انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 (/showthread.php?tid=294339)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - _ƇRAƵƳ_ - 22-02-2021

(22-02-2021، 15:21)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 15:13)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر من بدبخت بیچارم=/// عررر

هموطن سلام Telegh_08
سلام گرم من بر تو

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 22-02-2021

(22-02-2021، 15:20)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 15:20)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شـت یـو بیبی:/
الان میگیم میاد نسخه هم میزنه._.
لعنتتتتتتتت به شب های بعد تووووووووو

44

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - βάરãɲ - 22-02-2021

(21-02-2021، 11:12)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2021، 11:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به به
***دومین نسخه ی شما مبارک ***

ممنون بانو ! *-*

آق وحید بی زحمت شمام ی نقل قول بکن من مطمعن بشم
اخه اطلاعیه شما برام نمیومد*_*

(22-02-2021، 15:21)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 15:19)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی صاف زدی تو هدف=///

چی فکر میکردم چی شد=///

من الان رو کولمه دمم
میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم ^^
نرو بی من =///

منم ببر=/

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - Emmɑ - 22-02-2021

(22-02-2021، 15:22)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 15:20)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان میگیم میاد نسخه هم میزنه._.
لعنتتتتتتتت به شب های بعد تووووووووو

44
بیا ریدیکا

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 22-02-2021

(22-02-2021، 15:21)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 15:18)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهـی فـدامـ شـی .-.

جوووونز چ مهربونی تو بانو*_*♡
دشمنام کف پات

فـداتشمـ درسـت شُـد حالا؟!
آرمـی کفـ پـات

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 22-02-2021

(22-02-2021، 10:09)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"
بی تر ادب چرا ارسالا منو ویرایش میکنیییی ۰---۰
من یادمه تو تایپیک ب امضای نفر قبلیت میاد چجور آدمی باشه نوشته بودم هخخخ چجوری دلت مویاد ۰-۰
الان شده چجوری دلت میاد بشر ۰-----۰
بزنم بشتتتت خاک بره چشتتتتت ۰---۰=.//
اصن منم میرم به جا تو به ملت پ.خ میدم حوصلم سر رفته ۰-۰ ایش ۰-۰ =.///
چون خیلی لوس بود و آبروی آرمی ها رو میبرد و احساس ضعیفی میداد :/
بازم ببینم ویرایش میکنم تو هم صداشو درنیار!!
باعش فقط به باجنبه ها پ.خ بده تا گزارش نکنن .-.

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - Emmɑ - 22-02-2021

(22-02-2021، 15:23)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمـی کفـ پـات
//:ژان؟

(22-02-2021، 15:24)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 10:09)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"
بی تر ادب چرا ارسالا منو ویرایش میکنیییی ۰---۰
من یادمه تو تایپیک ب امضای نفر قبلیت میاد چجور آدمی باشه نوشته بودم هخخخ چجوری دلت مویاد ۰-۰
الان شده چجوری دلت میاد بشر ۰-----۰
بزنم بشتتتت خاک بره چشتتتتت ۰---۰=.//
اصن منم میرم به جا تو به ملت پ.خ میدم حوصلم سر رفته ۰-۰ ایش ۰-۰ =.///
چون خیلی لوس بود و آبروی آرمی ها رو میبرد و احساس ضعیفی میداد :/
بازم ببینم ویرایش میکنم تو هم صداشو درنیار!!
باعش فقط به باجنبه ها پ.خ بده تا گزارش نکنن .-.
سلام ژیگر

بابت آهنگا خیلییییییییییییی ممنون

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - βάરãɲ - 22-02-2021

(22-02-2021، 15:23)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 15:21)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوووونز چ مهربونی تو بانو*_*♡
دشمنام کف پات

آرمـی کفـ پـات

واو نگو خدانکنه^_^♡
++اونم خدانکنه