انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) (/showthread.php?tid=239081)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 31-07-2015

(31-07-2015، 22:18)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اونوخت بابامم منو با خودم یکی میکرد  گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 199 
جلو پدر ک نمیشه   
berno دیدی از نزدیک؟ شوهر عمم (!) یدونه داره خیلی ردیفه! مدل لوله ی کوتای جنگ جهانی دومه!

نه ندیدم.. 
من زیاد دنبال سلاح ها و تاریخچشون نیستم Angel

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - Mason - 31-07-2015

(31-07-2015، 22:19)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:16)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:10)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا نده :|

نده! کی داد؟
چی میگی ؟

(31-07-2015، 22:14)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:11)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:10)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسنایپر :|
من تا امروز تجربشو نداشتم ولی استعداد دارم Rolleyes
چرا نقل بلندمو نقل گرفتی ؟ :|

باووو .. 35 میلیون پولش بود فقط ! ابهتی داشت !!
با گوشیم سخته :|
برا تفریح باشه ابپاشم کفایت میکنه Big Grin من یدونه اب پاش حرفه ای دارم با اون کسی حریفم نی .. کودک درونم الکی خوشه Big Grin
اها :|

من بچه بودم داشتم ابپاشم افتاد زیر درخت گربهه نمیدونم چ مدلی بود خواست ورش داره با لگد زدم بش فرار کرد :|

( دوستداران حیوانات لطفا به خاطر این عمل ناشایست منو حلال کنن من جونمو دوس دارم ._. )

گربه بدبخت :|
تابستونا میرفتیم شمال ابجیم تو حیاط با شلنگ من با این تفنگه میوفتادیم ب جون هم :|  Big Grin
بعضی وختا بابامم همراهی میکرد .. مامانم بدش میاد Confused
کلا اب بازی خیلی خوبه ولی معمولا بعد اب بازی تا س روز مریض میشم اخرشم میرم زیر سرم Dodgy
اره دلم براش سوخت cof

اب بازی تو مدرسه حال میده که این مدیر و ناظم بیشعور نمره انظباط کم میکنن شوخیم ندارن !! لعنیتا ارزو ب دل موندم ینی .. چرا همیشه قانونمند ترین مدرسه ها گیر من میفته ؟؟ -_-

چ ضعیف :| من وقتی مریض شم اصولا از اون مریضیاییه ک باید سگ جون باشی تا تحمل کنی ! :|

(31-07-2015، 22:23)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:19)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:16)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:10)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا نده :|

نده! کی داد؟
چی میگی ؟

(31-07-2015، 22:14)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:11)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نقل بلندمو نقل گرفتی ؟ :|

باووو .. 35 میلیون پولش بود فقط ! ابهتی داشت !!
برا تفریح باشه ابپاشم کفایت میکنه Big Grin من یدونه اب پاش حرفه ای دارم با اون کسی حریفم نی .. کودک درونم الکی خوشه Big Grin

من بچه بودم داشتم ابپاشم افتاد زیر درخت گربهه نمیدونم چ مدلی بود خواست ورش داره با لگد زدم بش فرار کرد :|

( دوستداران حیوانات لطفا به خاطر این عمل ناشایست منو حلال کنن من جونمو دوس دارم ._. )

تابستونا میرفتیم شمال ابجیم تو حیاط با شلنگ من با این تفنگه میوفتادیم ب جون هم :|  Big Grin
کلا اب بازی خیلی خوبه ولی معمولا بعد اب بازی تا س روز مریض میشم اخرشم میرم زیر سرم Dodgy
اره دلم براش سوخت cof

اب بازی تو مدرسه حال میده که این مدیر و ناظم بیشعور نمره انظباط کم میکنن شوخیم ندارن !! لعنیتا ارزو ب دل موندم ینی .. چرا همیشه قانونمند ترین مدرسه ها گیر من میفته ؟؟ -_-

چ ضعیف :| من وقتی مریض شم اصولا از اون مریضیاییه ک باید سگ جون باشی تا تحمل کنی ! :|
اب بازی تو مدرسه پسرونه ضایعست  .. البته ابتدایی بودیم ک نه ولی دبیرستان دیگه بچه بازیه منم فقط با خانوادم بازی میکنم .. 
من کلا ضعیفم از بچگی ضعیف بودم .. نمیدونم چرا.. 

یه فیلم خفن بهتون معرفی کنم ؟ اکشن و طنزه .. پخش شدم از خنده ینی

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - FARID.SHOMPET - 31-07-2015

(31-07-2015، 22:20)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:18)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جلو پدر ک نمیشه   
berno دیدی از نزدیک؟ شوهر عمم (!) یدونه داره خیلی ردیفه! مدل لوله ی کوتای جنگ جهانی دومه!

رفتی موزه باغ عفیف اباد شیراز ؟؟ اسلحه هاش معرکه ن من از همشون عکس گرفتم عاشقش شدم

لوله های بعضی از تفنگاش ب 2 متر هم میرسید !!

کلتاش منو دیوونه کرد واییی
نه متاسفانه ولی میرم حتما!

تهرانم موزه خیلی داره. باید ببینی. موزه جنگ و دفاع مقدس گنده هاشن

(31-07-2015، 22:26)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:23)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نده! کی داد؟
چی میگی ؟

اره دلم براش سوخت cof

اب بازی تو مدرسه پسرونه ضایعست  .. البته ابتدایی بودیم ک نه ولی دبیرستان دیگه بچه بازیه منم فقط با خانوادم بازی میکنم .. 
من کلا ضعیفم از بچگی ضعیف بودم .. نمیدونم چرا.. 
ولی دخترونه ن هیچ وخ ضایه نیس .. ی اسکل بود تو مدرسمون .. تو بارون رفت زیر نابدونی شده بود عین موش ابکشیده گلی !!

ب خاطر ژنه دیه

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - Wanton - 31-07-2015

(31-07-2015، 22:27)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونم حدس بزنم  Angel

(31-07-2015، 22:27)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق فیلمم((:
بگو ..

(31-07-2015، 22:27)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:20)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جلو پدر ک نمیشه   

رفتی موزه باغ عفیف اباد شیراز ؟؟ اسلحه هاش معرکه ن من از همشون عکس گرفتم عاشقش شدم

لوله های بعضی از تفنگاش ب 2 متر هم میرسید !!

کلتاش منو دیوونه کرد واییی
نه متاسفانه ولی میرم حتما!

تهرانم موزه خیلی داره. باید ببینی. موزه جنگ و دفاع مقدس گنده هاشن

موزه مرکزی هس تو حرمه مشهد .. اونو رفتم با همین موزه باغ عفیف اباد و تخت جمشید .. از دست نده هر وخ اومدی

باشه حتما میرم

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - ☮ VENOM VΛDΞR ☮ - 31-07-2015

سلام

عه چه جالب همه محرم هستن