انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) (/showthread.php?tid=85239)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - armin^ - 05-02-2014

سلام به همه بروبچ گل

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - M ATIN - 05-02-2014

(05-02-2014، 9:55)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه بروبچ گل

سلام به داش آرمینkhosh

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - تینا14 - 05-02-2014

سلام به همگی

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 05-02-2014

(05-02-2014، 9:54)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 9:53)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 9:51)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 9:46)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 9:44)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم ممنون اسمت چیه؟
اسم من فرزام

خوشبَختَم!(:
مهشید!
-____-!

پس مشید مشید که میگن تویی؟!
چند سالته؟
من13
جـــــــــــــآن؟؟!!
مشید مشید که میگن :|بلی فک میکنم تو گفتگو یه مهشید بیشتر نباشه(:!
من 14ســالمه!Wink
شعرمو بخون ببین خوبه؟>______________<
-___-!
موفق میشی داداش تلـــآش پشتکار!
ادامه بده ادامه!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - MR.FARZAM - 05-02-2014

(05-02-2014، 9:55)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 9:52)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها این یه تیکه از شعر اخرمه ببینید خوبه(سیاسی)

سعدی شیرین سخن گفت به فصل بهار برگ درختان سبزدر نظر هوشیار هر ورقش دفتریست معرفت کردگار
معرفت کردگار شامل ماها نشد شامل انهایی شد انرژی هسته ای حق مسلم ماست
منتظران بهار فصل شکفتن رسید مژده به گل ها برید یار به گلشن رسید منتظران بهار فصل شکفتن کجاست انرژی هسته ای
حق مسلم ماست

توی مطلبم گفتم این نه شعره نه آهنگ حتی تضمیمم حساب نمی شه چون همین طوری نوشتی انگار داری املا می نویسیDodgy

ببخشید من همینطوری ننوشتم نمیتونم از این جا حالت خوندنشو برات بفرستم
اگه اهنگ عقاید نو کانتی نامجو رو گوش دادی موزیکش تو همون مایه هاستDodgy

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - M ATIN - 05-02-2014

(05-02-2014، 9:56)تینا14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی
سلام

(05-02-2014، 9:56)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 9:55)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه بروبچ گل

سلام به داش آرمینkhosh

متین به جان مادرم من اسمم امیرعلی

چطوری متین؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - MR.FARZAM - 05-02-2014

(05-02-2014، 9:56)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 9:54)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 9:53)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 9:51)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 9:46)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبَختَم!(:
مهشید!
-____-!

پس مشید مشید که میگن تویی؟!
چند سالته؟
من13
جـــــــــــــآن؟؟!!
مشید مشید که میگن :|بلی فک میکنم تو گفتگو یه مهشید بیشتر نباشه(:!
من 14ســالمه!Wink
شعرمو بخون ببین خوبه؟>______________<
-___-!
موفق میشی داداش تلـــآش پشتکار!
ادامه بده ادامه!
ممنون ولی صدام گ.>>...>...
برا همین خودم نمیتونم
بخونم برا نامجو فرستادم قراره فردا جواب بدهAngel

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 05-02-2014

سلوم!
امیر علی خوبی؟؟:|
خانواده خوبن؟
زن مترمه خوبه؟-___-

(05-02-2014، 9:56)تینا14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی

سلام خوش امیدید

(05-02-2014، 9:59)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلوم!
امیر علی خوبی؟؟:|
خانواده خوبن؟
زن مترمه خوبه؟-___-

زن محترمه مرد اجی گلم الان مجردمBig Grin