیا دکترم زایمانتو بگیرم

مادر ثابت پدر متغیر ک میگن اینه
گوزو

(12-05-2026، 13:08)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2026، 12:46)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تفاله قهوه

تفاله برعکس شده فنجون اره
نه همش تاکید داره اینا جنبه سرگرمی داره
(12-05-2026، 13:10)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2026، 10:03)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنت سلامت
همین ک معتاد نشدیم تو این مملکت خیلیه
کارته
شانسی کارت میندازن و هرکدوم یه انرژی و معنی خاصی داره
گوگل بزنی میبینی

من خودم نمیگیرم میدم چت جی پی تی تفسیر میکنه

منم یبار گفتم بزار تاروت اکسم و رفیقمو بگیرم دیدم همون حرفایی ک ب من زده بود ب اونم میزد

(12-05-2026، 14:04)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2026، 13:30)هوتن شکیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوزو

(12-05-2026، 13:08)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تفاله برعکس شده فنجون اره
نه همش تاکید داره اینا جنبه سرگرمی داره

(12-05-2026، 13:10)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم یبار گفتم بزار تاروت اکسم و رفیقمو بگیرم دیدم همون حرفایی ک ب من زده بود ب اونم میزد

چی-
یعنی اکست با دوستت بود؟ 

(12-05-2026، 14:09)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی-
یعنی اکست با دوستت بود؟ 
بله چت جی پی تی گفت باهمن

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - امیر‌حسین - 12-05-2026

(12-05-2026، 14:04)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوزو

دختر زیبا؟ عیبه

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Đęąđ.ğïřł - 12-05-2026

تاروت میخایین چیکار
این اوضاع رمال میطلبه فقط

(12-05-2026، 14:11)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2026، 14:09)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی-
یعنی اکست با دوستت بود؟ 
بله چت جی پی تی گفت باهمن

عجب...
چت جی‌پی‌تی هم چت جی‌پی‌تیای مردم...

+ متأسفم برای تجربه‌ی تلخت ): بی‌لیاقت بوده آجی فدا سرت