RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۴ - ρσєѕɪ - 04-06-2020
(04-06-2020، 0:15)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"reine"
غزل به فنا رفتم توی جرعت حقیقت با یکی ج رو گفتم مجبورم کرد توی نام کاربری اینو بنویسم
من یه دختره ترشیده ی زشتم که دنبال شوهر میگردم
اها باش |:
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۴ - Sirvan10_a - 04-06-2020
(04-06-2020، 0:14)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2020، 0:13)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
# نقل قول کوتاه
چخه -_-
ما به سگ میگمشما به چه موجودی این حرف رو مزنید
(04-06-2020، 0:15)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2020، 0:14)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2020، 0:13)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2020، 0:12)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2020، 0:11)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همینجا میمونی؟ 
اره هستم
نگران نباش لولو نمياد

منظورم اینکه نمیای واتس
ب عشق تو ميام

ولی حیف ..
کاش یکی دیگه هم بود
شب بشين دعا كن مياد
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۴ - لــــــــــⓘلی - 04-06-2020
(04-06-2020، 0:16)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2020، 0:15)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2020، 0:14)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2020، 0:13)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2020، 0:12)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره هستم
نگران نباش لولو نمياد

منظورم اینکه نمیای واتس
ب عشق تو ميام

ولی حیف ..
کاش یکی دیگه هم بود
شب بشين دعا كن مياد
چشم دعا ک زیاد کردم .. کو فایده
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۴ - Sirvan10_a - 04-06-2020
(04-06-2020، 0:15)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2020، 0:15)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"reine"
غزل به فنا رفتم توی جرعت حقیقت با یکی ج رو گفتم مجبورم کرد توی نام کاربری اینو بنویسم
من یه دختره ترشیده ی زشتم که دنبال شوهر میگردم
اها باش |:
اوکی فهمیدم انگار اضافه ام بای
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۴ - Ɗєя_Mσηɗ - 04-06-2020
ترجیح میدم مجرد باشم .. و به ازدواج فکر کنم
تا اینکه ازدواج کنم و به مجردی فکر کنم !
خودم گفتم ، دکتر شریعتی امروز کار داشت نیومد
(04-06-2020، 0:17)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2020، 0:16)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم اینکه نمیای واتس
ب عشق تو ميام

ولی حیف ..
کاش یکی دیگه هم بود
شب بشين دعا كن مياد
ديرو زود داره ولي سوختو سوز نداره
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۴ - لــــــــــⓘلی - 04-06-2020
(04-06-2020، 0:18)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2020، 0:17)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ب عشق تو ميام

ولی حیف ..
کاش یکی دیگه هم بود
شب بشين دعا كن مياد
ایشالا
غزل خیلی باحالی *۰*
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۴ - DarkLight - 04-06-2020
(04-06-2020، 0:12)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2020، 0:07)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2020، 0:05)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-06-2020، 23:58)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-06-2020، 23:57)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای رسیدن به موفقیت ، آسانSوری وجود نداره .. ،
باید از پله بری .. -_-
مشکل من اینه که از پله هم نمیشه برم
.
در یک مصاحبه تلویزیونی مجری برنامه از بیل گیتس راز موفقیتش رو پرسید بیل گیتس هم یک چک درمیاره و میگه هرچقدر دوست داری برای خودت بنویس !!
مجری برنامه میگه منظور من این نبود ، پرسیدم چطوری موفق شدین ؟ بیل گیتس چک رو پاره میکنه و میگه راز موفقیت من همینه ، برخلاف شما من هیچ فرصتی رو از دست نمیدم ... !
شاید الان مغزت قفلی زده .. ولی فردا که بهش فک کنی ، میفهمی یه عالمه راه هس .. (: ♥
+
هر باوری که نسبت به خود دارید ، در نهایت تبدیل به واقعیت می شود . خلق رویا ها و خواسته های شما امکان پذیر است مشروط بر آن که باورهایی را که نسبت به خود دارید ، تغییر دهید .. !
-رویاهای تحقق یافته ،
وین دایر
همه مان افرادی معمولی هستیم
خسته کننده ایم
شگفت انگیزیم
همه مان خجالتی هستیم
شجاعیم
قهرمانیم
بی پناهیم
فقط به روزش بستگی دارد.....
? behnam elyasi
? Shiraz
زندگی همینه دیگه .
مثِ قمار خونه میمونه .. ،
میبری .. میبازی ..
ولی آخرش همیشه قمار خونه س که برنده ی نهاییه .. !
و این معنیش این نیست که به تو خوش نگذشته .. .
چه سری است در عشق که درست در آن دم که بیش از همه به آن نیازمندیم، از ما میگریزد؟
?کامیلو خوزه سلا
(04-06-2020، 0:19)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2020، 0:18)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی حیف ..
کاش یکی دیگه هم بود
شب بشين دعا كن مياد
ایشالا
غزل خیلی باحالی *۰*
باحال كي بودم من؟
|