انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ (/showthread.php?tid=301741)

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - B I N A M - 13-03-2026

ute

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - Mr.Robot - 13-03-2026

(13-03-2026، 18:45)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2026، 18:28)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رها 
حقیقت‌ یکی‌از رفیقای مارو‌موقع بنر کندن گرفتن ، بدنی تحویل خانوادش دادن که قابل تشخیص نبوده . دو سه روزه درگیر مراسماشیم. یه سری داستانام از قبل داشتم اینجا زیاد حال حوصله فلش ندارم . سر میزنم یکی دو بار‌ تو روز . خوبی خودت ؟

سلام امیر خوبی؟
ای وای ...الهی ...
پسر وقتی که فیلم فرستاده بودی اینجا میخواستم بهت بگم حواست باشه ..
حالا یکی از رفیقاتون ... روحش شاد باشه.تسلیت میگم بهت.

چی بگم خیلی ناراحت شدم،
خیلی مراقب خودتون باشید توروخدا.
چشم حتما . درکل قصد گفتن نداشتم به‌کسی . صرفا گفتم که بدونین‌اینا حتی رو بنر طرف هم انقدر حساسن . خواستم بگم حواستون به اطرافتون باشه اگه‌حرفی میزنین یا‌کاری میکنین

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - Đęąđ.ğïřł - 13-03-2026

@Mr.Robot

تسلیت میگمHeart امیدوارم باعث و بانیش به درک واصل شه

(13-03-2026، 18:48)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2026، 18:47)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت بشم داشی 
خیلی نزدیک به هم نبودیم . بچه محلی بود که دوره کوتاه‌ ۱ ۲ ساله باهم داشتیم ولی خب بدنشو که تو خاکسپاری دیدم خیلی ناراحت شدم . خیلی بی رحمانه رفتار کردن
سر کندن بنر ؟ خدایا /:
باز تو تلویزیون اتحاد اتحاد هم میکنن
دقیقا سر کندن بنر !! 
۶ ۷ نفرو گرفتن . ۴ تاشون تا الان بدن‌مردشون رسیده دست خانواده . 
اون‌سه تا خبری ازشون‌نیست . باز به‌ما میگن‌وطن فروش 
ولش کن‌ ادامه‌ندیم‌بهتره

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - BIG-DARK - 13-03-2026

@Mr.Robot
داش امیر
تسلیت ، روحش شاد
غم اخرتون باشه

این‌سومین کسیه که میشناختم و یک دوره ای باهم داشتیم و سر اعتراض اینجوری شد . من معمولا در این‌مورد صحبت‌نمیکنم .صرفا گفتم که بدونین تو‌ دوره جنگ هر پیامی ،  هر حرکتی اگه ببینن میشین عامل موصاد . دیگه هیچ‌رحمی درکار نیست حتی‌اگه بخواد‌ کندن بنر باشه . تو‌گروه بله دیدم‌زیاد صحبت میکردین واسه‌همین لازم‌دونستم که یاداور بشم‌بهتون 

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - shahid - 13-03-2026

(13-03-2026، 3:54)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2026، 3:16)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تشکرات 4xv
طلبگی می‌خونم

چه بابای خوش سلیقه‌ای  Rolleyes

موفق باشی

مرسی لطف داری

سلامت باشید
شما نمیای سمت ما؟ Angel

(13-03-2026، 9:27)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2026، 3:16)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تشکرات 4xv
طلبگی می‌خونم

چه بابای خوش سلیقه‌ای  Rolleyes

جدی رشتت طلبگیه؟یا شوخی میفرمایی؟
اخه اینجا بکم همه چی عجیبه

اهوم جدی می‌فرمایم Rolleyes

تو این دوره زمونه هیچی عجیب نیست

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 13-03-2026

(13-03-2026، 18:59)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این‌سومین کسیه که میشناختم و یک دوره ای باهم داشتیم و سر اعتراض اینجوری شد . من معمولا در این‌مورد صحبت‌نمیکنم .صرفا گفتم که بدونین تو‌ دوره جنگ هر پیامی ،  هر حرکتی اگه ببینن میشین عامل موصاد . دیگه هیچ‌رحمی درکار نیست حتی‌اگه بخواد‌ کندن بنر باشه . تو‌گروه بله دیدم‌زیاد صحبت میکردین واسه‌همین لازم‌دونستم که یاداور بشم‌بهتون 
بی سر شد
ک بشه عبرتی واسه بقیه

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - shahid - 13-03-2026

@Mr.Robot

منم تسلیت میگم و متاسفم بابت این موضوع
خدا رحمتشون کنه
روحش شاد

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - shghyegh - 13-03-2026

@ʜɪᴅᴅᴇɴ
عه علی تام