انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت گو ازاد نسخه+267+ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت گو ازاد نسخه+267+ (/showthread.php?tid=244059)

RE: گفت گو ازاد نسخه+267+ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 10-09-2015

(10-09-2015، 22:05)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 22:04)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 22:03)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 22:00)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 22:00)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بودی حالا
نه دیگه رفت زحمت میکنیمـ :|
زحمت چیه {:
چیزیه که ما برا شما ایجاد میکنیمـ (;
نبابا اختیار دارین
شِکست نَفسی می  فرمایــین ..

RE: گفت گو ازاد نسخه+267+ - Apathetic - 10-09-2015

خدافظ :|||
همه دارن از فلش میرن ..
سعیمو میکنم راضیشون کنم که برگردن !
ولی اگه موفق نشدم .. اگه فلش خلوت تر از اینی که هست شد .. اونوقت شاید منم مثل بقیه برای همیشه برم ._.
عامل برگشتنم فرید بود .. حالا که رفته ، و بقیه مدیرا هم دارن انصراف میدن .. من چیکار کنم ؟
این روزاس که صابر هم از این وضع خسته شه و سایتو ببنده :/
البته خدا نکنه !
ولی باس انتظار هرچیزیو داشت ..
بای ):

RE: گفت گو ازاد نسخه+267+ - ḲℑℳℐÅ - 10-09-2015

(10-09-2015، 22:06)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 22:05)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 22:04)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 22:03)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 22:00)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دیگه رفت زحمت میکنیمـ :|
زحمت چیه {:
چیزیه که ما برا شما ایجاد میکنیمـ (;
نبابا اختیار دارین
شِکست نَفسی می  فرمایــین ..
اختیار دارین :1

RE: گفت گو ازاد نسخه+267+ - omidkaqaz - 10-09-2015

لطفا همه تو رای گیری که صفحه 18 گذاشتم شرکت کنید بخدا جبران میکنم علی کیمیا غزل ارش بقیه اون نظری که صفحه 18 گذاشتم ببینید عمل کنید بخدا جبران میکنم

RE: گفت گو ازاد نسخه+267+ - ( lιεβ ) - 10-09-2015

(10-09-2015، 22:07)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دارن از فلش میرن ..
ولی اگه موفق نشدم .. اگه فلش خلوت تر از اینی که هست شد .. اونوقت شاید منم مثل بقیه برای همیشه برم ._.
عامل برگشتنم فرید بود .. حالا که رفته ، و بقیه مدیرا هم دارن انصراف میدن .. من چیکار کنم ؟
البته خدا نکنه !
بای ):

حرف نزن منم بخاطر تو از انصرافم صرفه نظر کردم ! -_- ..

RE: گفت گو ازاد نسخه+267+ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 10-09-2015

:|
عَجب..!
 بای (:
شل شاــکـــ

RE: گفت گو ازاد نسخه+267+ - ÆҐÆŠĦ - 10-09-2015

(10-09-2015، 22:08)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 22:07)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دارن از فلش میرن ..
البته خدا نکنه !
بای ):

شما دو تا عقلا جايي نميريد:|
غزل تو كه به هيچ عنوان لطفا 735

RE: گفت گو ازاد نسخه+267+ - ḲℑℳℐÅ - 10-09-2015

(10-09-2015، 22:10)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
عَجب..!
 بای (:
شل شاــکـــ
خدانگهداریـــــــ

RE: گفت گو ازاد نسخه+267+ - ÆҐÆŠĦ - 10-09-2015

اميد ٦

من برم عشقاي من اومدن

خاله كوچيكم خاله يكي مونده به اخريم شوهر خالم عشق منههههه
دختر خالم ترلان جيگر من وايييي عشق منه

RE: گفت گو ازاد نسخه+267+ - Apathetic - 10-09-2015

(10-09-2015، 22:08)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دارن از فلش میرن ..
البته خدا نکنه !
بای ):

خدا رو شکر که تو میمونی ..
اهورای دیوونه <_>
هعی خدا ..