انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 246 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 246 (/showthread.php?tid=236565)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - عاغامحمدپارسا:الکی - 17-07-2015

(17-07-2015، 22:23)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 22:19)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریـاضـی از هـمـه سَـخ تـره |:
بـِــزنَم تو ســَـرت ؟ :|

(17-07-2015، 22:20)عاغامحمدپارسا:الکی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردادخخخخخخخخخخخخ
نع -_- :|

پ چی کشش ندارم بوگو.من برعکس شماهامخ ریاضی ام توکلاس اماادبیاتموافتادم Big Grin  Big Grin  Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ - 17-07-2015

(17-07-2015، 22:29)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 22:27)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 22:23)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــُــنر..

میشه من قبول شمـ؟
پاسخ : نه

خیلی همـ شیک =|

من کنکور تجربی قبول میشم؟؟!!

جواب:نـُچ (:

میشی..

ظرفیتا زیاد شدهـ..داوطلبا کمـ..

مهم اینه که کجا قبول شی D:

_

من قرار بود از همین تابستون بشینمـ واسه هنر بخونمـ.. چون در طول سال فکر کن بخونمـ  :|

هیچی نخوندمـ..و هیچ برنامه ای همـ نریختمـ .. (:

فک کن قبول شم.. :|

_

ماهرخ عمته.. :|
من دیشب تا ساعت 3 تست فیزیک میزدم .-.

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - | ᴘᴏɪꜱᴏɴ | - 17-07-2015

Mig mig
Salam
(:
Mig mig
Khodafesi
:>

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Interstellar - 17-07-2015

(17-07-2015، 22:35)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 22:29)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 22:27)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 22:23)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــُــنر..

میشه من قبول شمـ؟
پاسخ : نه

خیلی همـ شیک =|

من کنکور تجربی قبول میشم؟؟!!

جواب:نـُچ (:

میشی..

ظرفیتا زیاد شدهـ..داوطلبا کمـ..

مهم اینه که کجا قبول شی D:

_

من قرار بود از همین تابستون بشینمـ واسه هنر بخونمـ.. چون در طول سال فکر کن بخونمـ  :|

هیچی نخوندمـ..و هیچ برنامه ای همـ نریختمـ .. (:

فک کن قبول شم.. :|

_

ماهرخ عمته.. :|
من دیشب تا ساعت 3 تست فیزیک میزدم .-.

اَ.. :|
ادامه بدی یه رتبه خفن میاری :|

و من هیچی قبول نمیشمـ :|

خاک بر سرمـ .. :|

من از همین فردا میرم کتابای هنر و میگیرم میخونمـ :|

(17-07-2015، 22:29)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 22:25)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 22:21)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 22:19)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 22:17)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه چی سخته ..
عـربـی و ادبـیات -_-
نه با اونا اوکیَمـ..

ولی بازمـ این عربی و ادبیاتی که ما میشناسیمـ در مقابل چیزایی که قراره بخونیمـ هیچی نیست..

به هر حـال موفق باشی .-.
برو وکیل شو ..وکیل خونوادگیمون کم کم داره پیر میشه .. بعد تو بیا وکیلمون شو .-.
من وکیلم خوشبختم Big Grin
وکیــل گیرمون اومد مـآهرخ ..!
...

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Son of anarchy - 17-07-2015

(17-07-2015، 22:32)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 22:31)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 22:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی مدینه خوبم چ خبر؟..
+
انسانی دهنتون رو  سرویس میکنه خدایی
حجم کتاباش زیاده!

سلــآمتــی خبـری نی ._.
تو چـِ خبــر؟؟!! (._.*)
_
انسانـی سخته .. خیلی اذیت میشی ..!

هستیم دیگه Shy
اره من موهام سفید شد ناموسا |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه 246 196

نگو ماهرخ .. اصلا باهاش حال نمیکنمـ.. :|

با این رمان خوندنت :|

ماهرخ .. انگار بستنیه =|

آره .. خوبه.. تا سه سال نگهش دار.. بعد خودمـ میامـ ترورش میکنمـ بره :|

(17-07-2015، 22:37)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَ.. :|
ادامه بدی یه رتبه خفن میاری :|

و من هیچی قبول نمیشمـ :|

خاک بر سرمـ .. :|

من از همین فردا میرم کتابای هنر و میگیرم میخونمـ :|

هیـچ چی بلد نبودم ^_^

من ریاضیـم بدجور ضعیـفه |:
نوبت اول 10 گرفته بودم -_-

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - الیکا0 - 17-07-2015

بدرووووووود

منمـ ریاضیمـ فاجعست :|