انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) (/showthread.php?tid=240304)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - FARID.SHOMPET - 12-08-2015

(12-08-2015، 15:22)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 15:19)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

پـاری ._.

پاری ینی چی به این دختر میگید؟ زشته! مثه پاره!  Confused

من برم!
غزل یادم نرفته که گفته بودی می خوای عکس بذاری!

بدرود بچه ها

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - ✓SHINE AGAIN✓ - 12-08-2015

(12-08-2015، 15:17)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:||||||||||||

(12-08-2015، 15:17)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موضـوع هـایی کـهـ مربوطـ به خواننـده های کره ای بایـد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینـجا گذاشت یا آهنگ و موسیقی ؟
از من میپرسیدی -_-

آهنگ و موسیقی :|

من میزاشتم تو اسیای شرقی
عیب داره الان؟

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - eɴιɢмαтιc - 12-08-2015

نقل قول: پاری ینی چی به این دختر میگید؟ زشته! مثه پاره!  گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) 191

ذهنت مریضه ._.

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - sober - 12-08-2015

(12-08-2015، 15:23)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 15:22)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 15:19)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

پـاری ._.

من برم!

بدرود بچه ها
دخترت اومد Big Grin
خداحافظ فرید : )
تو بری گفتگو خلوت میشه
کاش به مروا نگفته بودما
کجاست الان؟:|

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 12-08-2015

(12-08-2015، 15:23)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خشم غزل
فیلم امشب سینماهای فلش خور Tongue
مَجموعهـ فیلمـ های ▼غَزل▼
خَشمـ اِژدها! با حُضور غَزل«
هیتلر در مَزرعهـ
چَشمان فرشتهـ ._.!
غَزَل نامهـ
ماتریکس
چهار باماندهـ
غَزل و غول چراغ جادو
غزل دُختری در مزعه
:||
غَزل هُنر پیشهـ ای پیشگامـ در هُنر بازیگری! 

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - # αпGεʟ - 12-08-2015

فاطی،غزل،رها +---(..*)---+

فرید قبلش یه اواتار پاگذاشتم مروا گفت کوچیکه اینوگذاشتم
یه اواتارخوشگلم پیدامیکنیم ارورمیده سایزش بزرگه 
یا عوض میشه ولی اندازش کوچیکه 

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - мoвιɴα т - 12-08-2015

(12-08-2015، 15:23)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

پـاری ._.

من برم!

بدرود بچه ها

بدرود فریـد ! ._.*

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - ρѕуcнσραтн - 12-08-2015

(12-08-2015، 15:21)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخـهـ همـهـ فیلـم و سینمـا گذاشتن !! Dodgy

اونا اسکل تشزیف دآرن Angel

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - мoвιɴα т - 12-08-2015

ღBeauty G!Яlღ

نام کاربری قبلیت آتوسا بوده ؟

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - FARID.SHOMPET - 12-08-2015

(12-08-2015، 15:25)باهوش و خوشگل ترین دختر انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 15:17)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:||||||||||||

(12-08-2015، 15:17)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موضـوع هـایی کـهـ مربوطـ به خواننـده های کره ای بایـد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینـجا گذاشت یا آهنگ و موسیقی ؟
از من میپرسیدی -_-

آهنگ و موسیقی :|

من میزاشتم تو اسیای شرقی
عیب داره الان؟

اگه ربطی به سینما نداره نذارید اونجا!