انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 30-04-2026

(30-04-2026، 0:25)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 0:11)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهاااااا ((((: این چطور به ذهنت رسید نصفه شبی. عالی.

به فرعون علاقه داشتم Big Grin

(30-04-2026، 0:17)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چه جوری فرق خجالت رو از عدم داشتن میل باید اون بنده خدا تشخیص بده که یه وقت به جرم مزاحمت ازش شکایت نشه؟

میبینم که شماهم مثل داش امیر سینگلی و میخوای از من اطلاعات کسب کنی

نه والا، اطلاعات به اندازه کافی دارم که نیازمند کمک نباشم، برایم سوال بود که طرف شما توی سناریوی شما باید چه جوری بفهمه، وگرنه من که گفتم اگه ناز کردن باشه دوباره ادامه میدم ولی اگه نه قاطعانه باشه که خداحافظی محترمانه میشه آخرش

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Mr.Robot - 30-04-2026

(30-04-2026، 0:11)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:59)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درست میگه صنم 
من یه بار بیشتر نمیگم 

حالا چون منم تخفیف بده و بکنش دو بار لطفاً

باشه . ولی سری دومم رد کنی دیگه کار به دزدی میرسه

(30-04-2026، 0:01)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوی تاکسیک بودن میدی 

عیب نذار رو دختر مردم. 
من تاکسیک تر از خودتم

(30-04-2026، 0:27)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 0:24)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا برخورد نمیکنن اونقدر قانونی، ولی خب دلیل نمیشه که چون برخورد اونجوری نمیشه آدم خودش رو رها کنه و هرکار دلش میخواد بکنه که

خدا زیادت کنه

دعای بد نکن برای دیگران، زندگیم زیاد خوب نیست که بخوام دیگران هم مثل من باشن

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Faust - 30-04-2026

(30-04-2026، 0:25)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 0:06)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسم میگه از قبل خوشت اومده و حالا شوخی شوخی داری حرفتو میزنی 14k
شوخی شوخی‌چیه .‌ میگم یه بار منو ریجکت کرده 
باز بگو تو دفه اول‌نه شنیدی نمیجنگی

خسته نشی تو فلشخور وسط گ.ا انقدر میجنگی؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Mr.Robot - 30-04-2026

(30-04-2026، 0:29)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 0:25)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی شوخی‌چیه .‌ میگم یه بار منو ریجکت کرده 
باز بگو تو دفه اول‌نه شنیدی نمیجنگی

خسته نشی تو فلشخور وسط گ.ا انقدر میجنگی؟
چه چیزی جذاب تر از این ؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - امیر2 - 30-04-2026

@امیر‌حسین
آقا ی اسکریپتی اومده، تو گوگل اسکریپت ک میزنی بعنوان اپ میسازیش بعد یوز و پسشو وارد ی فایل vi پی عـN اگزه داره، میکنی بعد باز میکنه همچیو
بعد من آیپی گرفتم ایرانه و رو سرعت خود نتت قشنگ باز میکنه اکثر چیزارو ولی مثلا تست کردم سیف سرچ گوگل آلردی روشنه مث قبلا ک نت وصل بود خود دولت روشنش کرده بود

اپی چیزی سراغ نداری آدم کنار این  vi پی عـN روشن کنه اطلاعاتی ک رد و بدل میکنیمو کد کنه ک مانیتور نشیم؟  Big Grin

بعد اینکه آیپی مال داخله و سیف سرچ روشنه و بعضی سایتارو بد میاره مث سیم سفیده؟ سیم سفیدام اینجورین ک مانیتور میشن؟
مرسی ک هستی امیرحسین  Heart Big Grin

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Faust - 30-04-2026

(30-04-2026، 0:28)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 0:25)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به فرعون علاقه داشتم Big Grin

میبینم که شماهم مثل داش امیر سینگلی و میخوای از من اطلاعات کسب کنی

نه والا، اطلاعات به اندازه کافی دارم که نیازمند کمک نباشم، برایم سوال بود که طرف شما توی سناریوی شما باید چه جوری بفهمه، وگرنه من که گفتم اگه ناز کردن باشه دوباره ادامه میدم ولی اگه نه قاطعانه باشه که خداحافظی محترمانه میشه آخرش

نمیدونم بستگی به این داره ارتباط رو چطور حفظ کنه.
و خب در ادامه‌ی ارتباط اون صمیمیت شکل بگیره و بعداً پیشنهاد بیان بشه.

(30-04-2026، 0:31)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 0:28)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم بستگی به این داره ارتباط رو چطور حفظ کنه.
و خب در ادامه‌ی ارتباط اون صمیمیت شکل بگیره و بعداً پیشنهاد بیان بشه.

اون از نظر من برای زمانی هست که از قبل آشنایی یا نقطه اشتراکی وجود داده باشه، مثلا هم دانشگاهی‌ بودن، نه مثلا دیدن یکی که ازش خوشت اومده توی یه دورهمی که هیچ کس هیچ کس رو نمیشناسه، یا مثلا تو خیابون یا کافه یا پارک و اتوبوس و غیره

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Đęąđ.ğïřł - 30-04-2026

(30-04-2026، 0:29)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 0:27)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا زیادت کنه

دعای بد نکن برای دیگران، زندگیم زیاد خوب نیست که بخوام دیگران هم مثل من باشن

شعورت زیاده همین کافیه

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Medusa - 30-04-2026

(30-04-2026، 0:24)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 0:21)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کایکو جان شما کجا زندگی می‌کنی که انقدر قانونمند و اصولی برخورد می‌کنن با این قضایا؟ ماهم بیایم همونجا.  129f

والا برخورد نمیکنن اونقدر قانونی، ولی خب دلیل نمیشه که چون برخورد اونجوری نمیشه آدم خودش رو رها کنه و هرکار دلش میخواد بکنه که

اون که صد درصد
اما شما لفظ دستگیر شدن و شکایت و جرم و... به کار بردید