انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 (/showthread.php?tid=157007)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - βΑllεяiηΑ♡ - 13-08-2014

(13-08-2014، 9:07)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 9:05)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 9:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 8:58)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 8:57)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر ملت بی جنبه شدن-_-..

من رقاص-_-
پري مطرب_-_

شما چي؟(:

من عاقل._. ..

ی مشت رقاص دور مارو گرقتن-_- ...

|:

دلتم بخواد-_-

....
پري اون گربه يه گربه ديگه بود||:
مردم دورشونو رقاص گرفته مارو گربه|:
:|

من نميتونم يه عاقلو درک کنم |:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 13-08-2014

(13-08-2014، 9:03)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+همه از دستم شاکین(._. )
خوتو اضلاح کن :|

(13-08-2014، 9:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقت محض ._. ..

ولی خب یکم رک گفتم._. ..
؟ ..

تو حق نداری هر چی دلت خواس راجبم بگی .. خوتو چی فرض کردی .. ؟

انتقاد پیشنهاد نظر یا خلاصه "شر و ور" های اضافیت رو بنویس رو کاغذ بنداز سطل آشغال ..

واس من اهمیتی نداره . انقد حرف بزن تا جونت در آد

فقد من دیگه بات کاری ندارم !

واس تو هم که فرقی نداره ، پَ بیخی !

(13-08-2014، 9:06)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلت درد میکنه ؟! چه دردی..؟!+_+ اگه مشکل اونه یه چیزی بگم برو بخور درمـآن شی..!!!!Smile
به منم بگو قربون دستت :||

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - Mᴏsᴇs - 13-08-2014

(13-08-2014، 9:11)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 9:03)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+همه از دستم شاکین(._. )
خوتو اضلاح کن :|

(13-08-2014، 9:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقت محض ._. ..

ولی خب یکم رک گفتم._. ..
؟ ..

تو حق نداری هر چی دلت خواس راجبم بگی .. خوتو چی فرض کردی .. ؟

انتقاد پیشنهاد نظر یا خلاصه "شر و ور" های اضافیت رو بنویس رو کاغذ بنداز سطل آشغال ..

واس من اهمیتی نداره . انقد حرف بزن تا جونت در آد

فقد من دیگه بات کاری ندارم !

واس تو هم که فرقی نداره ، پَ بیخی !

(13-08-2014، 9:06)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلت درد میکنه ؟! چه دردی..؟!+_+ اگه مشکل اونه یه چیزی بگم برو بخور درمـآن شی..!!!!Smile
به منم بگو قربون دستت :||
چ عصبی:|..

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - Ƒαкє ѕмιƖє - 13-08-2014

یه خسته از همه .. با خنده میگه بَسّمه

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - ღSηow Princessღ - 13-08-2014

فاطمه اینجا بگم یا تو پ. خ..؟!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - βΑllεяiηΑ♡ - 13-08-2014

(13-08-2014، 9:17)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه اینجا بگم یا تو پ. خ..؟!

تو فيس ||:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 13-08-2014

اَه اَه اَه گند بزنن -_- ..

عموی بابام مُرد تولدم کنسل شد cry girl -_-

خو به من چ اصن T_T

هوفف >_<

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - ღSηow Princessღ - 13-08-2014

نه با این فاطمه بودم..نه تو..|:

دایرشکن..فاطمه..: مادربزرگه منم پریروز فوت کرد|: کلن همه چیه ما کنسل شد..!! تولده من که خوبشه...!>_<

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - Mᴏsᴇs - 13-08-2014

چی بُکش بُکشیه ._. ..

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2 - girl of chaos - 13-08-2014

سلام.