انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 (/showthread.php?tid=97970)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 - FARID.SHOMPET - 26-03-2014

نقل قول: به نکته کاملا بزرگی اشاره کردی[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

چه طور؟ مگه تو می دونی کی بوده که منو تشویق به سر زدن به اینجا می کرده؟

نقل قول: چرا چن روز؟همیشه باشید دیگه ناسلامتی مدیرهستید
ببین لجی بامن ادم دلش میخوادبااین لج خودکشی کنه[img]images/smilies/newsmilies/crygirl.gif[/img]
توی پروفایلم نوشتم که چقدر برنامه هام سنگینه. وقت نمیشه که بیام. تازه شما اصن مگه منو میشناسید؟

راستی این چند ماه که من اصن نبودم چند نفر و کیا بهم فوش دادن؟Big Grin

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 - MOHSENEBRAHIMI - 26-03-2014

(26-03-2014، 11:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 11:23)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 11:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 11:15)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 11:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پادگان: سوبی دد

سرباز: جینی ِان
نه خیر:d
سرباز:کو* نی
پادگان:کو* نده
Big Grin

یعنی تو میگی گوگل ترنسلیت اشتباه می کنه؟
دوست گرامی من خودم 3 سال کره ی جنوبی شهر سیول خیابون تهران زندگی کردم|:

اونی که تو گفتی زبون محلی کره ی شمالی بود|:

داداش من بچه جنوبه سئولم. اونجا اینطوری حرف میزنیم. یه ساله اومدم ایرانExclamation
من شوخی دارم؟|:

می خوای باور کن میخوای نکن|:

مهم نیس.

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 - -м α є ∂ є- - 26-03-2014

(26-03-2014، 11:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 11:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 11:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرشته ی جهنمی البتهTongue
ن بـاو ؟! ^_^ شُما چی هستین اون وخت ؟! :|
تو پرادایس ما پسرا جمع میشیم قرآن میخونیمcrazy

خودت به این حرفی که زدی ایمان داری؟ خدایی؟Big Grin

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 - # αпGεʟ - 26-03-2014

مائده؟ ول کن عرفانوDodgy

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 - I LOVE YOU FARHAD - 26-03-2014

(26-03-2014، 11:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 11:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 11:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرشته ی جهنمی البتهTongue
ن بـاو ؟! ^_^ شُما چی هستین اون وخت ؟! :|
تو پرادایس ما پسرا جمع میشیم قرآن میخونیمcrazy

اره بابا من الآن جز27 بقره هستم

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 - Ƒαкє ѕмιƖє - 26-03-2014

چقـد بعضیـا پـاچـه خـوارن |||: ..

این مُـدیره تا عُمرش تاحالا ندیدتش این دُخی رو بعـد دُختره میگه چرا باهام لجی که معنی درستش میشه ~~>[ بهم توجه کن توجه توجه] |:

یـآ ب معنـای دیگـری [ نوسنده یا مُدیر هم بکنی منو خیلی خوب میشه |:] یـا [ با من مهـربـان باش |: ] و یـآ ...

بلـی -_-

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 - # αпGεʟ - 26-03-2014

مونا بحرف به جای سپاسDodgy

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 - MOHSENEBRAHIMI - 26-03-2014

نقل قول: چه طور؟ مگه تو می دونی کی بوده که منو تشویق به سر زدن به اینجا می کرده؟
نه|:

اصلا ولش کن|:

من؟
تو؟
اون؟

0__0

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 - !~IмДи~! - 26-03-2014

I choose to be happy
خودم انتخاب کردم ک خوشحال باشم

بــآی . . .

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 - Ƒαкє ѕмιƖє - 26-03-2014

(26-03-2014، 11:27)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی این چند ماه که من اصن نبودم چند نفر و کیا بهم فوش دادن؟Big Grin

|: من ..