انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد 【81】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد 【81】 (/showthread.php?tid=88720)

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - Magical Girl - 17-02-2014

(17-02-2014، 21:23)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی اونورم گرونی هس ؟-_-
چل شدن مردم -_-

درباره چی داری حرفف میزنی؟ -____-

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - இFATEMEHஇ - 17-02-2014

(17-02-2014، 21:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم |:

من قاتـل شُـدم -__-

وآآی خــآک به ســـرم چی کــآر کـــردیع ؟؟؟

مــن این همــع خــون و دل خــوردم تــآ تو قــآتل شـــیع ؟؟

وآآی |: وآآی |:

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 17-02-2014

(17-02-2014، 21:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم |:

من قاتـل شُـدم -__-
سـلـام(:

خـودم به پلیس تحویلت میدم-__-
(17-02-2014، 21:25)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:21)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم:ا
فاطی عاشقتم ^_^
خدافض:ا

سـتـی من بیشتر^_^

نـروع|:

نمیرم^_^

هــوراع^_^

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - pink lady - 17-02-2014

(17-02-2014، 21:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:23)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی لباس کرمیش خیلی زشت بود .. حالا اصن لباسم حساب نمیشد،لباس زیر بود! :|

رقص twerk ش رو دیدی؟؟؟

وای تو اون اجراش میرف بعد اون انگشته هم که تو دستشه مث سیخ میگرفت جلوش خیلی وحشتناک بود

تیلور کامل برگشت.زین هم مث این بچه مثبت ها داشت به اونور سالن نگاه میکرد به مایلی نیگا نمیکرد

چی؟ چی؟ به من هم بگینTongue

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - ï Ðöñ'† wåññå Ðïê - 17-02-2014

سلـآم |:

من قاتـل شُـدم -__-
دادگاه فرداس 
ساعت 7 صبح

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 17-02-2014

(17-02-2014، 21:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:23)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رقص twerk ش رو دیدی؟؟؟

وای تو اون اجراش میرف بعد اون انگشته هم که تو دستشه مث سیخ میگرفت جلوش خیلی وحشتناک بود

تیلور کامل برگشت.زین هم مث این بچه مثبت ها داشت به اونور سالن نگاه میکرد به مایلی نیگا نمیکرد

اجرای مایلی تو ام تی وی

twerk میدونی چه رقصیه؟؟

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - ï Ðöñ'† wåññå Ðïê - 17-02-2014

(17-02-2014، 21:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:23)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی اونورم گرونی هس ؟-_-
چل شدن مردم -_-

درباره چی داری حرفف میزنی؟ -____-
همون یارو -_-
لخته |:

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - Magical Girl - 17-02-2014

ایسان .. کیو کشتی؟ب من بگو .. من لوت نمیدم ! -___-

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - pink lady - 17-02-2014

(17-02-2014، 21:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رقص twerk ش رو دیدی؟؟؟

اجرای مایلی تو ام تی وی

twerk میدونی چه رقصیه؟؟

نچ بگو کجا پیداش کنم؟؟

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 17-02-2014

(17-02-2014، 21:27)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم |:

من قاتـل شُـدم -__-
دادگاه فرداس 
ساعت 7 صبح

|: دیه پشه کشتن چقـدره!؟ :|

(17-02-2014، 21:27)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم |:

من قاتـل شُـدم -__-

وآآی خــآک به ســـرم چی کــآر کـــردیع ؟؟؟

مــن این همــع خــون و دل خــوردم تــآ تو قــآتل شـــیع ؟؟

وآآی |: وآآی |:

|: فـآطمه :|

پشه کشتم |: !

پشـه @__@

خونش دراومد |: !

داشت جون میداد |:

(17-02-2014، 21:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم |:

من قاتـل شُـدم -__-
سـلـام(:

خـودم به پلیس تحویلت میدم-__-

ای نامرد |: ای ظالم |: