انجمن های تخصصی  فلش خور
پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس (/showthread.php?tid=12207)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - LIGHT - 20-07-2012

حتما میخوان خونه هم بخرند و بعدش بچه دار هم بشند...Big Grin

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - mohammad.1377 - 20-07-2012

فکر کنم بچشون موقعی که توی شکم مادرش هست ازدواج کنه

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - saeedtmbax - 21-07-2012

من جایه این پسره بودم ازدواج نمیکردم هیچ عین همین الانمم با 100 تای دیگه دوس میشدمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - m.r.h92 - 21-07-2012

ايشالا كه خوشبخت بشن.و به پاي هم سنگپا بكشن.Smile

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - توتو - 24-07-2012

قابل توجه افرادی که میگن چرا اونا ازدواج کردن و من هنوز موندم!!!:آخه مگه الان اون دو تا بچه میفهمن زندگی مشترک یعنی چی؟؟؟ به جان خودم شب اول عروسی به جای بببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببوووووووووووووووووققققققققققققق پا میشن خاله بازی میکنن ... هان چیه ؟ چرا اینجوری نگام میکنی؟ باور کن راست میگم چون این دو تا کلا الان نمیقهمن سکس و شهوت و ... چیه . اگرم که بدونم بازم احساسش نکردن ... من اگه جای یکی از این دو بچه طفل معصوم بودم خودکشی میکردم ... چون دید اینا الان نسبت به هم مثل دوست ،همبازی است نه همسر آینده ... لطفا دیگر پدر و مادرا به خاطر معروف شدنشون _اون هم به صورت موقت _بچه هاشونو بدبخت نکن...

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - Ayria - 29-07-2012

من دیده بودم 14یا15سالگی ازدواج کنن اما ندیده بودم توی5یا3سالگی ازدواج کنن واقعا فقر فرهنگی چیکار میکنهExclamationExclamationExclamationExclamation

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - destiny1 - 03-08-2012

بیان تو ایران سن ازدواج رو ببینن کپ می کنن

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - Hediyeh_z - 03-08-2012

(18-07-2012، 9:44)cris m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در یک اقدام عجیب و باورنکردنی یک پسر پنج ساله سوری با دختربچه‌ای سه ساله ازدواج کرد.

به گزارش ایسنا، رسانه‌های سوریه اعلام کردند که یک پسر بچه پنج ساله به نام «خالد» روز گذشته با دختری سه ساله به نام «حله» در منطقه «هومز» در ۱۸۰ کیلومتری شمال «دمشق» پیمان زناشویی بستند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس 2

به گزارش ایسنا، براساس این گزارش که در پایگاه اطلاع‌رسانی شورت نیوز منتشر شد، والدین این دو کودک با برگزاری مراسم عروسی مفصل و کامل ازدواج آنان را جشن گرفتند.

همچنین پدر این پسر پنج ساله هم در مصاحبه‌ای با رسانه‌های دولتی سوریه، گفت که این وصلت هیچگونه اختلالی در تحصیل آنان ایجاد نمی‌کند و این دو کودک می‌توانند به درس و مدرسه خود برسند.

این مرد در ادامه افزود: من نمی‌دانم شاید نگرش این دو کودک در آینده تغییر کند، اما هم اکنون آنان با هم خوشبخت هستند.

به گزارش ایسنا، برای اعلام رسانه‌های سوریه ازدواج این دو کودک در جهان برای اولین بار رخ داده و در نوع خود بی‌نظیر است.

ب نظرم دروغه چجوری باور کردین؟اینا شایعست مینویسن دیگه اما این عکس خوب دخترای کوچیک لباس عروس میپوشن تو عروسی ها و مهمونی ها پسرا هم گاهی اوقات کت شلوار

بعدشم این دختر بچه کجاش 3سالشه اخه؟Undecided
نه خیلی ازدواج خوبه اینا هم از الان شروع کردنConfusedAngry

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - mosi_danger - 06-08-2012

من هم دیگه دارم استینمو بالا میزنم قراره واقعا ازدواج کنم یکی هست تو همین سایت که خودش موافقه

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - ALI616 - 06-08-2012

خدا شانس بده ما با این سنی که داریم هنوز زن نگرفیتیم اون وقت فنقل بچه رفته زن بگیره منم زنم میخووووووووووووووووووووووووووووووووااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامم​ممممممممممممممممممممممممcryingcryingcrying