![]() |
تـور وان دی در دبـی ^__^ !! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: تـور وان دی در دبـی ^__^ !! (/showthread.php?tid=110718) |
RE: تـور وان دی در دبـی ^__^ !! - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 23-05-2014 (23-05-2014، 12:35)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقـعـا یا مسخره کرد ؟! :| (23-05-2014، 12:40)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قـراره یه گـونی وسیله هم ببریم بـا سـاره پرتشون کنیم رو صحنه اگه تونستیم پیغام شوما رو هم میرسونیم V: (23-05-2014، 12:45)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیـا تو چمدون من بریم ^_- RE: تـور وان دی در دبـی ^__^ !! - RєƖαx gнσѕт - 23-05-2014 وآی فآطی قرآره بری؟ من یه نآمه میدم بده به زین کلی از طرف من بوسش کن اصن کلی کآر بآس انجآم بدی میگی بیآن ایرآن من وآس کنسرت سلنآ تو دبی خودمو کشتم بابام راضی نشد RE: تـور وان دی در دبـی ^__^ !! - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 24-05-2014 اغا یه سوال!! ولی مسخرم نکنید!!!!! به ریال عربستان یا درهم امارات؟؟؟؟؟؟ RE: تـور وان دی در دبـی ^__^ !! - بی کس2 - 24-05-2014 بدم میاد ازش RE: تـور وان دی در دبـی ^__^ !! - ~HiSssh~ - 24-05-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اي خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا آخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااع؟ من ميخوام برم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هيم ): ولي باور كنيد يه عالمه آدم مايه دار پا ميشن ميرن ): اي خداااااااااااااااااااااااااااا فاطي نميريييييي (24-05-2014، 11:19)بی کس2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. كسي دعوتت نكرده اينجا |: RE: تـور وان دی در دبـی ^__^ !! - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 24-05-2014 (24-05-2014، 11:12)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درهم عـمـارات !! به پول ایـران میشه 200 تومن تا 900 تومن !! RE: تـور وان دی در دبـی ^__^ !! - ~HiSssh~ - 24-05-2014 چه قد بليطشون ارزونه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آقا من رفتم تو يه سايت تو قسمت كامنتاش همه زده بودن ممنون از اطلاعتون پدر من قرار شد برام سفارش بده ! يني سوختماااااااااا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تـور وان دی در دبـی ^__^ !! - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 24-05-2014 (24-05-2014، 11:42)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم قـراره برم ^_^ !! جیغغغغغغغغغ *^_________________________^* RE: تـور وان دی در دبـی ^__^ !! - ~HiSssh~ - 24-05-2014 (24-05-2014، 11:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نظرم عوض شد بميرررررررررررررررررررررررر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تـور وان دی در دبـی ^__^ !! - DiReCtIoNeR GiRl - 24-05-2014 یکی به من بگه باید کی و چطور پول رو پرداخت کنم؟ |