انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ (/showthread.php?tid=299059)

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 28-08-2023

اگه میخواید از ماتریکس خارج شید فرهنگیان نرید

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ραтяιcια - 28-08-2023

(01-08-2023، 2:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2023، 11:12)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به این خوبی
بشین زندگیتو بکن دانشگاه چیه

زندگیم کسالت اوره
لعنتی چطوری اونایی که شغل آزاد دارن تحمل میکنن همیشه کار کار کار تعطیلی نداره چرا
کار کردن خوبه که، آدم احساس بیهودگی نمیکنه

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - THEDARKNESS - 29-08-2023

(28-08-2023، 19:48)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2023، 2:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگیم کسالت اوره
لعنتی چطوری اونایی که شغل آزاد دارن تحمل میکنن همیشه کار کار کار تعطیلی نداره چرا

فرسودگی داره =))
از ۸ تا ۲ بعد ۴ تا ۱۰ اصلا توانی به آدم میمونه؟

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - سهَ‌ند - 29-08-2023

(29-08-2023، 12:13)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2023، 19:48)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرسودگی داره =))

نه والا

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - Ɗєя_Mσηɗ - 29-08-2023

(27-08-2023، 21:17)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دانشگاه خوب بری ها خودتو حیف نکنی

اوکیه.
چخبر از تو؟ در چه حالی این روزا؟

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - THEDARKNESS - 29-08-2023

(29-08-2023، 21:44)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2023، 21:17)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دانشگاه خوب بری ها خودتو حیف نکنی

اوکیه.

در حال کار و جون کندن =))
این روزا به کسالت آور ترین شکل ممکن رد میشه نمیدونم آینده قراره چی بشه و دل نگرانم
چند وقتیه میخوام یه داستان تازه بنویسم منتها تنبلم Telegh_01
تو چیکار میکنی؟

(29-08-2023، 20:21)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2023، 12:13)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرسودگی داره =))

نه والا

به ولله
چه خبر سهند خوبی؟

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - BIG-DARK - 29-08-2023

فک کن با معدل ۱۸و نیم همه رشته هارو آوردی بخاطر تصمیم خانواده بری فنی
یا طرف لاف میاد ۱۸.۵ شده؟ /:

هرچقد فکر میکنم با عقل جور در نمیاد:|

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 30-08-2023

(29-08-2023، 23:52)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من معدل بالای ۱۹ آوردم
انسانی آوردم ب
تجربی ج

حالا اونی که ۱۸ و نیم گرفته بماند

رشته ریاضی هم چون متقاضیش کمه برای همه الف میزنن

البته من جامو برای رشته انسانی تو مدرسه عادی گرفتم ولی بعدش نمونه دولتی قبول شدم پرونده رو آوردم مدرسه نمونه ثبت نام کردم دیگه جایگاهم تثبیت شد

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - سهَ‌ند - 30-08-2023

(29-08-2023، 23:28)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2023، 21:44)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکیه.

این روزا به کسالت آور ترین شکل ممکن رد میشه نمیدونم آینده قراره چی بشه و دل نگرانم
تو چیکار میکنی؟

(29-08-2023، 20:21)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه والا

به ولله
چه خبر سهند خوبی؟

کار کار تا آخر شب

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - THEDARKNESS - 31-08-2023

(30-08-2023، 12:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2023، 23:28)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چیکار میکنی؟

به ولله
چه خبر سهند خوبی؟

کار کار تا آخر شب

سینگلی؟

(29-08-2023، 23:52)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با معدل ۱۹/۹۳ با منت تکرار میکنم با منت و اینکه مدیر مدرسه رفیق بابام بوده تجربی نوشتن. هرچند بعدش نتایج نمونه اومد تجربی تو نمونه قبول شدم.

@ѕααяeη
رامونا؟؟