انجمن های تخصصی  فلش خور
الان اوضاع چطوره؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: الان اوضاع چطوره؟ (/showthread.php?tid=100734)

صفحه‌ها: 1 2

RE: اوضاع چطوره داداش....!!!؟؟؟؟؟؟؟ - ARBADE - 01-04-2015

(01-04-2015، 16:27)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2015، 15:13)オスイン نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس حتما اواتار من شما ها کسی رو سنبل خودت قرار دادی که دینش با دین ما فرق داره و بودای

ن بودايي نيست مسيحيه

مگه مسلمان نیستی

RE: اوضاع چطوره داداش....!!!؟؟؟؟؟؟؟ - ✓SHINE AGAIN✓ - 01-04-2015

دوستان اگه امضا یا اواتارمون دینش مسیحی بودایی اصلا بی دین بود به معنای این نیست خودمون نا مسلمونیم
یا اگه طرفدار یه شخصی باشیم که مسیحیه به این معنا نیست که خودمون نا مسلمونیم

RE: اوضاع چطوره داداش....!!!؟؟؟؟؟؟؟ - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 01-04-2015

(01-04-2015، 17:06)ARBADE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2015، 16:53)オスイン نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2015، 16:50)ARBADE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2015، 16:27)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2015، 15:13)オスイン نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس حتما اواتار من شما ها کسی رو سنبل خودت قرار دادی که دینش با دین ما فرق داره و بودای

ن بودايي نيست مسيحيه

مگه مسلمان نیستی

من
نه اشتباه شد، romia
باباااااااااااااااااااااا چ ربطي داره؟

خوب من از اين بازيگر خوشم مياد در ضمن الگوم هم نيست Undecided Undecided

فقط از بازيهاش خوشم مياد

RE: اوضاع چطوره داداش....!!!؟؟؟؟؟؟؟ - オスイン - 02-04-2015

(01-04-2015، 20:49)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2015، 17:06)ARBADE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2015، 16:53)オスイン نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2015، 16:50)ARBADE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بودايي نيست مسيحيه

مگه مسلمان نیستی

من
نه اشتباه شد، romia

فقط از بازيهاش خوشم مياد

هههههههههههههه من الگوم تو زندگی کسیه که بخطار ازادی تلاش کرد مرد

RE: اوضاع چطوره داداش....!!!؟؟؟؟؟؟؟ - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 02-04-2015

(02-04-2015، 10:26)オスイン نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2015، 20:49)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه مسلمان نیستی

من
نه اشتباه شد، romia

فقط از بازيهاش خوشم مياد

هههههههههههههه من الگوم تو زندگی کسیه که بخطار ازادی تلاش کرد مرد

خوب اين نظر شخصيه هر فرده

RE: الان اوضاع چطوره؟ - ғдф!ทд ^ــ^ - 22-05-2016

هع الان دیگ بدترشده
نسبت ب وقتی این پستوگذاشتم

RE: الان اوضاع چطوره؟ - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 12-02-2025