انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 (/showthread.php?tid=134968)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 - Jack Daniel'ѕ - 13-07-2014

(13-07-2014، 0:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 0:13)..2 سیب آلبالو.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داره از بازی برزیل خندم میگیرهSmileSmile

دروازه بانه هق

(13-07-2014، 0:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 0:12)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 0:09)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 0:08)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آری -_-

چون امثال شماها ر..دن به فوتبال

جآلبه چون بائس بدونی اگه فوتبال واسه دخترا بود فوتبال هزار سال پیش زیر خآک بود !نفهم تو خودت گندت رو زدی به من گیر نده من به جا خواننده فوتبالیست دوس دارم -_-

:|
خب دیه فوتبال که مد نیست
اسکارم بازی نداره بیخودی چسبیدی بهش

باشه از این به بعد میچسبم به جیمز رودریگز شمآ که مشکلی ندآری -_-

ردریگز دیگه کیه ؟؟
بابا اینا بازی نمیفهمن چیه

باز مسی و تورس و اینستا و ژاوی و همین رونالدو که ازش خوشم نمیاد و نمیار یه چیزی

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 - ..2 سیب آلبالو.. - 13-07-2014

با هزارتا دختر هم لا*س بزنیم بازهم تنهاییم

جامعه شناسا میگن:

دلیلش فقط یه چیزه اونم فراموش کردن خدا جونه

هرچی فراموشی بیشتر = تنهایی بیشتر

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 - ◄Iяαи► - 13-07-2014

علی رودریگز تا قبل حذف کلمبیا آقآی گل بود با 6 تا گل بقیه 4 تا داشتن تو گند نمیزنی به فوتبال آفرین -_-

همگی بای

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 - Dead Silence - 13-07-2014

(13-07-2014، 0:18)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 0:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 0:10)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 0:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش با تارا ب توافق نرسیدی دوباره عکس شاهین گذاشتی ؟ :/

ول کن اصلا حرفی از تارا نزن |:

اوپس ::/

چی شده ؟

لطفا بگو و این ول کن و بیخیال و.. بزار کنار

باهام بهم زد

به صورت با ادب بهم گفت

از زندگیم گمشو بیرون

asan 2 degh shod k ba Ham bodied ?

behan zadan vas chi akhe ? ):

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 13-07-2014

اهم

شب خوش

(13-07-2014، 0:21)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی رودریگز تا قبل حذف کلمبیا آقآی گل بود با 6 تا گل بقیه 4 تا داشتن تو گند نمیزنی به فوتبال آفرین -_-

من بیکار نیستم بازیای کلمبیا رو بشینم ببینم

بای

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 13-07-2014

سلاممممـ (:

دُنیا بگو چیشده ! :|

علی پ.خ داد بهم گفت که عاشقت شده (: !

اهورا هم شاهده مگه نه اهورا ؟

ب من و اهورا پ.خ داده .. علی اعتراف کن ._.

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 - S R U H - 13-07-2014

(13-07-2014، 0:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 0:18)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 0:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 0:10)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 0:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش با تارا ب توافق نرسیدی دوباره عکس شاهین گذاشتی ؟ :/

ول کن اصلا حرفی از تارا نزن |:

اوپس ::/

چی شده ؟

لطفا بگو و این ول کن و بیخیال و.. بزار کنار

باهام بهم زد

به صورت با ادب بهم گفت

از زندگیم گمشو بیرون

asan 2 degh shod k ba Ham bodied ?

behan zadan vas chi akhe ? ):

بخاطر شما ها ؟؟؟

تحقیرش کردین سروش