انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 02-03-2026

(02-03-2026، 23:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 23:33)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم صاحب کافه بودم.

ارههههه
یکیم قرار بود بهت نخ بده ولی چون ازش خوشم نمیومد بهش لگد مینداختم
کی بود اون

نمیدونم فقط فک کنم حس هام دوچرخه بود.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 02-03-2026

(02-03-2026، 22:44)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 22:41)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چایی نبات فقط با داریوش

و تریاک! :telegh_0۱:

شایدد
شاید هم نه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - TinaMk - 02-03-2026

(02-03-2026، 23:26)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 23:08)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهم گفتن بایدوایسیم تا اپدیت کنه سرورشو):
حالا خداروشکر هزینش خیلی نبود
ارهه اونم هی قطع و وصل میشد ولی الان فک کنم یهو همرو با هم قطع کردن

اره باز دمش گرم هم هزینش خوب بود هم واقعا به فکر بود و همین که قظع کرد فروشو نشون میده براش مهمه و نخواست وقتی کشش نداره الکی ریسک کنه ظرفیت سرورو ببره بالا

بقیه جاها گیگی ۵۰۰ تا ۱ میل میفروشن چند ساعت بعدش قطعه

اره دقیقا خیلی عجیب بود یه سری جاها

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 02-03-2026

(02-03-2026، 23:37)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 23:34)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی‌دونم تو صدا سیما گفتن یا ایتا
گفتن که اسرائیل کم آورده و تقریبا عقب نشینی کرده و نتانیاهو رو کشتن
بعد نتانیاهو عصری رفت بازدید از قسمتایی که ۳پاه با موشک زده :‌)
هستن کسایی که باور میکنن خیلیم هستن و به هیییچ وجه نمیتونی قانعشون کنی اینا دروغ میگن ، حرف زدن باهاش دقیقاً مثل یاسین خوندن تو گوش خره
وای پرستو یه گپ هست تو ایتا
کلا ۳ ۴ نفرن اینجوری هست که نمی‌فهمن
دهنمونو صاف کردن بس ک کزشر گفتن
حاجی هرچی خبر چرته فور میدن گپ ک.خل میکنن مارو
هرچقدرم میگی بهشون فایده نداره همش دنبال بحثن
اخر سرم میگن شما نونتون تو نفهمیدنه
+
شهرکرد رو زدن
فکنم تیپ قمر بود

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - sober - 02-03-2026

هواپیماها اومدن دوباره

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 02-03-2026

اههه پسر واقعا مرد‌
چقدر عجیبه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 02-03-2026

دلم واسه اون گربه تو اینستا که خیانت میکرد بچش گاومیش درمیومد تنگ شده 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - ραтяιcια - 02-03-2026

(02-03-2026، 23:43)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 23:37)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هستن کسایی که باور میکنن خیلیم هستن و به هیییچ وجه نمیتونی قانعشون کنی اینا دروغ میگن ، حرف زدن باهاش دقیقاً مثل یاسین خوندن تو گوش خره
وای پرستو یه گپ هست تو ایتا
کلا ۳ ۴ نفرن اینجوری هست که نمی‌فهمن
دهنمونو صاف کردن بس ک کزشر گفتن
حاجی هرچی خبر چرته فور میدن گپ ک.خل میکنن مارو
هرچقدرم میگی بهشون فایده نداره همش دنبال بحثن
اخر سرم میگن شما نونتون تو نفهمیدنه
+
شهرکرد رو زدن
فکنم تیپ قمر بود
طلسمت باید خیلی خوب باشه اینجوری مغز مردمو شست و شو بدی
دقیقاااا تا بحث میشه میگن شما نمیفهمین ، سواد سیاسی ندارین برین تاریخ بخونین
بعد تمامممم جملاتشون پر از غلط املایی ، در حد دبستان سواد ندارن میان به ما میگن بی سواد

همه جا یکی یکی میان)):

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 02-03-2026

(02-03-2026، 23:10)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 22:59)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه کانال پRوکSی و اینا داشتم معروف . گفت واسه سادگی تو بله هم گروه میزنم . الان تو گروه بله گفته من خودم قطعم ((: 
ظاهرا نت داخلی رو هم‌کم کم دارن قطع میکنن . 
اگه سه بار دود حلقه ای دیدین تو اسمون من دارم تو بابل علامت میدم

منم یه عروس هلندی کله زرد دارم
نامه به پاش میبندم میندازمش هوا
منتها چون کله‌اش زرده ، امیدوارم با ترامپ اشتباه نگیرن بزننش 

cry girl
همون‌احتمالا نزدیک ترین شانسشون به زدن ترامپ باشه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 02-03-2026

راستی جنتی کو
تسلیت گفت اصن؟
نکنه اینم کشتن نمیگن بهمون):