انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) (/showthread.php?tid=239081)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - eɴιɢмαтιc - 31-07-2015

امشب کنسرت بود >_<

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - sober - 31-07-2015

(31-07-2015، 20:17)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 20:14)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدات قشنگه؟ از این صدا لوس ها هست؟ اگه هست بکش
لوس نیسم -_-

از بس جیغ کشیدم کلا حنجرم ب چیز رفته :|

جدی میگم صدام همیشه گرفته اس .. خودم صدای واقعیمُ یآدم نمیآد :/

بیا با هم جیغ بکشیم
من خیلی وقته جیغ نزدم

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - Apathetic - 31-07-2015

تو هم همینطور فاطمه .. ولی شرط میبندم بدبختی هات قدره من نیس : حیف که نمیتونم مسایل خانوادگی رو اینجا بگم .. چون اگه میگفتم همتون میفهمیدین بدبختی یعنی چی .. مخصوصا فرید :/
فرید تو خودت اصن میدونی بدبختی چیه ؟ هعی .. بخدا نمیدونی !  حالم خوب نیس .. اه .. از صبح تا حالا یه اتفاق مسخره افتاده که بدبختمون کرده .. دیشبم که .. هوففف نمیتونم اینجا بگم جاسوس زیاده ب صورت مهمان میان ولی هستن ..

(31-07-2015، 20:20)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم همینطور فاطمه .. ولی شرط میبندم بدبختی هات قدره من نیس : حیف که نمیتونم مسایل خانوادگی رو اینجا بگم .. چون اگه میگفتم همتون میفهمیدین بدبختی یعنی چی .. مخصوصا فرید :/
فرید تو خودت اصن میدونی بدبختی چیه ؟ هعی .. بخدا نمیدونی !  حالم خوب نیس .. اه .. از صبح تا حالا یه اتفاق مسخره افتاده که بدبختمون کرده .. دیشبم که .. هوففف نمیتونم اینجا بگم جاسوس زیاده ب صورت مهمان میان ولی هستن ..

بدبختی رُ که نباس جـآر زد ..

هعی بگی من بدبختمـ آخرش خودتمـ باورت میشه که بدبختی :| بگو خوشبختمـ شادمـ ؛ باوو زندگی دو روز همش واسه گریه و زاری باشه که نمیشه !

دکتر رهـآ :>

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - FARID.SHOMPET - 31-07-2015

نقل قول:
فرید تو خودت اصن میدونی بدبختی چیه ؟ هعی .. بخدا نمیدونی ! 
اگه می دونستید من چی کشیدم و چی دارم می کشم تعجب می کنید!

ولی موضوع اینه که من اصن دیدی تاحالا بروز بدم؟

نه خدایی دیدید؟

همیشه می خندم!

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - ๒lคςк ๔єค๔ - 31-07-2015

منم بد بختم ‎:|‎
از لحاظ عاطفی ۷:

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - sober - 31-07-2015

هرکی بدبخته همین الان اعلام کنه
من برم ستاد بدبختان رو ایجاد کنم
والا

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - omidkaqaz - 31-07-2015

(31-07-2015، 20:23)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
فرید تو خودت اصن میدونی بدبختی چیه ؟ هعی .. بخدا نمیدونی ! 
اگه می دونستید من چی کشیدم و چی دارم می کشم تعجب می کنید!

ولی موضوع اینه که من اصن دیدی تاحالا بروز بدم؟

نه خدایی دیدید؟

همیشه می خندم!

جنون داری که همیشه می خندی بدبخت خوشحالی!!!

هههه

(31-07-2015، 20:16)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 20:14)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 20:13)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای چه پرواز سنگینی‎:|‎
سَلام .-.

پرواز؟

(31-07-2015، 20:12)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغ بکشم ؟ ..

-_-

گفتم که میخوام برم مشهد..!
اومدی مشهد کدوم هتل ؟؟؟؟؟

(31-07-2015، 20:16)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 20:13)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای چه پرواز سنگینی‎:|‎
سَلام .-.

پرواز؟

(31-07-2015، 20:12)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغ بکشم ؟ ..

-_-

گفتم که میخوام برم مشهد..!
اومدی مشهد کدوم هتل ؟؟؟؟؟

نقل قول:   بدبخت خوشحالی!!!

عع فرید چه اسمـ باحالی روت گذاشت .. ! 245

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - ๒lคςк ๔єค๔ - 31-07-2015

امید من اقوام دارم مشهد ‎:|‎