![]() |
××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- موضوع: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× (/showthread.php?tid=112855) |
RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - ~Mahnaz~ - 29-05-2014 نام= مـهنــــاز سن= 14 رنگ مورد علاقه= آبی بنفش سبز شغل مورد علاقه= معمــاری میوه مورد علاقه= خیلی میوه هــارو دوست دارم! غذای مورد علاقه= قیمه بادمجون قرمه سبزی اسم دختر مورد علاقه= نسترن سپیده اسم پسر مورد علاقه= کیارش حامد ماشین مورد علاقه= زیاد اهل ماشین نیستم رمان مورد علاقه= 666 - دختری با روبان سفید- گندم - دالان بهشت سریال مورد علاقه=پژمان - کمدی ها فیلم مورد علاقه= کتاب قانون فصل مورد علاقه= تابستــون ماه مورد علاقه= بهمــن گل مورد علاقه= رز آبی شهر مورد علاقه= پـآریس استان مورد علاقه= شیراز کشور مورد علاقه= ایران - فرانسه - انگلستان - ترکیه ورزش مورد علاقه=شنــا - والیبــال ساز مورد علاقه= پیـــانو زبان مورد علاقه= اینگیلیسی در آینده میخوای چیکاره شی؟هـــنر مند کلبه ی رویایی تو جنسش از چیه؟ شکلات طرفدار کدوم تیمی؟ استقلال بارون رو دوس داری یا برف؟ بــارون دوس داشتی اسم ات چی بود؟ مهنــاز(اسممو دوس دارم) شبکه ی تلویزیونی مورد علاقه ات چیه؟ یه عالمس رنگ مو= خرمایی رنگ چش= خرمایی غذایی ک ازش بدت میاد= !!فسنجون!! چ ماشینایی دوس داری سوار شی= ماشین دوست ندارم مدل بالاترین ماشینی ک سوار شدی= کارنیوال بازیگر مورد علاقه= نیکی کریمی - مهناز افشار - ترانه علیدوستی - نگار جواهریان مجری مورد علاقه= آقای مجری ( کلاه قرمزی ) وقتی تنهایی ب چی فک میکنی؟ آینده ی نصیحت= هیچـــی غیـر ممکـن نیســــت ♥ عدد شانست= 257 معدل پارسالت=20 قشنگترین جا برای زندگی= ســاحل! بهترین کادویی ک گرفتی= اسکیــت - پیــانو ی شعر خوشمل=هــآ؟! ی جمله قشنگ=دوســتت دآرمـــــ بهترین دوستات=مدرســه! عشق=شیرینــه برآم. اسم تنها دلیلت برای زندگی=خوشیــآی دنیـــآ ی یادگاری بنویس= Be Happy بهترین چیزی ک از خدا گرفتی= سـلــآمتـی - شـآنس خصوصیات آدم عاشق=بـآوفـآ - صــآدق - و در آخر عـآشق :| مدل گوشیت=ندارم ( ولی برای تولد 15 سالگیم بابام برام میخره) شب یا روز=روز اینترنت=معتادشم :-) انسان=بهترین موجود دنیا RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - مهدی8888 - 29-05-2014 نام=مهدی سن=17 رنگ مورد علاقه=قرمز شغل مورد علاقه=دکترا میوه مورد علاقه=موز غذای مورد علاقه=کباب اسم دختر مورد علاقه=سایه اسم پسر مورد علاقه=مهدی ماشین مورد علاقه=جنسیس رمان مورد علاقه=دوست ندارم سریال مورد علاقه=دلنوازان فیلم مورد علاقه=معراجی ها فصل مورد علاقه=بهار ماه مورد علاقه=خرداد گل مورد علاقه=مریم شهر مورد علاقه=شیراز استان مورد علاقه=فارس کشور مورد علاقه=ایران ورزش مورد علاقه=والیبال ساز مورد علاقه= ![]() زبان مورد علاقه=فارسی در آینده میخوای چیکاره شی؟دکتر یا ورزشکار کلبه ی رویایی تو جنسش از چیه؟ ![]() طرفدار کدوم تیمی؟پرسپولیس بارون رو دوس داری یا برف؟برف دوس داشتی اسم ات چی بود؟مهدی شبکه ی تلویزیونی مورد علاقه ات چیه؟شبکه3 رنگ مو=سیاه رنگ چش=قهوه ای غذایی ک ازش بدت میاد=فسنجون چ ماشینایی دوس داری سوار شی=پرادو مدل بالاترین ماشینی ک سوار شدی=جنسیس بازیگر مورد علاقه=پوریا پور سرخ مجری مورد علاقه=احسان علیخانی وقتی تنهایی ب چی فک میکنی؟خدا ی نصیحت=به دنیا دل نبد عدد شانست=17 معدل پارسالت=19/22 قشنگترین جا برای زندگی=باغمون بهترین کادویی ک گرفتی=شش میلیون تومن ی شعر خوشمل= ![]() ی جمله قشنگ= ![]() بهترین دوستات=لبیک یا خامنه ای عشق=سایه اسم تنها دلیلت برای زندگی=سایه ی یادگاری بنویس=از چی بگم برات بهترین چیزی ک از خدا گرفتی=مادر خصوصیات آدم عاشق=تپش تند قلب ها مدل گوشیت=گلکسی نوت 4 شب یا روز=روز اینترنت=نا محدود انسان=یکی مثل من RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - Jack Daniel'ѕ - 29-05-2014 نام= علی سن= 14 رنگ مورد علاقه= آبی شغل مورد علاقه= مهندس ساختمون سازی خخخ میوه مورد علاقه= اصلا دوس ندارم غذای مورد علاقه= هات داگ اسم دختر مورد علاقه= خیلیه ![]() اسم پسر مورد علاقه= اینم خیلیه ماشین مورد علاقه= فقط لامبورگینی ![]() رمان مورد علاقه= رمان چیه ؟ سریال مورد علاقه= مرلین - شب ها برره فیلم مورد علاقه= اخراجی ها فصل مورد علاقه= تابستون ماه مورد علاقه= مهر گل مورد علاقه= از گل ها متنفرم شهر مورد علاقه= پاریس - مادرید استان مورد علاقه= اصفهان کشور مورد علاقه= ایران - انگلیس - اسپانیا ورزش مورد علاقه=فوتبال ساز مورد علاقه= قابلمه ![]() زبان مورد علاقه= انگلیسی و اسپانیایی در آینده میخوای چیکاره شی ؟ نمیدونم کلبه ی رویایی تو جنسش از چیه؟ چوب دیگه طرفدار کدوم تیمی؟ استقلال و بارسا و چلسی بارون رو دوس داری یا برف؟ نمیدونم دوس داشتی اسم ات چی بود؟ نمیدونم شبکه ی تلویزیونی مورد علاقه ات چیه؟ نمیدونم رنگ مو= مشکی رنگ چش= تا حالا دقت نکردم ، فک کنم مشکی غذایی ک ازش بدت میاد= بادمجون چ ماشینایی دوس داری سوار شی= لامبورگینی ![]() مدل بالاترین ماشینی ک سوار شدی= فک کنم ماکسیما بود ، دقیق یادم نمیاد بازیگر مورد علاقه= همه مجری مورد علاقه= نمیدونم وقتی تنهایی ب چی فک میکنی؟ نمیدونم ی نصیحت= ول کن اون بی صاحابو بشین درستو بخون ![]() عدد شانست= نمیدونم معدل پارسالت=20 قشنگترین جا برای زندگی= نمیدونم بهترین کادویی ک گرفتی= ایکس باکس ی شعر خوشمل= عد و عطفارا میره روی مخ ، با اون پاشنه و شلوارک پخ ، هرچی بهت میگم میزنی توی ذوق ، میرم محو میشم تو افق ![]() ی جمله قشنگ=من تنها هستم اما تنها من نیستم ![]() بهترین دوستات= I'm so sorry ![]() عشق= نمیدونم اسم تنها دلیلت برای زندگی= اسمی نداره ی یادگاری بنویس= شیر هم ک باشی جلو ملت گاو کم میاری ![]() بهترین چیزی ک از خدا گرفتی= سلامتی ، مامان & بابا خصوصیات آدم عاشق= نمیدونم مدل گوشیت= Huawei Y300 شب یا روز= نمیدونم اینترنت= همدرد واقعی من ! ![]() انسان= نمیدونم ![]() RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - ❤R@TA❤ - 29-05-2014 نام= باران سن= 15 رنگ مورد علاقه=مشکی و سفید شغل مورد علاقه=مهندسی عمران و مدیریت میوه مورد علاقه= گوجه سبز غذای مورد علاقه=زرشک پلو با مرغ اسم دختر مورد علاقه= رها و آوا اسم پسر مورد علاقه=امیر علی و محمد ماشین مورد علاقه=آزرا و 206 رمان مورد علاقه=همخونه و گندم سریال مورد علاقه=ساختمان پزشکان (ایرانی ) از بوسه تا عشق (خارجی) فیلم مورد علاقه=رسوایی فصل مورد علاقه=پاییز و بهار ماه مورد علاقه=مرداد و خرداد گل مورد علاقه=رز و ارکیده شهر مورد علاقه=تهران استان مورد علاقه=چالوس کشور مورد علاقه=کانادا و آمریکا ورزش مورد علاقه=بد مینتون ساز مورد علاقه=گیتار زبان مورد علاقه=فارسی در آینده میخوای چیکاره شی؟ مهندس عمران کلبه ی رویایی تو جنسش از چیه؟ عشق طرفدار کدوم تیمی؟ فوتبالی نیستم بارون رو دوس داری یا برف؟بارون دوس داشتی اسم ات چی بود؟ رها شبکه ی تلویزیونی مورد علاقه ات چیه؟ pmc و manoto رنگ مو=مشکی رنگ چش=قهوه ای تیره غذایی ک ازش بدت میاد=آلو اسفناج و خورش کرفس چ ماشینایی دوس داری سوار شی= آزرا مدل بالاترین ماشینی ک سوار شدی=کمری بازیگر مورد علاقه=حامد بهداد مجری مورد علاقه=احسان علی خانی وقتی تنهایی ب چی فک میکنی؟ عشقم ی نصیحت=بابا و مامانت رو اذیت نکن عدد شانست=5 معدل پارسالت=بزن کف قشنگه رو 20 قشنگترین جا برای زندگی= کنار عشقم بهترین کادویی ک گرفتی= یه کادوی خوشگل از عشقم ی شعر خوشمل=تو نمیتونی مثل من باشی توخیلی چیزا کم داشتی ی جمله قشنگ= تمام روزهایی که سرگرمیت بودم زندکگیم بودی ... ![]() بهترین دوستات=تو انجمن لیست دوستام اما در کل نازنین و مهدی و مهسا عشق= عشقم اسم تنها دلیلت برای زندگی= من خیلی دلیلا واسه زندگی کردن دارم ی یادگاری بنویس= جـــــــــــــــــــون دوتامون زود تر برگرد ... بهترین چیزی ک از خدا گرفتی=خدا همیشه چیزای خوب به من داده خصوصیات آدم عاشق= خوندن اس ام اس های تکراری ، مهربون تر شدن ، هر جا میره قیافه عشقش روبروش مدل گوشیت= نوکیا x2 شب یا روز=شب اینترنت= فلشخور انسان= خودم و دور و بریام ![]() RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - RєƖαx gнσѕт - 29-05-2014 نام=سوگند سن=15 رنگ مورد علاقه=بنفش شغل مورد علاقه=دیزاینر میوه مورد علاقه=همه ی میوه ها غذای مورد علاقه=سالاد ماکارونی - لازانیا اسم دختر مورد علاقه=ایسان رها اسم پسر مورد علاقه=اراد ارشام ارش ماشین مورد علاقه=جنسیس رمان مورد علاقه=گناهکار سریال مورد علاقه=هری پاتر فیلم مورد علاقه=مونته کارلو فصل مورد علاقه=زمستون ماه مورد علاقه=دی گل مورد علاقه=نرگس شهر مورد علاقه=شیراز پاریس استان مورد علاقه=.... کشور مورد علاقه=فرانسه اسپانیا ورزش مورد علاقه=رالی اسب سواری پینت بال ساز مورد علاقه=پیانو زبان مورد علاقه=فرانسوی پارسی در آینده میخوای چیکاره شی؟ متخصص پوست و مو کلبه ی رویایی تو جنسش از چیه؟چ.ب طرفدار کدوم تیمی؟پرسپولیس بارون رو دوس داری یا برف؟ هردو دوس داشتی اسم ات چی بود؟سوگند شبکه ی تلویزیونی مورد علاقه ات چیه؟ .... رنگ مو=مشکی رنگ چش=قهوه ای غذایی ک ازش بدت میاد=فسنجون چ ماشینایی دوس داری سوار شی=جنسیس مدل بالاترین ماشینی ک سوار شدی= جنسیس لند کروز بازیگر مورد علاقه=سلنآ گومز-اماواتسون گلزار شاکردوست مجری مورد علاقه=..... وقتی تنهایی ب چی فک میکنی؟ که چی کار کنم؟ ی نصیحت=همیشه شیرین نباش گاهی فرهاد باید طعم دیگری را تجربه کند عدد شانست=7 معدل پارسالت=19-96 قشنگترین جا برای زندگی=یه جزیره تنها و کوچیک وسط اقیانوس بهترین کادویی ک گرفتی= لب تابم کتونی ی شعر خوشمل=گفت باید حد زند هشیار مردم مست را گفت هشیاری بیار اینجا کسی هشیار نیست ی جمله قشنگ= اونیکه که میگه فابه فرداش تو بغل رفیقت خابه بهترین دوستات=سلمآز عشق= عشق واس هرکس معنی خای میده اسم تنها دلیلت برای زندگی= صادقآنه :آرش ی یادگاری بنویس=چی بنویسم! بهترین چیزی ک از خدا گرفتی=باخودش بودن خصوصیات آدم عاشق=دیوونه مدل گوشیت=..... شب یا روز=شب اینترنت=زندگی انسان=گآندی! جاهای خالی را پر کنید×××طفره نرو× زندگی بی من محاله ب خدا گفتم عاشقتم تا حالا کار بد کردم اونم زیاد آخرین باری ک گریه کردم بود بخاطر خودم RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - Mᴏʙɪɴᴀ - 29-05-2014 نام=مبینآ سن=15 رنگ مورد علاقه=بنفش شغل مورد علاقه=نویسنده میوه مورد علاقه=گوجه سبز غذای مورد علاقه=لازانیآ اسم دختر مورد علاقه=آدرینآ اسم پسر مورد علاقه=آدرین ماشین مورد علاقه=اُپل رمان مورد علاقه=عآشقانه.نرو این راه رفتن نیست به قلم خودم. و رمان هایی به نام های نازنین و رکسانا و شب های تنهایی سریال مورد علاقه=ساختمان پزشکان.خریم سلطان.عشق ممنوع.عمر گل لاله فیلم مورد علاقه=.... فصل مورد علاقه=بهار و زمستان ماه مورد علاقه=اسفند گل مورد علاقه=رز شهر مورد علاقه=رم استان مورد علاقه=تهران کشور مورد علاقه=ایتالیا ورزش مورد علاقه=اسکیت ساز مورد علاقه=سنتور زبان مورد علاقه=ایتالیایی در آینده میخوای چیکاره شی؟نویسنده و پزشک دارو ساز کلبه ی رویایی تو جنسش از چیه؟الماس و مروارید طرفدار کدوم تیمی؟پرسپولیس بارون رو دوس داری یا برف؟هر دو دوس داشتی اسم ات چی بود؟به غیر از مبینا آدرینا شبکه ی تلویزیونی مورد علاقه ات چیه؟Nex1 رنگ مو=مشکی رنگ چش=مشکی غذایی ک ازش بدت میاد=آلو اسفناج چ ماشینایی دوس داری سوار شی=فراری لامبورگینی اُپل مدل بالاترین ماشینی ک سوار شدی=بی ام و بازیگر مورد علاقه=شهاب حسینی مجری مورد علاقه=نمیدونم هیشکی وقتی تنهایی ب چی فک میکنی؟به عشقم ی نصیحت=هرچی محل کسی ندی بیشتر محلت میدن عدد شانست=18 معدل پارسالت=18/8 قشنگترین جا برای زندگی=یه باغ پر از گل و سبزه بهترین کادویی ک گرفتی=توله سگم ی شعر خوشمل=همه ی شعرای آرمین ی جمله قشنگ=عشق یعنی بزرگ کردن یه نفر به اندازه دنیا و کوچیک کردن دنیا به اندازه یه نفر بهترین دوستات=رومینآ.پآنیذ.آیدا.سآرینا.شیوآ.پریآ عشق=نمیگم اسم تنها دلیلت برای زندگی=همون عشقمه که اسمش... ی یادگاری بنویس=خوبی؟ ![]() بهترین چیزی ک از خدا گرفتی=پدر و مادرم خصوصیات آدم عاشق=سر به زیر.مهربون.قاطی.دیوونه.روانی. مدل گوشیت=sony xperiya z2 شب یا روز=شب اینترنت=پاتوق انسان=چی بگم؟ جاهای خالی را پر کنید×××طفره نرو× زندگی بی عشقم محاله ب گفتم عشقم عاشقتم تا حالا کار بد خیلی انجام دادم ![]() آخرین باری ک گریه کردم بود بخاطر دوستم RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - پانته آ222 - 06-06-2014 نام= نگار سن=... رنگ مورد علاقه=ابی شغل مورد علاقه=متخصص ژنتیک گیاهان میوه مورد علاقها=هلو غذای مورد علاقه=ماکارونی اسم دختر مورد علاقه=زهرا اسم پسر مورد علاقه=کامران ماشین مورد علاقه=فراری رمان مورد علاقه=سوزناک سریال مورد علاقه=قبول میکنم فیلم مورد علاقه=رسوایی فصل مورد علاقه=بهار ماه مورد علاقه=اردیبهشت گل مورد علاقه=رز شهر مورد علاقه=مشهد استان مورد علاقه=هرمزگان کشور مورد علاقه=ترکیه ورزش مورد علاقه=کاراته و شنا ساز مورد علاقه=پیانو زبان مورد علاقه=ترکی استامبولی در آینده میخوای چیکاره شی؟متخصص ژنتیک گیاهان کلبه ی رویایی تو جنسش از چیه؟شمشاد و گل رز آبی طرفدار کدوم تیمی؟استقلال بارون رو دوس داری یا برف؟باران دوس داشتی اسم ات چی بود؟یاسمین شبکه ی تلویزیونی مورد علاقه ات چیه؟نکس وان رنگ مو=طلایی رنگ چش=قهوه ای غذایی ک ازش بدت میاد=هیچی چ ماشینایی دوس داری سوار شی=فراری مدل بالاترین ماشینی ک سوار شدی=من سوار نشدم تاحالا بازیگر مورد علاقه=زرین تکین دور مجری مورد علاقه=ضیایی وقتی تنهایی ب چی فک میکنی؟جانان1 ی نصیحت=اگه کسی رو ترک کردی بهد نگو با طنابش نباید بری تو چاه چون تو اول خیانت کردی عدد شانست=9 معدل پارسالت=خیلی خوب 20 قشنگترین جا برای زندگی=هرجا دلت خوش باشه بهترین کادویی ک گرفتی=عروس هلندی ی شعر خوشمل=زرد آلو اول دبستان ی جمله قشنگ=دوستان و خانواده از همه چیز بهترن بهترین دوستات=مهدیه جانان 1 وجیهه مائده عشق=خالی سکنه اسم تنها دلیلت برای زندگی=مامان بابا ی یادگاری بنویس=جانان 1 کجایی؟ بهترین چیزی ک از خدا گرفتی=مامان بابا خصوصیات آدم عاشق=تجربه نکردم مدل گوشیت=می خوای چیکار کنی شب یا روز=روز اینترنت=..... انسان=با جزبه و میتونمیک کاری کنم که همه ی پسرا از خجالت آب شن RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - گریس - 06-06-2014 نام=زهرا سن=14 رنگ مورد علاقه=بنفش و جیگری شغل مورد علاقه=معماری و خوانندگی میوه مورد علاقه= انگور و پرتقال غذای مورد علاقه= قیمه اسم دختر مورد علاقه= رهاوآوا اسم پسر مورد علاقه= رهام وآرشام ماشین مورد علاقه= ... رمان مورد علاقه= چشمایی به رنگ عسل و بادیگارد سریال مورد علاقه=اهل تلوزیون نیستم فیلم مورد علاقه=اهل تلوزیون نیستم فصل مورد علاقه= زمستان ماه مورد علاقه= اسفند گل مورد علاقه=رزوکاکتوس شهر مورد علاقه= تهران استان مورد علاقه=تهران کشور مورد علاقه=ایران و آمریکا ورزش مورد علاقه= پارکوووالیبال واسکیت ساز مورد علاقه=گیتارو پیانو زبان مورد علاقه=انگلیسی وپارسی در آینده میخوای چیکاره شی؟معلوم نیست کلبه ی رویایی تو جنسش از چیه؟چوب طرفدار کدوم تیمی؟هیچکدوم بارون رو دوس داری یا برف؟هردو دوس داشتی اسم ات چی بود؟همین اسمم خوبه شبکه ی تلویزیونی مورد علاقه ات چیه؟شبکه ی خاصیو دوست ندارم رنگ مو=مشکی رنگ چش=قهوه ای غذایی ک ازش بدت میاد=ماکارونی چ ماشینایی دوس داری سوار شی=فرقی نداره مدل بالاترین ماشینی ک سوار شدی=یادم نیست بازیگر مورد علاقه=از هیچکدومشون خوشم نمیاد مجری مورد علاقه=... وقتی تنهایی ب چی فک میکنی؟داستانام ی نصیحت=بذار یه خربوست کنه ولی نذار یه بوس خرت کنه ![]() عدد شانست=2و4 معدل پارسالت=20 قشنگترین جا برای زندگی=تهران یا وسط جنگل:cool: بهترین کادویی ک گرفتی=یه گل وگیتار ی شعر خوشمل=عشق یعنی علاقه نه کفگیرو ملاقه ی جمله قشنگ= حال ندارم بهترین دوستات=فائزه و پونه و زهرا و ریحانه عشق=چرته اسم تنها دلیلت برای زندگی=دوستانم و خدا ی یادگاری بنویس=... بهترین چیزی ک از خدا گرفتی=سلامتی خصوصیات آدم عاشق=دیوونه مدل گوشیت=.. شب یا روز=شب اینترنت=عالی انسان=خوب انسانه دیگه ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - پری خانم - 06-06-2014 1 ، 2 ، 3 برو که رفتیم ![]() نام=پرنیان سن=13و14 رنگ مورد علاقه=سفید و بنفش شغل مورد علاقه=دندون پزشکی میوه مورد علاقه=انار،موز، زرد آلو، هندونه غذای مورد علاقه=زرشک پلو با مرغ اسم دختر مورد علاقه=پرنیان،آرزو اسم پسر مورد علاقه=آریا،آیدین،مهرداد،کلا اسمای باستانی ایرانی ماشین مورد علاقه=جنسیس کوپه،فراری رمان مورد علاقه=آتش زیر خاکستر سریال مورد علاقه= مرلین فیلم مورد علاقه=ون هلسینگ فصل مورد علاقه=زمستون،بهار ماه مورد علاقه=فروردین گل مورد علاقه=رز شهر مورد علاقه=تهران،گیلان استان مورد علاقه=تهران کشور مورد علاقه=انگلیستان ورزش مورد علاقه=ژیمناستیک، تکواندو ساز مورد علاقه=گیتار،ویالون،پیانو، دارمز زبان مورد علاقه=انگلیسی در آینده میخوای چیکاره شی؟دندون پزشک کلبه ی رویایی تو جنسش از چیه؟چوووووووووووووووووب طرفدار کدوم تیمی؟.............. بارون رو دوس داری یا برف؟بارون دوس داشتی اسم ات چی بود؟همینی ک هس شبکه ی تلویزیونی مورد علاقه ات چیه؟پی ام سی ، من و تو ف بی بی سی رنگ مو=قهوه ای روشن رنگ چش=قهوه ای روشن غذایی ک ازش بدت میاد=کله پاچه چ ماشینایی دوس داری سوار شی=پورشه مدل بالاترین ماشینی ک سوار شدی=بنز بازیگر مورد علاقه=............... مجری مورد علاقه=مرجان ، ندا وقتی تنهایی ب چی فک میکنی؟به زندگیم ی نصیحت= زمانی که نمیدونی چه خاکی تو سرت کنی خاک رس بهترین گزینستت عدد شانست=3و 6 و9 معدل پارسالت=20 قشنگترین جا برای زندگی=شمال،تهران بهترین کادویی ک گرفتی=ندونم ی شعر خوشمل=الان ندونم ی جمله قشنگ=گور بابای بعضی ها پیش به سوی بعدی ها بهترین دوستات=ندارم عشق=ندارم اسم تنها دلیلت برای زندگی=مامان و بابام ی یادگاری بنویس=الان هیچی یادم نی بهترین چیزی ک از خدا گرفتی=زندگیم خصوصیات آدم عاشق=من چه میدونم مدل گوشیت=galaxy s advance شب یا روز=شب اینترنت=پرسرعت نامحدود انسان=انسان انسانه دیگه چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟ تا همین جا بسه دیه خسته شدم. ![]() RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - نيوشا22 - 08-06-2014 نام=نيوشا سن=1379 رنگ مورد علاقه=صورتي شغل مورد علاقه=بازيگري میوه مورد علاقه=زردالو غذای مورد علاقه=لازانيا اسم دختر مورد علاقه=نيوشا اسم پسر مورد علاقه=بهزاد ماشین مورد علاقه=اي ايكس55 رمان مورد علاقه=عشق خاتون سریال مورد علاقه=ديلاخانم فیلم مورد علاقه=گريم فصل مورد علاقه=زمستون ماه مورد علاقه=آذر گل مورد علاقه=؟؟؟ۀ؟ شهر مورد علاقه=تهرا ن خودمون استان مورد علاقه=همدان کشور مورد علاقه=تركيه ورزش مورد علاقه=ووشو ساز مورد علاقه=گيتار زبان مورد علاقه=اينگليسي در آینده میخوای چیکاره شی؟بازيگر کلبه ی رویایی تو جنسش از چیه؟چوب طرفدار کدوم بارون رو دوس داری یا برف؟برف دوس داشتی اسم ات چی بود؟نيوشا شبکه ی تلویزیونی مورد علاقه ات چیه؟منوتو رنگ مو=بلوند رنگ چش=آبي غذایی ک ازش بدت میاد=اشكنه چ ماشینایی دوس داری سوار شی=لامبورگيني مدل بالاترین ماشینی ک سوار شدی=آيايكس بازیگر مورد علاقه= ويليام لوي مجری مورد علاقه=كسري (تومنوتوپلاس) وقتی تنهایی ب چی فک میکنی؟موزيك گوش ميدم ی نصیحت=قدر لحظاتي كه پاي اينترنتي رو بدو ن عدد شانست=7 معدل پارسالت=93/19 قشنگترین جا برای زندگی=نياوران ![]() بهترین کادویی ک گرفتی=تبلت ![]() ی شعر خوشمل=اي جونم ی جمله قشنگ=همه درگير يه درديم هزار بار از عشق توبه كرديم... آهنگ امان از سامي بيگي بهترین دوستات=فرزانه عشق=ندارم اسم تنها دلیلت برای زندگی=؟؟؟؟ ی یادگاری بنویس=دوستم داشته باش تا دوستت داشته باشم بهترین چیزی ک از خدا گرفتی=مامانو بابام خصوصیات آدم عاشق=غمگين مدل گوشیت=سوني شب یا روز=شب اینترنت=عشقم انسان=خودم |