انجمن های تخصصی  فلش خور
☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ (/showthread.php?tid=38242)

RE: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - Jack Daniel'ѕ - 04-12-2013

آرشام برو رو یکی دیگه تمرین کن Big GrinDodgyAngel

RE: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - | NEON DEMON | - 04-12-2013

وای +18 رهبر کجاس این مفسدین فی الارض و جمع کنه:301::301::301::301::301:

RE: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - чернаяЛуна - 04-12-2013

(04-12-2013، 16:55)bad boys نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم حفه دارم تمرین میکنم.ماشالا دختر خوبیه به نیمرو هم راضیه.علی مناسب خودتهTongueTongueTongue

تو چی میگی این وسط؟؟؟
اگه گذاشتی این نیمرو از گلوی من پایین بره

RE: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - Jack Daniel'ѕ - 04-12-2013

(04-12-2013، 17:00)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 16:55)bad boys نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم حفه دارم تمرین میکنم.ماشالا دختر خوبیه به نیمرو هم راضیه.علی مناسب خودتهTongueTongueTongue

تو چی میگی این وسط؟؟؟

5 تومن پول همبرگر دادم داری نیمرو میخوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - чернаяЛуна - 04-12-2013

بده به این آقا آرشام بخوره دست از سرمون برداره پولشم با خودم

RE: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - | NEON DEMON | - 04-12-2013

(04-12-2013، 17:00)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چی میگی این وسط؟؟؟

خب تو نیمروتو تناول (همون کوفت کردن(شوخی))کن

آرشام با پیتزا هم راضی نمیشه

(04-12-2013، 17:04)bad boys نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چی میگی این وسط؟؟؟

خب تو نیمروتو تناول (همون کوفت کردن(شوخی))کن

تو هم بشین همبرگرتو کوفت کن واست همبرگر گرفتیمBig Grin

(04-12-2013، 17:04)ANL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرشام با پیتزا هم راضی نمیشه

اون دیگه مشکل خودشه من دیگه بیشتر از این واسش خرج نمی کنمTongue

ینی 5 تومن پولمون هتوتو سابیده شد به الک:4fv::4fv::4fv::4fv::4fv::4fv:

اشکال نداره فک کن دادیم به گداBig Grin