![]() |
مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +--- موضوع: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد (/showthread.php?tid=6248) |
RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - آریوبرزن - 12-04-2012 اون کسی که باید خجالت بکشه شما هستین که پشت سرهم به نازیسم و هیتلر توهین میکنه. من هرچی خواستم این بحثو تمومکنم ولی شما ول کنش نبودی و مدام به هیتلر و نازیسم توهین میکردی واونارو جنایتکار میخوندی. من تازه فهمیدم بحث کردن با شماعبثه. RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ☭Nicola☭ - 12-04-2012 نقل قول: اون کسی که باید خجالت بکشه شما هستین که پشت سرهم به نازیسم و هیتلر توهین میکنه. من هیچ توهینی نکردم ودر مرامم توهین نیست.بدین خاطر وشکایت کاربران شما اخطار می گیرید. اینو بونید اینجا سایت درپیت نازی سنتر نیست RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - SABER - 12-04-2012 نقل قول: جناب صابر اسرائیلی نیست.وبا پسوندorgهست ویک سایت معتبر وعلمیه.شما اصلا مدرکی ندارید که اسرائیلیه.ببین یکم به خودت زحمت بده یکم مطالبش و دیدگاهش رو بخون بعد بیا بگو نیست.(مثل اون ویکی پدیا که عکس طرف رو زده من باید یه شما با هزار زحمت بگم ببینش!!!) الان پسوند سایت فلش خور .com اسن نشون می ده بین المللی و معتبر است!!! اصلا حرف هایی می زنی که یکم هم بهش فکر نمی کنی... نقل قول: من هیچ توهینی نکردم ودر مرامم توهین نیست.بدین خاطر وشکایت کاربران شما اخطار می گیرید.عزیز من شما نباید به ایشون اخطار بدید. چرا؟ چون این چه عدالتی است که شما هر چه می خواهید به نازی ها می گویید ولی آن ها حق ندارن بگویند؟؟؟ می خواهی بایستند و نگاه کنند!!! کاربران باید با زبان علمی جنایات هیتلر و نازی رو بیان کند. این که خونخوار و .... اضافه است.(که به این صورت این برای انها هم ازاد می شود) RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ☭Nicola☭ - 12-04-2012 نقل قول: ببین یکم به خودت زحمت بده یکم مطالبش و دیدگاهش رو بخون بعد بیا بگو نیست.(مثل اون ویکی پدیا که عکس طرف رو زده من باید یه شما با هزار زحمت بگم ببینش!!!) خب شاید حق با شما باشه اما مدرک ودلیلی مبنی بر اسرائیلی بودن سایت نیست واینکه بالاخره باید مطالبش را خوند تا دید واقعیه یا نه.من دارم می خونم.شما هم مطالبش رو بخونید وبعد قضاوت کنید. باتشکر RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - SABER - 12-04-2012 نقل قول: خب شاید حق با شما باشه اما مدرک ودلیلی مبنی بر اسرائیلی بودن سایت نیست واینکه بالاخره باید مطالبش را خوند تا دید واقعیه یا نه.من دارم می خونم.شما هم مطالبش رو بخونید وبعد قضاوت کنید.کافیه دیدگاه مطالبش رو ببینی که به نفع اسرا*ئل است و این سایت رو غیر معتبر می کنه. RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ☭Nicola☭ - 12-04-2012 نقل قول: کافیه دیدگاه مطالبش رو ببینی که به نفع اسرا*ئل است و این سایت رو غیر معتبر می کنه.جناب صابر یک طرفه نگاه نکنید از جوانب مختلف قضیه رو ببینید ومطالبش رو کامل بخونید به هر حال اینهم منبعی است.بعضی از دوستان منابع نازیسمی وایرانی تعصبی می آورند وشما آنها را تایید می کنید اما وقتی با عقیده خود تفاوت داشته باشه.قبول ندارید. بگذارید با دقت ومنطق مطالب را بخوانیم ومقایسه کنیم وببینیم کدامیک حقیقی هست وکدامیک تخیلی. قبول ![]() RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - SABER - 12-04-2012 نقل قول: جناب صابر یک طرفه نگاه نکنید از جوانب مختلف قضیه رو ببینید ومطالبش رو کامل بخونید به هر حال اینهم منبعی است.بعضی از دوستان منابعبنده هیچ وقت ان ها رو قبول نکردم. ضمنا پست های شما هم که گفته اید این ها منبع نازی دارند رد تایید نکرده ام. اصلا این حرف شما سنخیتی نداشت و بی مورد بود. RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ☭Nicola☭ - 12-04-2012 نقل قول: بنده هیچ وقت ان ها رو قبول نکردم.حق کاملا با شماست.پس بریم مطالبش رو با دقت وبی طرفی بخوانیم. RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ☭Nicola☭ - 12-04-2012 اون طوری که من فهمیدم ومطالعه کردم مطالبش واقعیه وهیتلر هم که این کارهارو کرده وهمه اینو می دونن وتازه بیش از اینها نیز بوده.اما در کل کاملا به بیان حقایق پگرداخته وچیزی جز حقیقت نگفته RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ps3000 - 12-04-2012 مرغ يه پا داره! صابر خودتو خسته نكن! زور بيخوده! هر چقدر هل بدي اين ماشين روشن بشو نيست! |