انجمن های تخصصی  فلش خور
¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 (/showthread.php?tid=98518)

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - Ƒαкє ѕмιƖє - 29-03-2014

خخخ بیچاره غزل -_- گیر کی اُفتاده |:

پسرم ارش جان بهت بگم غزل خودش عشق داره میری ب صالح بگی که صالح دست بردارش بشه!؟ |:

د منو دیگه سیاه نکن دیه -_- گوشام درازه!؟ |: عر عر میکنیم!×؟ -_-

خودم فولِ فول ای سیاه بازیام -_-

بس کن دیه |: خَز .. :|

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - இFATEMEHஇ - 29-03-2014

(29-03-2014، 12:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو دقیقه سُکـوت عرض کُنید لُطفن |:

سر انگُشتاتون درد نگرفت!؟ |:

خـوبی آیسـآن ؟؟

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - !~IмДи~! - 29-03-2014

(29-03-2014، 12:34)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 12:33)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 12:31)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 12:29)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel
اقا ارش غزلو نمیتونی اذیت کنی چون همه هواشو دارن صب کن صداش کنم بیاد اگه آنلاین باشه.

همینجوری که تو داری از غزل دفاع میکنی منم دارم از دوستم دفاع میکنم.

بگـو بینم دوستت کیـه ؟؟

(29-03-2014، 12:31)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــه وقتایـــی یـﮧ کسایـی رو تـــــو زندگیــمـون راه میـבیمـ

که نــنــه بـابـاشون تــــوےخــونـــه بـــه زور راشـــون میــــدادن…

جـون عمت بیخـیال اعصـآب مـآ شو ...

خوب فکر کن.میفهمی.

نـع اخـه تو دوستی همـ داری که نشناسیم ؟؟

هر کی هسـت از بکـس مـا نیست ... بکس مـا کلآسش بیشتر از ایـناس ..

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - صالح02 - 29-03-2014

(29-03-2014، 12:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرم ارش جان بهت بگم غزل خودش عشق داره میری ب صالح بگی که صالح دست بردارش بشه!؟ |:

با حرف نمیتونید جلومو بگیرید.

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - ( lιεβ ) - 29-03-2014

(29-03-2014، 12:29)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel
اقا ارش غزلو نمیتونی اذیت کنی چون همه هواشو دارن صب کن صداش کنم بیاد اگه آنلاین باشه.
بلــ, !؟ ..Rolleyes

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - Ƒαкє ѕмιƖє - 29-03-2014

(29-03-2014، 12:37)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 12:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو دقیقه سُکـوت عرض کُنید لُطفن |:

سر انگُشتاتون درد نگرفت!؟ |:

خـوبی آیسـآن ؟؟

نُچ تو خوبی!؟ |:

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - I LOVE YOU FARHAD - 29-03-2014

سلام به همگی (((((((:
چه خبر .. ؟!؟|:

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - !~IмДи~! - 29-03-2014

(29-03-2014، 12:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگـه این همون صـالح نی ؟>؟!

یکی دیگس ؟

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - ( lιεβ ) - 29-03-2014

دودیقــ, نــبودیمـــا ..

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - Mᴏsᴇs - 29-03-2014

¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 189