![]() |
مشکلات در نصب و اجرای بازی Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: بازی های رایانه ای (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- انجمن: تبادل نظر و رفع اشکال بازی ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- موضوع: مشکلات در نصب و اجرای بازی Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier (/showthread.php?tid=11576) |
RE: مشکلات در نصب و اجرای بازی Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - ~SoLTaN~ - 12-09-2012 دوستان عزیز .. این بازی ها همه کرک شده هستند و دارای مشکلات خاص .. پس برای هر چه بهتر اجرا شدن بازی نیاز به کرک های معتبر دارید . (15-08-2012، 17:33)sadrahajiany نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوست گرامی مشکل از DVD بازی شماست که به درستی رایت نشده اند . برای دریافت فایل setup.exe باید کل بازی را دانلود کنید ، که به نظرم به صرفه نیست ! ![]() بهترین کار برگرداندن بازی به محل خرید و تعویض DVD 1 است . (05-09-2012، 20:54)amir001 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باید درایور کارت گرافیک خود را آپدیت کرده و از DirectX 11 استفاده کنید . (12-09-2012، 12:11)baba256 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مشکل از درست کرک نکردن بازی است . RE: مشکلات در نصب و اجرای بازی Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - P@IN KILLER - 16-09-2012 سلام من بازی گوست رکون رو نصب کردم ولی داخل بازی موس به اطراف حرکت نمیکنه و ثابت میمونه ولی تیر میزنه لطفا بگید مشکل چیه؟ RE: مشکلات در نصب و اجرای بازی Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - saiedzarei777 - 22-11-2012 با سلام. من بازی Tom Clancy's Ghost Recon رو نصب کردم بعد که روی گزینه Launcher.exe میزنم این پیام میده. system error: system cannot find the file specified (2) creater process failed اینترنت رو قطع کردم.آنتی ویروس همینطور.کرک هم دانلود کردم. ![]() RE: مشکلات در نصب و اجرای بازی Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - mohammad1122 - 25-11-2012 salam.man bazi ghost recon future doldier ro kharidam ama in bazi ro nimitoonam nasb konam.vaghti daram game ro nasb mikonam ba in eror movajeh misham syclic redundancy cheak lotfan komakam konid ![]() RE: مشکلات در نصب و اجرای بازی Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - ~SoLTaN~ - 26-11-2012 (22-11-2012، 23:01)saiedzarei777 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کارت گرافیک خودتون رو آپدیت کردید ؟ RE: مشکلات در نصب و اجرای بازی Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - ps3000 - 26-11-2012 واسه من مشكل از خوده بازيه! :| محمد اومدم رشت ازت ميگيرم! حال ندارم برم اين دفعه هم بازي خراب بگيرم RE: مشکلات در نصب و اجرای بازی Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - king mohammad vampire - 29-11-2012 سلام به همه دوستان عزیز ![]() مشکل من اینه که وقتی بازی رو play می کنم صفحه میره اما باز صفحه play رو بهم نشون میده و اصلا وارد بازی نمیشه ![]() ![]() خواهش میکنم جوابم رو بدید ممنون میشم دوستان ![]() RE: مشکلات در نصب و اجرای بازی Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - ps3000 - 29-11-2012 آپديت نصب كردي؟ برنامه هاي جانبي رو چي؟ RE: مشکلات در نصب و اجرای بازی Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - king mohammad vampire - 01-12-2012 (29-11-2012، 15:33)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله نصب کردم اما بازم اجرا نمیشه ![]() RE: مشکلات در نصب و اجرای بازی Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - ~SoLTaN~ - 01-12-2012 سیستمت میکشه ؟ کارت گرافیکت آپدیت هست ؟ |