انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) (/showthread.php?tid=237114)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ - 21-07-2015

(21-07-2015، 10:41)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 10:34)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 10:31)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم._.
مگه ازت میترسم -__-!

مث بُــز ازم میتـرسـی:>
_
سلـآم به همـونی که الان اومد.-.
__
آهنــــگ ^__^

مدی^_^
اسمم خط خوردس؟=|
ی لحظه اومدم فلش دیدم گفته شما محرومید:|

نـه درستــه .-.
بـاهــات شـوخـی کرده .-.
_

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ๒lคςк ๔єค๔ - 21-07-2015

یعنی مخ این بشر ._.

خب تو اگه محروم بودی میتونستی بیای گفتگو -_-!

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 21-07-2015

(21-07-2015، 10:42)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یهـ سؤآل ذِهــن بیکار منو دَرگیــر کَردهـ..!
چــرا بعضی اَز دُخترا میخوان پِــسر باشن؟ :|
بعضیا گُفتن بخاطر شخصیت بالای پِسر <: چند تا از مُدیرا اینو گفتن تو یهـ موضوعی..
نَظَر دُخترا چیهـ؟
پسرا نظر شما چیشهـ (:▼؟

|:
پسرا ازادن اما دخترا نه خیلی-_-

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ( lιεβ ) - 21-07-2015

(21-07-2015، 10:45)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی مخ این بشر ._.

خب تو اگهمحروم بودی میتونستی بیای گفتگو -_-!

تو یکی بد حرف نزن با دُخترم که یه روزه برکنارت میکنم !

واسه چند نفر این اتفاق تا الان افتاده .. ! ._.

(21-07-2015، 10:45)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی مخ این بشر ._.

|=
به خدااااااااااااااا اومدم فلش گفته شما محرومید و دسترسی ندارین ب چیزی و اگ مشکلیی دارین با مدیرسایت تماس بگیرین|:
به خداااااااااااا>.<
بعدِ ی دقیقه بعد رفتم ی صفحه بعد دیدم اومد|:
هنگیدم |:

(21-07-2015، 10:47)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی مخ این بشر ._.

تو یکی بد حرف نزن با دُخترم که یه روزه برکنارت میکنم !

واسه چند نفر این اتفاق تا الان افتاده .. ! ._.

عشقولی ._.*

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ( lιεβ ) - 21-07-2015

(21-07-2015، 10:47)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی مخ این بشر ._.

|=
به خدااااااااااااااا اومدم فلش گفته شما محرومید و دسترسی ندارین ب چیزی و اگ مشکلیی دارین با مدیرسایت تماس بگیرین|:
به خداااااااااااا>.<
هنگیدم |:

دلیلم نداشت ؟ 
:|

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ๒lคςк ๔єค๔ - 21-07-2015

غزل حرف نزن ._.!
-----------------

پیش میاد .-.

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - FARID.SHOMPET - 21-07-2015

رتبه ی لعنتی! شهید بهشتی قبول نمیشم! 4 هزار  :rum:

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 21-07-2015

(21-07-2015، 10:45)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 10:42)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یهـ سؤآل ذِهــن بیکار منو دَرگیــر کَردهـ..!
چــرا بعضی اَز دُخترا میخوان پِــسر باشن؟ :|
بعضیا گُفتن بخاطر شخصیت بالای پِسر <: چند تا از مُدیرا اینو گفتن تو یهـ موضوعی..
نَظَر دُخترا چیهـ؟
پسرا نظر شما چیشهـ (:▼؟

|:
پسرا ازادن اما دخترا نه خیلی-_-
من منتظر جوابای تیکه دار پسرام <:
شما آزادی داریــن تو فلش هرکاری میخواین میکنین!
دُخترام دُخترای قدیـمـ ! .-.

(21-07-2015، 10:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 10:47)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی مخ این بشر ._.

|=
به خداااااااااااا>.<
هنگیدم |:

دلیلم نداشت ؟ 
:|

نه نداشت |=