انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:13)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:09)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشامی
آره هی میگفتم خدایا چرا انقدر آشناست ولی یادم نمیاد ((:
شکر که خوبی
قربونت داداش، نفسی میاد و میره
دیروز به بیتا میگفتم، اون موقع یکم زیاد درگیر شدم تو زندگیم یکم داستان ماستان داشتم، کلا رفتم تو غار تنهایی
کارم که...
چی بگم داداش مام وضعیتمون همینه تقریبا
یه کارگاهی داشتم یکی دو سالی، لوازم دکوراتیو و پراپ و صحنه واسه اتاق فرار و نمایش و اینا میساختیم، بدکی نبود داشت جون میگرفت کار و بار که جنگ شد بعدشم بازار بهم ریخت، بعدم ملکشو باید تحویل میدادم قراردادم تموم شد. دیگه مجبور شدم جمع کنم
کلا رگباری اومد پشت هم
آدم رفتنم بودم ولی دیگه زندگی خیلی دستمونو باز نذاشت 
همونجوری به قول تو بلاتکلیف نشستیم نمیدونیم چیکار کنیم
داشی هنرمند من . تو‌خودت‌ با این‌حجم و‌ پشم عامل فراری ((: 
دو تا از بچه‌های گروه ما . ایدین و کوروش اگه یادت بیاد . جفتشون جداگونه‌اتاق فرار زدن تو مشهد . خواستی کانکتت میکنم با‌اونا بازارت‌بگیره دوباره
داشتم ب این فک میکردم فلشیا یا معلمن یا اتاق فراری

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - wushu - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:11)M.barselona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 15 سالگی اینجا بودم و الان 28 ام ...

خواستم بگم چقد دلم میخواد برگردم به همون 15 :'(
اون عکس بهرام رو پسندیدم تو اواتارت

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - M.barselona - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:11)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:10)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارتیم کلفته

بمیرTelegh_46

(17-01-2026، 1:11)M.barselona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیرخاکی هزارم
پوففف خوشومدی
Big Grin
مرسییی 

قطعی نت تنها خوبیش این بود که بیام فلش و تجدید خاطره کنم....

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - THEDARKNESS - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نت مشخصه کی وصل میشه؟

احتمالا هیچ وقت
و حداقل زودتر از یکماه اصلا
شاید هم کلا طبقاتی کنند

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:13)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سالی که من اومدم فلش قرار بود آخر الزمان شه و دنیا تموم شه
کاش میشد  Telegh_01

واخ واخ چقدر ترسیده بودم اونموقع
سنم کم بود واقعا فکر میکردم قراره بمیرم و خیلی بی‌تابی میکردم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:13)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشی هنرمند من . تو‌خودت‌ با این‌حجم و‌ پشم عامل فراری ((: 
دو تا از بچه‌های گروه ما . ایدین و کوروش اگه یادت بیاد . جفتشون جداگونه‌اتاق فرار زدن تو مشهد . خواستی کانکتت میکنم با‌اونا بازارت‌بگیره دوباره

من کوچیکتم داداش چوبکاری میکنی (((:
آره بابا یادمه بچه ها رو
ناموسا؟ اسم مجموعه هاشونو نمیدونی احیانا؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - M.barselona - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:14)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون عکس بهرام رو پسندیدم تو اواتارت

فدات 
البته من فن حصینم

ولی بهرامم کارش درسته

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:13)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:11)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمیرTelegh_46

زیرخاکی هزارم
پوففف خوشومدی
بمیرم بی کراش میشی

مود شوخیم تموم شده
دیگ بام شوخی نکن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - امیر2 - 17-01-2026

تا صب حق... 
تازه ما ازین انجمن شاکی بودیم که چرا مث باقی انجمنا آپدیت نمیکرد قالب انجمنو و امکانات اضافه نمیکرد  Smile
ولی خب من ب شخصه اون سالا فکر نمیکردم از اونهمه انجمن و یاهو مسنجر و نیمباز و چترومای مختلف... فقط یه فلشخور برامون بمونه...

هنوز گاها میرم تو وبسایت waybackmachine انجمنای قدیمی و دوستای اون موقعمو نگاه میکنم  Smile

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:13)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سالی که من اومدم فلش قرار بود آخر الزمان شه و دنیا تموم شه
کاش میشد  Telegh_01

یکی اون شب تو فیسبوک پست گذاشتو خداحافظی کرد
فرداش تصادف کردو مرد((:
این غم انگیزترین خاطرم تو اون سال بود