انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 230 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 230 (/showthread.php?tid=213723)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 230 - αѕтer - 18-03-2015

سَلامـ(:

RE: گفتگوی آزاد نسخه 230 - Ƒαкє ѕмιƖє - 18-03-2015

(18-03-2015، 15:57)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلیل خاصی نداره .. :> در حده یه پیشنهاد بود .. ! ~_~

آها :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه 230 - ღSηow Princessღ - 18-03-2015

(18-03-2015، 15:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2015، 15:55)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خ سابقه مدیریتت بیشتره
خودت صلاحت رو بهتر میدونی
اگه بیشتر بود که الان مدیر پزشکی و تحصیلات نبودم .. (: ! مثه دوستان با تجربه و پخته شده در تیم که حامی فریده عزیز هستند و خطه اون رو در مدیریت پیش گرفته اند ، مدیره جاهای بهتر "تـر" میبودیم !

خــدافظ همگـــی .. !

RE: گفتگوی آزاد نسخه 230 - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 18-03-2015

(18-03-2015، 15:56)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2015، 15:55)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان .. :> ینی متوجه نشدی که حرفم کاملا تیکه بود .. ؟! :v

مامان :|||

من این روزا مُخ درست حسابی ندارمـ .___.

×WrOnG TuRn× نوشته است:ایسان یادمه:|
فهمیدی متین کدومو میگه:|؟

نع :|

خانومم ک نوشته بودم تو اسکرین شاتم:|
بت زنگ زده بودم:|

RE: گفتگوی آزاد نسخه 230 - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 18-03-2015

چهارشنبه سوریمونم ریده شد ...

بارونی گرفت دیشب کــ -_-

رفتم بیرون ی چرخ خوردم اومدم خونه تا شورت خیس بودم =__=

RE: گفتگوی آزاد نسخه 230 - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 18-03-2015

آلزایمر گرفتم .-.

(18-03-2015، 16:01)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بارونی گرفت دیشب کــ -_-

منم دیشب اصلا خوابم نمیومد داشتم 3شب با تبلتم کار میکردم دیدم صدای بارون از بیرون میاد ._.

RE: گفتگوی آزاد نسخه 230 - ERF@N - 18-03-2015

(18-03-2015، 16:00)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2015، 15:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خ سابقه مدیریتت بیشتره
خودت صلاحت رو بهتر میدونی
اگه بیشتر بود که الان مدیر پزشکی و تحصیلات نبودم .. (: ! مثه دوستان با تجربه و پخته شده در تیم که حامی فریده عزیز هستند و خطه اون رو در مدیریت پیش گرفته اند ، مدیره جاهای بهتر "تـر" میبودیم !

خــدافظ همگـــی .. !
مهم آدمشه که خوبه بخش مدیریت با سیاستی کثیف انتخاب میشه: )

RE: گفتگوی آزاد نسخه 230 - Ƒαкє ѕмιƖє - 18-03-2015

(18-03-2015، 16:00)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهان (.. ) فِکرشو میکردم :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه 230 - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 18-03-2015

(18-03-2015، 16:03)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2015، 16:00)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهان (.. ) فِکرشو میکردم :|

خیلی وخت بود تو گ.ا ح نزده بودیم:|

ی جوری راجبع تیم مدیریت حرف میزنید هرکی ندونه فکر میکنه ما اونجا چ سر و سرایی داریم..!
نفس حق داشت..
مافیا بازیه..

RE: گفتگوی آزاد نسخه 230 - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 18-03-2015

(18-03-2015، 16:01)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آلزایمر گرفتم .-.

(18-03-2015، 16:01)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بارونی گرفت دیشب کــ -_-

منم دیشب اصلا خوابم نمیومد داشتم 3شب با تبلتم کار میکردم دیدم صدای بارون از بیرون میاد ._.
از بارون بدم میـاد -_-