انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - TinaMk - 02-03-2026

مجلسم زدن مثل اینکهه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 02-03-2026

(02-03-2026، 23:50)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی جنتی کو
تسلیت گفت اصن؟
نکنه اینم کشتن نمیگن بهمون):
جنتی ایران‌رو‌مود شده دانلود کرد . به همین‌سادگی نمیمیره

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - sober - 02-03-2026

(02-03-2026، 23:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 23:53)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا اون از عزراییل آتو داره حالا حالا هست
باورت میشه اگه رژیم عوض شه ۴ تا حکومت رو دیده؟ D:

انقدر کوچولو شده ک داره تموم میشه
دوره پهلوی به دنیا اومد و ایا دوره پهلوی هم میمیره؟
بنجامین باتن واقعیه
نه دوران احمدشاه بدنیا اومده

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - TinaMk - 02-03-2026

(02-03-2026، 23:54)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 23:22)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غمگین شدم
ولش کن
فدا سرمون

اره والا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 02-03-2026

▪️فارس: خبرهای اولیه از هدف قرار دادن ساختمان مجلس حکایت دارد

(02-03-2026، 23:57)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 23:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر کوچولو شده ک داره تموم میشه
دوره پهلوی به دنیا اومد و ایا دوره پهلوی هم میمیره؟
بنجامین باتن واقعیه
نه دوران احمدشاه بدنیا اومده

احمد شاه؟؟؟؟مطمئنی؟اوهع

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 02-03-2026

(02-03-2026، 23:53)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 23:52)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عام
من کم کم دارم میترسم

سمتتون خبریه؟
نمدونم حموم بودم

(02-03-2026، 23:55)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 23:52)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عام
من کم کم دارم میترسم
یاد اون ویدیوئه میافتم که می گفت چاقوئه دیگه می بره
اینم موشکه دیگه
آخه
نگا کن
ما الان نمیدونیم مثلا سر کوچمون چیزی هس ک مخفی کرده باشن یا نهههه

(02-03-2026، 21:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوسک سیاه

باشههههه
تو یقت ک اومدم میفهمی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 03-03-2026

(02-03-2026، 23:49)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 23:43)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای پرستو یه گپ هست تو ایتا
کلا ۳ ۴ نفرن اینجوری هست که نمی‌فهمن
دهنمونو صاف کردن بس ک کزشر گفتن
حاجی هرچی خبر چرته فور میدن گپ ک.خل میکنن مارو
هرچقدرم میگی بهشون فایده نداره همش دنبال بحثن
اخر سرم میگن شما نونتون تو نفهمیدنه
+
شهرکرد رو زدن
فکنم تیپ قمر بود
طلسمت باید خیلی خوب باشه اینجوری مغز مردمو شست و شو بدی
دقیقاااا تا بحث میشه میگن شما نمیفهمین ، سواد سیاسی ندارین برین تاریخ بخونین
بعد تمامممم جملاتشون پر از غلط املایی ، در حد دبستان سواد ندارن میان به ما میگن بی سواد

همه جا یکی یکی میان)):

انقد حال بهم زنن که خوشم نمیاد درموردشون بحث کنم

حاجی اینجا ۲ ۳ تا زدن
نه اینکه ایران بزنه ها
صدا انفجار یچیزی اومد بعد حدود ۲ ۳ دیقه صدا هواپیما میومد

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 03-03-2026

امیدوارم این فلاکت نتیجه خوبی داشته باشه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 03-03-2026

یه عمری اینا میگفتن مخالفای ما همشون بد دهنن
الان یه سر رفتم روبیکا
همشون تو کامنتا میگن هر کی مخالف آقاست نطفش حرومه (((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 03-03-2026

(02-03-2026، 23:59)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 21:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوسک سیاه

باشههههه
تو یقت ک اومدم میفهمی

اگه سوسک سیاه تو باشی مشکلی ندارم بیایی( زر میزنم لهت میکنم)