انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192 (/showthread.php?tid=159395)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192 - hidden ninja - 16-08-2014

(16-08-2014، 8:31)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 8:28)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 8:26)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 8:25)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعي

|:
سَلآم :> ..

•••

من کارم سلام کردنه :| !

(16-08-2014، 8:25)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 8:24)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداش گُلی :| ..

خوبی ؟ ..

ممنون
عالیم
شما خوبی؟؟
نـع ^_^* :|||||| !

چطور؟؟
صبح صادق با هوای دلنشین
چه بدیی داره

به هواش نیس برادر .. !

من نمیخامم موضوع بزنم >_< ! cry girl

ولی خُب من مجبورم بزنمممممممممم cry girl !

اشکالی نداره
یه موضوع چرت بزن!!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192 - ( lιεβ ) - 16-08-2014

(16-08-2014، 8:28)*swag girl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نيکى
١٧

هآآ ؟ ..

اسم توم نیکی ؟ :| ..

ههه .. !

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192 - [ niki ] - 16-08-2014

خیلی خوابم میاد خدافظ ♡._.♡

(16-08-2014، 8:32)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 8:28)*swag girl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نيکى
١٧

هآآ ؟ ..

اسم توم نیکی ؟ :| ..

ههه .. !

گ*ه میخوره نیکی باشه *-_-*

نکبت *-_-*

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192 - ( lιεβ ) - 16-08-2014

(16-08-2014، 8:32)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 8:31)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 8:28)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 8:26)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 8:25)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعي

|:

•••

(16-08-2014، 8:25)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون
عالیم
شما خوبی؟؟

چطور؟؟
صبح صادق با هوای دلنشین
چه بدیی داره

به هواش نیس برادر .. !

اشکالی نداره
یه موضوع چرت بزن!!

برادر من :| !

قصد من اینه ارسالام بیاد بالا .. !

نه این که موضوع چرت بزنم بعد مُدیر بیاد ببندتش از ارسالام کم شه :| !

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192 - *swag girl* - 16-08-2014

خب اسمم نيکى

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192 - CTG - 16-08-2014

(16-08-2014، 8:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب ندارین شُما ها ؟ :|
سلام آیسانـ (:
والآ ما اومدیم پشت لپ تاپ دراز کشیدیم! :|

به به به
تو گوگل سرچ کردم تیپ هوابرد شیراز
چقد این تیپ ابهت داره
بیش از صد جا وجود داره طرف سربازیشو بگذرونه
ولی من صاف باید بیوفتم تو تیپ هوابرد شیراز!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192 - Ƒαкє ѕмιƖє - 16-08-2014

(16-08-2014، 8:37)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آیسانـ (:
والآ ما اومدیم پشت لپ تاپ دراز کشیدیم! :|

خنگول :> :|

(16-08-2014، 8:34)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 8:32)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

•••

چطور؟؟
صبح صادق با هوای دلنشین
چه بدیی داره

به هواش نیس برادر .. !

اشکالی نداره
یه موضوع چرت بزن!!

برادر من :| !

قصد من اینه ارسالام بیاد بالا .. !

نه این که موضوع چرت بزنم بعد مُدیر بیاد ببندتش از ارسالام کم شه :| !

والا من سر از کار شما ها در نمیارم
هر جور صلاح میدونید!!!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192 - [ niki ] - 16-08-2014

خفه باوا *-_-*

تو صغرام نیستیی چ برسه ب نیکی *-_-*

نیکی منم *-_-*

شاخ نشو کاری میکنم دیگه غلط کنی بیای فلشا *-_-*