انجمن های تخصصی  فلش خور
جنگ های جهانی و جنگ جهانی سوم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+--- موضوع: جنگ های جهانی و جنگ جهانی سوم (/showthread.php?tid=10915)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: جنگ های جهانی و جنگ جهانی سوم - امیررضاجی - 02-07-2012

عجب بحث تاریخی بیستی شدBig Grin

RE: جنگ های جهانی و جنگ جهانی سوم - 1939 - 02-07-2012

گرگ صفتان نخواهند گذاشت

هیچکس جنگ را دوست ندارد مردم برا بازپس گرفتن حق خود میجنگند

RE: جنگ های جهانی و جنگ جهانی سوم - ☭Nicola☭ - 02-07-2012

نقل قول: هیچکس جنگ را دوست ندارد مردم برا بازپس گرفتن حق خود میجنگند

فعلا که مردم جهان بی غیرت شده اندSleepyولی اگه در یک کشوری انقلاب یا کودتایی شود ودیکتاتوری مثل هیتلر سر کار بیاید.حرف شما بعید نیست.ولی امریکا وناتو قول داده اند امنیت جهان را تامین کنند.
ولی تا اونجایی که مسلمه می بینیم اونا دارن نا امنی ایجاد می کنن!!!!!

فعلا ده ها سال است پس از حسن حبره وقذافی وکیم جونگ ایل ویکی دوتا مثل اینا .دیکتاتوری ظهور نکرده.واینا هم دیکتاتورهای قدرت مند وجنگ افروزان بزرگی مثل هیتلر نبودند و بعد جنگ جهانی دوم جنگ افروزی قدرت را بدست نگرفته.این نشون میده امریکا چه قدر بر جهان تسلط داره

جنگ افروز میتونه از کشوری مثل امریکا ظهور کنه بحث من اینه

ولی بله الان تمام مردم جهان به طرز عجیبی بی غیرت شدند

RE: جنگ های جهانی و جنگ جهانی سوم - aCrimoniouSs - 02-07-2012

عالی بودن..هم مطلبو هم بحث تاریخیی که پیش اومد....
ممنون.

مثلا چطوری یک جنگ افروز از کشوری دموکرات و کاملا کنترل شده امریکا میتونه بوجود بیاد؟
نظام امریکا کاملا به روی چنین افرادی بسته است.

همانطور که ترومن بوجود امد همانطور که بوش به وجود امد

در امریکا رئیس جمهور کاره ای نیست کشورشون داره رو دست یه مشت سرمایه دار میچرخه

برای مثال اگه سرمایه داران امریکا بخواند برای برطرف کردن بحران اقتصادی سلاح بفروشن به راحتی این کار انجام پذیره و خیلی راحت میتونند با فشار اوردن به دو.لت اینکارو بکنند

درسته از ترومن خیلی بدم میاد.همین طور بوش.
نظام اصلی امریکا در دست سناتور هاست واونها رای اصلی در مورد رئیس جمهورو می دهند.
اما جنگ منافع سرمایه داران را به خطر می اندازد.باعث میشه سرمایه های آنان نابود بشه(جنگ منافع همه رو به خطر میندازه)پس طبیعتا هیچکس دوست نداره جنگی بشه وهمه ازش جلوگیری می کنن.چون این جنگ اگر اتفاق بیفته گفته انیشتین محقق میشه.

برای مثال من یه سرمایه دار سلاح فروشم اوضاع امریکا هم خیلی بده در این حالت اگه یه جنگ تو افریقا ایجا بشه چی به نفع من و دولت امریکا میشه

من میرم به هر دو طرف سلاح میفروشم و مالیاتشو میدم دولت(میدونید که نظام سرمایه داری چه جوریه)

در این میان مثلا یه سرمایه دار دیگه میتونه در مورد اذوقه سود کنه هر سرمایه داری یه جوری و مالیاتشو میده به دولت

امریکا هیچوقت خودش وارد جنگ نمیشه اون جنگ های منطقه ای راه میاندازد تا خودشم سود کنه چین و روسیه هم همینجوریند فقط به فکر سود خودشونند

درسته اما بانک ها وسرمایه گذاری های فی ما بین بین کشور هارا هم در نظر بگیرید.به طور مثال نیکلای دوم یک کشور سرمایه داری داشت

وسرمایه دار بود.قبل شروع جنگ جهانی اول کلی سرمایه در آلمان واتریش داشت وروابط تجاری مهمی بین کشور ها برقرار بود ولی به محض

شروع ناگهانی جنگ همه چی به هم ریخت.تمام تجارت ها به خطر افتاد(همانند ماجرای مشروطه که گفتم بر اثر جنگ ژاپن بوجود آمد).روس ها

اموال آلمانی ها واتریشی هارو در روسیه مصادره کردند وهمین طور برعکس آلمانی ها واتریشی ها.دیگر امکان سرمایه گذاری وجود نداشت همه

چی شده بود جنگ وتسلیحات وکشتن یکدیگر.

یا مثلا در جنگ داخلی روسیه لنین سرمایه داران را می کشت,بانک هارا غارت می کرد,پول تجار وکسبه را غصب می کرد و... به طور مثال همین

پدر پدربزرگ من که بلایی که سر هزاران وسرمایه دار اومد سر اونم اومد.یا جنگ جهانی دوم هم سربازان شوروی کالا ها واموال افراد پولدار

وسرمایه دار را که عموما در خارج از شوروی بودند را غصب وتصرف می کردند.

بدین ترتیب سرمایه دار ها هم از اوضاع جنگ ضرر می کنند.بالاخره باید پول خرج کنند وضرر کنند.