انجمن های تخصصی  فلش خور
¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 (/showthread.php?tid=98518)

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - Mιѕѕ UηυѕυαL - 29-03-2014

(29-03-2014، 13:17)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 13:12)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب :| ..

نگآ چ زودی نخسه زد :| !! این عرفان با من مشکل دارع >.< !!
بیشتر از من با تو مشکل نداره /:
والــآ |:

هرجآ میرسه موضوع هامو میبنده :| !!

اذیتم هم میکنه :| .. !!

خوبی اهوراع :| ؟؟

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - † αƖιєη † - 29-03-2014

(29-03-2014، 13:16)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رُکی (:

سلام اهوراع :| !!
سلام خانومی ! (:

(29-03-2014، 13:17)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم تو صفحه فیسبوکشون بنویسم:
Mr.zeyn my dear daughter loves you so much
Please marry with my Niki
خوبه دخی?
اونم گفت ok |:

(29-03-2014، 13:17)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 13:15)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیعهیع (:

امضآهامون -_____-
من خیلی عن شانسم |:
یا اواتارم یا امضام همیــــــــــــــــــــــــــشه با تو یکیه /:
من عوض کنم یا تو؟ (:
من مــــن {: -_-

(29-03-2014، 13:17)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکی من آواتار میخوام :| .. !!

جدید داریع :| ؟؟
عــآرع (:
بیا خصوصیم -_-

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - Mohammad 77 - 29-03-2014

ببار اي برف
ببار اي برف سنگين بر مزارش -__-

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - pink lady - 29-03-2014

سلام-____-

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - صالح02 - 29-03-2014

(29-03-2014، 13:18)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 13:17)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 13:14)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 13:13)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 13:11)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.xum.ir/Mvuh

بگو من که آبرو برام نمونده.
بــُزُرگـ میــشی یـآدت مــیرع {: ..
من که راستشو گفتم چرا گفتی؟
چــی !؟ |: ..

یه نگاه به دو صفحه قبل بنداز.

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ - 29-03-2014

(29-03-2014، 13:17)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 13:15)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیعهیع (:

امضآهامون -_____-
من خیلی عن شانسم |:
یا اواتارم یا امضام همیــــــــــــــــــــــــــشه با تو یکیه /:
من عوض کنم یا تو؟ (:
من مــــن {: -_-

هع !

خُ همیشه تو دومین نفری هسی که شبیهشو میزآری !

تو بعوض !

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - Ƒαкє ѕмιƖє - 29-03-2014

تازه زین از یادم رفته بود تازه از دستش خلـاص شُـده بودم .. S:

خدایا [cry girl] من زین و نـایل رو میخـوام |||: ..

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - صالح02 - 29-03-2014

(29-03-2014، 13:20)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببار اي برف
ببار اي برف سنگين بر مزارش -__-

ببار ای برف غمگین بر مزارش.
به من میگفت برفو دوست داره.
به من میگفت اگه آروم بباره..........................

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - † αƖιєη † - 29-03-2014

(29-03-2014، 13:19)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 13:17)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 13:12)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب :| ..

نگآ چ زودی نخسه زد :| !! این عرفان با من مشکل دارع >.< !!
بیشتر از من با تو مشکل نداره /:
والــآ |:

هرجآ میرسه موضوع هامو میبنده :| !!

اذیتم هم میکنه :| .. !!
موضوع های منو که میبنده هیچی ..! /:
4 تا 4 تا اخطار میده |:
من تاحالا از هیچ مدیری به جز عرفان اخطار نگرفتم |:
دیشب هم یه دختره بهم گفت ج***ه |:
منم گفتم خودتی و هفت جدوآبآدت |:
بهم 4 تا اخطار داد ||||||||||||||||:
از من بدبخت تری؟ /:

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - ♥h@di$♥ - 29-03-2014

(29-03-2014، 13:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 13:16)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رُکی (:

سلام اهوراع :| !!

سلام میتراع:|

سلام شادی:}
سلام اهورا..خوبی؟؟؟
خخخخخخخخخخخخخخ...یه چیر بهت میگم از خنده میپوکی....اصن من شخصن بامامانم در این زمینه خیلی حال کردم...
عـ....خونه ما بودن..بعد گفت من اش رشته میخاوم....مامانمم گفت باشه درست میکنم....
بعد موقع خورد کردن پیازا که شد وسه آش....مامانمم نشوندش پای پیازا...Big Grinالبته با بقیه پسراچون تعدادمون زیاده..باید یه عالمه پیاز خورد کنن...Big Grinمن که حال کردم...نظرت چیه؟؟