انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ (/showthread.php?tid=277569)

RE: گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ - سهَ‌ند - 02-02-2020

@SABER

آقا صابر رسیدگی کنین باید محمد رو مدیر ناظم کنیننن زوووود

RE: گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ - م‍حمّد - 02-02-2020

(02-02-2020، 20:49)sadra winner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2020، 20:41)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2020، 20:13)sadra winner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد کجا رفت؟

کجاش مشکل داری برادر؟

تو اکسل بلدی چجوری میانگین، جمع، ضرب، بزرگ ترین عدد، کوچیکترین عدد رو بدست بیاری؟

ایول دو نفر موافقن تو مدیر ناظم بشی
کاری نداره که Smile 
دمتون گرم شما لطف دارید واقعا. من به نفع امیر حسین کناره گیری میکنم Big Grin

(02-02-2020، 20:45)HesamAH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2020، 20:43)sadra winner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نفهمیدم اون یارو چش بود با انجمن مشکلی داشت؟

اصلا فازش رو درک نکردم

فاز خاصی نداشتم حوصلم سررفته بود

چطوری اختشاشگر (یه شوخی بی مزه دیگه)
کی کنکور میدی برادر؟

RE: گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ - HesamAH - 02-02-2020

(02-02-2020، 20:51)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2020، 20:49)sadra winner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2020، 20:41)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2020، 20:13)sadra winner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد کجا رفت؟

کجاش مشکل داری برادر؟

تو اکسل بلدی چجوری میانگین، جمع، ضرب، بزرگ ترین عدد، کوچیکترین عدد رو بدست بیاری؟

ایول دو نفر موافقن تو مدیر ناظم بشی
کاری نداره که Smile 
دمتون گرم شما لطف دارید واقعا. من به نفع امیر حسین کناره گیری میکنم Big Grin

(02-02-2020، 20:45)HesamAH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2020، 20:43)sadra winner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا فازش رو درک نکردم

کی کنکور میدی برادر؟

اتفاقا شوخی شما خیلی هم بامزه بود نیمساعتی میشه ک دارم میخندم.کنکور هم به زودی خواهد رسید.

RE: گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ - م‍حمّد - 02-02-2020

(02-02-2020، 21:52)HesamAH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا فازش رو درک نکردم

کی کنکور میدی برادر؟

اتفاقا شوخی شما خیلی هم بامزه بود نیمساعتی میشه ک دارم میخندم.کنکور هم به زودی خواهد رسید.
خخخخ حالا باز دمت گرم که دلگرم میکنی ادمو !
موفق باشی

RE: گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ - سهَ‌ند - 02-02-2020

لعنت به هرچی کنکوره

RE: گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 03-02-2020

ممد سکوت کن

تو باید مدیر ناظم بشی

خب الان ساعت 5:10 دقیقه صبحه و من دارم تو انجمن ول میچرخم

@m.h.sa
بیا منو از تنهایی در بیار :-)

کسی بازی آنلاین دو نفره میشناسه باهاش بازی کنم؟

RE: گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱ - سهَ‌ند - 03-02-2020

ساعت ۱۲ ظهره و من تازه بیدار شدمم هوراااا سحرخیز باش تا کاموا باشی