انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290 (/showthread.php?tid=259851)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290 - esiesi - 07-07-2016

بخوابین دیگه :| 

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290 - Apathetic - 07-07-2016

(07-07-2016، 0:50)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2016، 0:47)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شب مسخره ای :|

yeki me3 man fek mikone :|
khuB ? .__.
ما که همیشه مث همیم twin ئم ! =))
نه والا چه خوبی ای .. از سر درد دارم میمیرم :|
خوابمم نمیاد هرچند 5 صبحم بخوابم باز 8 بیدار میشم .. وضع خدابم یه جوری شده ! افراطی سحر خیزی میکنم :/
بیخیالش . تو چه جوری ؟

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290 - Son of anarchy - 07-07-2016

(07-07-2016، 0:52)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاج احمت نماز شب خوندی؟ /:

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290 - Magical Girl - 07-07-2016

(07-07-2016، 0:52)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2016، 0:50)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2016، 0:47)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

khuB ? .__.
خوابمم نمیاد هرچند 5 صبحم بخوابم باز 8 بیدار میشم .. وضع خدابم یه جوری شده ! افراطی سحر خیزی میکنم :/
بیخیالش . تو چه جوری ؟
bara chi ? :/
bad khaB bad chizie .. adam khabesh miad vali khabesh nemibare ! kheili asab khurd kone ..

araqe bidmeshk aram bakhshe .. bokhoe yekam shayad jhabet bord .
mnm bad nisam :/ az khodam badam mmiad :/ 2 ruze faqat pa filmam :/

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290 - Apathetic - 07-07-2016

(07-07-2016، 0:56)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2016، 0:52)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

khuB ? .__.
بیخیالش . تو چه جوری ؟
bad khaB bad chizie .. adam khabesh miad vali khabesh nemibare ! kheili asab khurd kone ..

اگه به این دلیل از خودت بدت میاد پس من تا الان باید از شدت تنفر خودکشی کرده باشم ! :V
والا ..
من کلا همیشه صبح تا شب فیلم میبینم .. به خصوص این اواخر هم حالم گرفته س هم بدبیاری هام ته نداره واس همین فیلم میبینم تا همه چیو فراموش کنم .
روزی 10 قسمت از سریالام میبینم ._.

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290 - esiesi - 07-07-2016

(07-07-2016، 0:54)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2016، 0:52)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

85 رکعت ! ._. 

(07-07-2016، 1:00)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2016، 0:54)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

85 رکعت ! ._. 

خدا این همه ثوابو ببینه میترسه ها/:

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290 - Magical Girl - 07-07-2016

(07-07-2016، 0:58)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2016، 0:56)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

khuB ? .__.
بیخیالش . تو چه جوری ؟

اگه به این دلیل از خودت بدت میاد پس من تا الان باید از شدت تنفر خودکشی کرده باشم ! :V
والا ..
من کلا همیشه صبح تا شب فیلم میبینم .. به خصوص این اواخر هم حالم گرفته س هم بدبیاری هام ته نداره واس همین فیلم میبینم تا همه چیو فراموش کنم .
روزی 10 قسمت از سریالام میبینم ._.
jeD ehsas mikonam bihude daram zendegi mikonam :|

albatte b qole ye bande khodaE : vakhT kari k dusesh dari anjam midi .. dg vakhtet talaf shode mahsub nemishe :V
rasi ti az ardalan khabari dari ?
chra ? chi shode mage ?

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290 - Jack Daniel'ѕ - 07-07-2016

حمید فک کنم صندوقم پر شده .
حال ندارم فعلا شبت بخیر .

(07-07-2016، 1:03)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید فک کنم صندوقم پر شده .
حال ندارم فعلا شبت بخیر .

شب بخیر