انجمن های تخصصی  فلش خور
گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 (/showthread.php?tid=160570)

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - الیکا0 - 18-08-2014

ینی ملکه و اینهیون ترکیدن25r30
دلم خنک شدcrazy

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - #marya# - 18-08-2014

ملی شب خوش(:

سارا شمارتو میخوام._.!

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - armin van buuren - 18-08-2014

(18-08-2014، 1:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لباس زرد پوشیده بودی ؟؟؟
نه من از رنگ های مشکی و طوسی دوست دارم زرد کیلویی چنده هع...:-) ¢___¢

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - دختر شاعر - 18-08-2014

(18-08-2014، 1:07)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:03)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:00)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو سه بار پیر زن ها به من گفتن پس میشه بور اوکی ^___________^

ov hghy u,qd |||:
وات ؟؟؟¿_____¡

اون کلمات انگلیسی رو کیبرد فارسی داره بخون چیه

(18-08-2014، 1:06)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:03)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به یخ فروش جهنم معروفم دیگه لازم نسیت بهم بگی ۲ دقیقه سرچیدم من به طور قطع میگم ۱ ثانیه هم سرچ نکردی :-(

تو غلط كردي گفدي >_<
اوه به یک امپر سنج با مقاومت بالا نیازمنید ^_^ 

هع...:'(

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - ~HiSssh~ - 18-08-2014

(18-08-2014، 1:07)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وات ؟؟؟¿_____¡

فش بود |:

(18-08-2014، 1:08)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا چه اسماییی
مغزم قفلید

من یه بار فیلم کره ای دیدم واس هفت جد و ابادم بسه

یه دختره شباهت زیادی به یه پسره داره که فک کنم داداشش بود
داداشش تصادف میکنه

و از قبل این پسره میخواست با یه گروه باشه
3 تا پسر بودن
یکیشون خییییییییییییییییییییییییلی وسواسی بود
حالا این دختره راهب یه کلیسا
مجبوره بجای پسره بره
سینه ها شو با یه پارچه میبنده و ...
زیاد یادم نمیاد
ولی اینو یادم میاد که دختره  خیلی مس بوده تو دهن پسر وسواسی بالا میاره

تو زيبايي رو ديده *^_^*

(18-08-2014، 1:09)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:03)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:00)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ov hghy u,qd |||:
وات ؟؟؟¿_____¡

اون  کلمات انگلیسی رو کیبرد  فارسی  داره  بخون چیه
دهن لق *-_-*

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - دختر شاعر - 18-08-2014

(18-08-2014، 1:10)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وات ؟؟؟¿_____¡

فش بود |:

(18-08-2014، 1:08)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا چه اسماییی
مغزم قفلید

داداشش تصادف میکنه

3 تا پسر بودن
مجبوره بجای پسره بره
زیاد یادم نمیاد

تو زيبايي رو ديده *^_^*

جانم؟؟؟
Blush

(18-08-2014، 1:09)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ov hghy u,qd |||:
وات ؟؟؟¿_____¡

اون  کلمات انگلیسی رو کیبرد  فارسی  داره  بخون چیه
من دارم با گوشی میچتم میخوای روی تاچم برچسب کلمات ایرانی بچسبونم ....؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! هععع *___-

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - ըoφsիīkα - 18-08-2014

اصــن خدافظـــ -_-

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - الیکا0 - 18-08-2014

(18-08-2014، 1:04)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 0:58)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 0:55)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 0:53)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

O_o

هومونی یه کلمه ی کره ای هست به معنای مادر جون...............
از وقتی دارم جانگ اوکی جونگ میبینم بدجور رفتم تو فاز کره.....یکی منو از اون فاز در بیاره ترو به خدا

این جا ایران است!!
قربون فاز کره ایت

چند تا نفس عمیق بکش بگو این جا ایران و شهر خودتو بگو
به خودت ضد حال میزنی و از اون فاز میای بیرون
نمیتونم.........
عاشق سریال شدم......
عاشق کره....
عاشق کیم تا هه هی...عاشق لی سو یان.........

هووووووووووووفففف
من کارم از اینجور چیزا گذشته.....فقط شیوا میتونه منو از تو این فاز در بیاره

در هر حال تچکر.....

وا چه اسماییی
مغزم قفلید

داداشش تصادف میکنه

3 تا پسر بودن
مجبوره بجای پسره بره
زیاد یادم نمیاد
ا آره........
من داستان این فیلمو شنیدم.
زندگی برای عشق  رو نیگاه کن...............معتادش میشی.........