انجمن های تخصصی  فلش خور
کوروش کبیر یک صهیونیست بود??? - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+--- موضوع: کوروش کبیر یک صهیونیست بود??? (/showthread.php?tid=101985)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: کوروش کبیر یک صهیونیست بود??? - حسن بیدبرگی - 11-05-2014

(10-05-2014، 22:10)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماها هم هرچیژی که مردم براش ارزش قاءلن رو یا به شیطان پرستی میبندید یا صهیونیسم
ول کنین این مسخره بازیارو که دنبال ی چیز کوچولو هستین حتی ی نقطه هم اگه باشه ب این چیزا مییبیندین
اینجوری هم دارین ب تاریخ توهین میکنین
مگه من چیکار کردم؟؟حالا چرا میزنی؟؟؟
بابا خوبه گفتن این حرف شیمون پرزه.یعنی شما حرف اونوباورمیکنی؟
من چه توهینی کردمHuhHuhHuhHuhHuhاییناحرفای شیمون پرزه به من چه

RE: کوروش کبیر یک صهیونیست بود??? - M456 - 11-05-2014

بابا من تو کتابای انگلیسی هم خوندم کورش اهل استهبان در استان فارسه

RE: کوروش کبیر یک صهیونیست بود??? - AyDiN.S - 11-05-2014

(10-05-2014، 21:59)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صهیونیست ؟ این امکان نداره...اسم کوروش تو قرآن اومده
خير اسمش تو قران نيومده.اسمه ذوالقرنين تو قران اومده

RE: کوروش کبیر یک صهیونیست بود??? - ρåяįα..... - 11-05-2014

ضرمفته این چرتا چیه Angry

کوروش بزرگ فقط اسرایلی هارو ازانقراض نجات داده اونم فقط ب خاطر حس انسان دوستانش چون شعارش این بودهمه انسانها باهم برابرندباهردینومذهبی نه مث دولتمردان ماکه از هرغیرمسلمونی یه غول بی شاخ ودم ساختنAngry

خجالت داره بایدشرم کنیدازانسانی به این بزرگی بدبگین حتی اسم کوروش بزرگ توی قران اومده به اسم ذلقرنین یعنی خورشیدبزرگAngry

بریداب شیدازخجالت متاسفم برا امثال مث تووووووووووووAngry

RE: کوروش کبیر یک صهیونیست بود??? - S R U H - 13-05-2014

ببخشید ولی همین هایی مثل شما هستن که تاریخ ما رو از بین می برند کوروش فردی که یهودی ها اون رو به عنوان یه پیامبر و ناجی میدوننش و شاید بعد از موسی اون رو آدم خوبی میدونن افرادی مانند شما و امثال شما میان و چهره کوروش رو خراب می کنند بعد خودتون میگید اسراییل و آمریکا دارن با ما جنگ فرهنگی میکنند بعد نمیدونین خودتون با دست خودتون دارین فرهنگ ما رو خراب میکنید

RE: کوروش کبیر یک صهیونیست بود??? - AyDiN.S - 13-05-2014

(11-05-2014، 22:58)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوروش بزرگ فقط اسرایلی هارو ازانقراض نجات داده اونم فقط ب خاطر حس انسان دوستانش چون شعارش این بودهمه انسانها باهم برابرندباهردینومذهبی نه مث دولتمردان ماکه از هرغیرمسلمونی یه غول بی شاخ ودم ساختنAngry

خجالت داره بایدشرم کنیدازانسانی به این بزرگی بدبگین حتی اسم کوروش بزرگ توی قران اومده به اسم ذلقرنین یعنی خورشیدبزرگAngry

ادم هايي كم سواد
در قران ذوالقرنين به عنوان يك پادشاه بزرگ ولي طماع ذكر شده كه اخرهاي عمرش رو به دنبال يافتن اب حياط ميگذرونه.ايا كوروش بزرگ طماع و حريص بوده؟

RE: کوروش کبیر یک صهیونیست بود??? - armin van buuren - 13-05-2014

انسان هایی که میگویند کوروش صهیونیست بوده باید بر سرشان گلی از انبوهی مدفوع شتر ریخت !!!!!!!!!

RE: کوروش کبیر یک صهیونیست بود??? - آرمیتیس - 13-05-2014

کوروش بزرگ تر از این حرف هاست که صهیونیسم باشهAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

RE: کوروش کبیر یک صهیونیست بود??? - مهرداد99 - 13-05-2014

باز داروش رو سروقت نخورده چرت گفته

RE: کوروش کبیر یک صهیونیست بود??? - Hitchcock - 13-05-2014

(13-05-2014، 11:58){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 22:58)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم هايي كم سواد
در قران ذوالقرنين به عنوان يك پادشاه بزرگ ولي طماع ذكر شده كه اخرهاي عمرش رو به دنبال يافتن اب حياط ميگذرونه.ايا كوروش بزرگ طماع و حريص بوده؟
من که صفت طماع رو ندیدم تو قرآن
ولی اکثر مفسرین معتقدن که ذوالقرنین اسکندر مقدونیه
اون آیاتم خیلی گنگه اصلا مشخص نیست چی میگه