انجمن های تخصصی  فلش خور
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● (/showthread.php?tid=56629)

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - ★BlAcK EvIl★ - 10-09-2013

(10-09-2013، 14:27)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 14:25)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغا من کود خوردم غلط کردم
ماکان داداش کود خوردم
قهر نیستم
Big Grin
آورین آبجیِ فهمیده ی خودم آشتی کردBig Grin
(10-09-2013، 14:25)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: 19 شما چی؟

من 20
ماکان چند سالشه که حس کردی همسنته؟خخخخخخ

نقل قول: یا خدا
از همین الان زنگ شروع جنگ جهانیِ سوم به صدا در آم

تحویل بگیر خودتو یکمDodgySleepy
ایندفعه تو بیا منو بخورDodgySleepy

هوی Dodgy

هاها جذبه رو داشتی Big Grin

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mahsa7 - 10-09-2013

ماکان ولش کن حوصله ندارم...

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mïņ̃†êR - 10-09-2013

نقل قول: ایندفعه تو بیا منو بخور

●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 19

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mahsa7 - 10-09-2013

نقل قول: من 20

بهتون میخوره بچه باشین

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - ★BlAcK EvIl★ - 10-09-2013

هه پرو فایلمو بخونید نوشتم در تنهایی خودم زندگی میکنم اون وقت اون پایین رو ببینید 100 نفر تو لیست دوستامه Big Grin

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mïņ̃†êR - 10-09-2013

(10-09-2013، 14:28)Mahsa7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان ولش کن دیگه حوصله نداره انقد بش پخ ندهBig GrinBig Grin

عامو من واقعا داغون شودوم به مولا

(10-09-2013، 14:30)Mahsa7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتون میخوره بچه باشین

از کجا به این نتیجه رسیدید؟

بزار تا ضایع نشدم پروفایلمو ویرایش کنم Big Grin

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - M.K.N - 10-09-2013

(10-09-2013، 14:31)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 14:28)Mahsa7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان ولش کن دیگه حوصله نداره انقد بش پخ ندهBig GrinBig Grin

ای خدا...
چه گرفتاری اسیر شدمaah

(10-09-2013، 14:32)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 14:30)Mahsa7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتون میخوره بچه باشین

از کجا به این نتیجه رسیدید؟

شیوا تو دیگه بیخیال شوDodgySleepy