انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ☼آریا☼ - 18-09-2013

طرف خارجی حالیشه!

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mason - 18-09-2013

لامصب :|
فرید تو هم اون لینک رو دیدی ؟ :|
همون که تارا ویرایش کرد ؟ :|

اقا یا خانم خارجی شما فارسی که بلد نیسی اهل کجایی ؟
اینجا رو از کجا پیدا کردی ؟ =))))

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 18-09-2013

بچه ها من برم داروخونه یه چیزی واسه مادرم بگیرم حالش خوب نیست

بدرود

Au revoir

ciao

bye

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - aannii - 18-09-2013

(18-09-2013، 16:27)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 16:26)aannii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 16:24)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 16:22)aannii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 16:18)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

shomet abad Smile

پاری اجازه نمیده بهم شریل جان Undecided ببخشید
are you crazy?Angry
Angry
Angry

:|
آهآع .. (:
what is it?

فوضولی؟؟ (:

وآلآ .. :|
every body crazy <crazier>yeah ?

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 18-09-2013

نامردا لایک بدید دارم انگلیسی از خودم فوران میکنمBig GrinBig GrinBig Grin

بدرود فرید نونم بگیر Big GrinBig Grin

تارا میخوای پامو بکنم تو حلقش؟Big Grin

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ★BlAcK EvIl★ - 18-09-2013

عیزم ای ایرانیه کانادایی
این را هی که تو رفتی رو من 10 سال پیش رفتم

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - aannii - 18-09-2013

(18-09-2013، 16:24)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 16:22)aannii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 16:18)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: canada and you???/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 191
shomet abad Smile

نقل قول: اِشکآل نَدآره 2 روز میریم میگَردیم بَعد بَرمیگَردیم .. / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 191

مَن هَر کَسیو دُنبآله خودَم نِمیبَرَم ..!!!

پاری اجازه نمیده بهم شریل جان Undecided ببخشید
are you crazy?Angry
Angry
Angry
آر یو یک خارجی هستی که سعادت اشنایی به ما رو دادی یا یه فارسی زبان که فارسی بلد نی ؟ =)))))
 i live in canada my father :iranaian / my mother:german,canada

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - T A R A - 18-09-2013

(18-09-2013، 16:29)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من برم داروخونه یه چیزی واسه مادرم بگیرم حالش خوب نیست

بدرود

Au revoir

ciao

bye

سَلآم بِرِسون .. (:

بِگو مَنَم اَز سآمی بیگی خوشَم میآد .. p336

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mason - 18-09-2013

واچ دِس آی وِری فول انگلیش

من از همتون انگلیسیم بهتره اصن یه بشری هستم من !! =)))

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 18-09-2013

عععععععععععععععع یارو میتونه فارسی بخونه

اقا میشه فش بدم؟Big GrinBig Grinببینم بلده؟