انجمن های تخصصی  فلش خور
100 خــــــوآنــــنــــده پــــر دآنــــــلــــود ایــــرآنــــی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: 100 خــــــوآنــــنــــده پــــر دآنــــــلــــود ایــــرآنــــی (/showthread.php?tid=113765)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: 100 خــــــوآنــــنــــده پــــر دآنــــــلــــود ایــــرآنــــی - S R U H - 30-05-2014

برو ایران ترانه ببینDodgy

RE: 100 خــــــوآنــــنــــده پــــر دآنــــــلــــود ایــــرآنــــی - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 30-05-2014

اصن درس دسته بندی نشده|:
منبعش ک کجا بود?
اخه هایده۲?
انوقت یاس ۳۱?
زدبازبی۲۱?
تووف-_-

RE: 100 خــــــوآنــــنــــده پــــر دآنــــــلــــود ایــــرآنــــی - S R U H - 30-05-2014

داداش سایت ایران ترانه یکی از معتبر ترین و بهترین سایت ها برای دانلود آهنگ های ایرانی این سایت هر سال 100 تا از خواننده هایی که بیشترین بازدید از تکست ، عکس و دانلود رو اعلام میکنه و اون رو توی یه جدول 100 تایی ارائه میکنه من خودم فکر کردم الکی ولی رفتم دیدم یه آهنگ هایده 120 هزار مرتبه دانلود شده یا آهنگ نقی شاهین نجفی 190 هزار بار دانلود یاس بالاترین آهنگش نزدیک 70هزار بار دانلود شده بود انشاالله سال دیگه یاس بشه اول خوبهSleepy

RE: 100 خــــــوآنــــنــــده پــــر دآنــــــلــــود ایــــرآنــــی - نفس هستم - 30-05-2014

دستتون درد نکنه

نمیدونم مردم توی این شاهین نجفی چی دیدن؟من که ازش متنفرممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممAngry

RE: 100 خــــــوآنــــنــــده پــــر دآنــــــلــــود ایــــرآنــــی - hoda830 - 31-05-2014

خواننده پر دانلود

شاهین نجفیHeart

Sleepy تو ازم بدت میاد حق داری چون
                 کسی مثل من از اشتیاق
                    تو چشات نخوند Sleepy  

RE: 100 خــــــوآنــــنــــده پــــر دآنــــــلــــود ایــــرآنــــی - MAMAD*ALONE - 31-05-2014

اين رده بندى به علاقه اشخاص بستگى داره معنى برترى خواننده هارو نميده خب هر کسى سليقه خاص خودشو داره

RE: 100 خــــــوآنــــنــــده پــــر دآنــــــلــــود ایــــرآنــــی - S R U H - 31-05-2014

(31-05-2014، 0:51)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اين رده بندى به علاقه اشخاص بستگى داره معنى برترى خواننده هارو نميده خب هر کسى سليقه خاص خودشو داره

نه به سلیقه نیست به تعداد بازدید ها از تکست ها ، عکس ها و ..... و دانلود ها در ساله

RE: 100 خــــــوآنــــنــــده پــــر دآنــــــلــــود ایــــرآنــــی - ~HiSssh~ - 31-05-2014

چه دسته بندي مزخرفي |:
فك كنم بيشترشون فسيل بودن |:

RE: 100 خــــــوآنــــنــــده پــــر دآنــــــلــــود ایــــرآنــــی - m.abdollahi - 31-05-2014

واقعا بهترین خواننده اندBig GrinBig GrinBig Grin

RE: 100 خــــــوآنــــنــــده پــــر دآنــــــلــــود ایــــرآنــــی - S R U H - 31-05-2014

دوستان اگه نگاه کنید 10 تای اول به جز(هایده، شاهین نجفی ، امیر تتلو ، ) خواننده های لس آنجلسی هستن و دلیلشم دادن ویدئو کلیپ و پخش اون توی شبکه هایی مثل PMC و .... است که اونارو آورده به بالای جدول پس هی نگین چرا یاس ولان بیسار هیه ذره فکر کنید