![]() |
|
قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی (/showthread.php?tid=110322) |
RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - _єяяσя_ - 21-05-2014 ...... RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - SAMI ALONE - 21-05-2014 damet garm sepas kh RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - منتظر19 - 21-05-2014 (21-05-2014، 19:35)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون ![]() (21-05-2014، 20:43)لبیک یا خامنه ای نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون نظر لطف شماست ![]() (21-05-2014، 20:52)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب که چی؟؟؟ اینا چه ربطی به حفظ ارزش ها داره؟؟؟؟؟!!!!!!!!! ![]() (21-05-2014، 21:01)mohpoolad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. صد در صد
RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - S R U H - 21-05-2014 من شاهدم دختری هست که بخاطر بی پولی به فحشا رو آورد من شاهدم مردی برای بی پولی رگ خود و زن و بچه اش را زد من شاهدم یه آقایی گفت اگر به خوزستان و سوریه با هم حمله شود ما باید اول از سوریه دفاع کنیم من شاهدم ، من شاهدم که من یک بی نماز فاسدم من شاهدم نماز دارن اول صف اختلاس گر شدن من شاهدم دخترانمان صادر شدند به کویت و قطر برای فحشا من شاهدم بیاد من هر چه که بگوید را شهادت میدهم بیایید RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - Hitchcock - 21-05-2014 (21-05-2014، 21:36)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیچی منم از ارزشاتون نوشتم. مردم رو به خاک سیاه نشوندن هم یه نوع ارزشه واسه خودش RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - باران 15 - 21-05-2014 ممنون RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - -Edgar - 22-05-2014 مشکل بیشتر مردم اینکه دین رو اجبار میبینند RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - mahdi m p - 22-05-2014 like
RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - منتظر19 - 22-05-2014 (21-05-2014، 23:01)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سفسطه نکنید حفظ حجاب یه مسئله ی کاملا شخصیه .......... مردم هم به خاک سیاه ننشستن دارن زندگشون رو میکنن بعله..... (22-05-2014، 6:44)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. متاسفانه..... درحالی که دین برای راحتی مردم اومده.... کشورهای غربی و غیر مسلمون دارن از اصول ما برای پیشرفت خودشون استفاده میکنن اون وقت مردم ما.......... طبق آمار در اروپا و امریکا هر روز بر تعداد خانم های محجبه افزوده میشه چون دارن به ارزش حجاب پی میبرن..... ولی تو کشور ما برعکس اونا راهی رو که ما الانداریم میریم رو سال ها پیش رفتن.... و به بمبست رسیدن و الان در پی جبران هستن.... ممنون از حضورتون RE: قابل توجه لیل و مجنون های امروزی - -Edgar - 22-05-2014 نمی دونم درست باشه یا نه ولی من تو جامعه ی امروزی اینجوری دیدم که بعضی از این اخوند ها دین رو منبعی برای درامد می بینند |