![]() |
|
مشخصات ظاهری دختر: - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: مشخصات ظاهری دختر: (/showthread.php?tid=12491) |
RE: مشخصات ظاهری دختر: - lakyboy - 21-07-2012 دخترا لطفا ناراحت نشن اینا برای بعضی از دخترا صدق میکنه من ابنا رو از جایی خوندم اما مال پسرا رو نداشت وگرنه مینوشتم لطفا به دل نگیرید اینا بیشتر جنبه ی طنز داره بازم میگم این نوشته ها رو من از جایی خوندم مال خودم نیست بخدا RE: مشخصات ظاهری دختر: - shahzade - 21-07-2012 شما پسرا اعتمادبه نفس کاذب زیاد دارین اگه یکم مطالعه داشته باشین میفهمید که مغز یه نوزاد دختر=یک پسر بچه3ساله هست RE: مشخصات ظاهری دختر: - nanaz13 - 21-07-2012 مسخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بی مزه![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ّf
RE: مشخصات ظاهری دختر: - jazzab - 22-07-2012 نه بابااین طوری هاهم نیست شماهادلمونو نشکونید ماناز نمی کتیم. RE: مشخصات ظاهری دختر: - abolfazl-r - 26-07-2012 (21-07-2012، 17:09)shahzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تا 15 سالگی عقل دختر بیشتر از پسره ولی بعدش پسرا بیشتر میشه از دخترا چون عقل پسر رشد میکنه ولی مال دخترا نه تو همون 15 میمونه الان تو عربستان به زنها گواهی نامه رانندگی نمیدن و حق رای هم ندارن و اگه از ساعت9شب به بعد بدون شوهرشون تو خیابون دیده بشن بازداشتشون میکنن البته اینم خوب نیستا ولی گواهی نامه رانندگی رو که نمیدن خیلی خوبه اخه زن جماعت راننده نمیشه که چون مغزشون نمیتونه همزمان واس دوچیز متفاوت فرمن بده خدادادیه کاریشم نمیشه کرد
RE: مشخصات ظاهری دختر: - narges - 26-07-2012 من شکاییییییییییت میکنم جیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اصلا جنبه ندارید تا بهتون رومیدیم
RE: مشخصات ظاهری دختر: - ♥ Sky Princess♥ - 26-07-2012 من حرفهای شما رو نادیده میگیرم آقا محترم اگه میبیندی منم مثل بقیه اینجا رو نمیذارم رو سرم و فحش و بد و بیراه نمیدم به خاطر اینه که واسه خودم ارزش قئلم و میدونم که خیلی از پسراها برای اینکه کمبود محبت خودشونو جبران کنن از این طریق وارد میشن و اصلا هم حرفهای شما و هرکس دیگه ای برام مهم نیست این خود آدمه که برای خودش شخصیت و احترام به وجود میاره و گرنه دخترا با پسرا هیچ فرقی نمیکنن و حتی اگه یه ذره به مثال علمی علاقه مند باشید میرید و نتیاج هوشی دخترا و پسرا رو میخونید و میفهمید که دخترا فعلا از پسرا جلو ترن این تقصیر طرز فکر نادرست شماست که اینطوری فکر میکنید لطفا طرز فکر دیگران رو هم خراب نکیند آقای محترم
RE: مشخصات ظاهری دختر: - فاط - 26-07-2012 (26-07-2012، 20:20)abolfazl-r نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خنگول الان صد ساله صابت شده مردا نمیتونن دو کا رو با هم انجام بدن نه زنا RE: مشخصات ظاهری دختر: - ♥ Sky Princess♥ - 26-07-2012 (26-07-2012، 20:20)abolfazl-r نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا برات متاسفم با این طرز فکرت با اینکه مغز دخترا از پسرا کوچیک تر هست ولی علم ثابت کرده زنها بیشتر از این مغز استفاده میکنند و اگه ذره ای فقط ذره ای توی جامعه های اسلامی به زنها ارزش داده بشه مثل کشورهای اروپایی میبیندی که چقدر کشور و جامعه پیشرفت میکنه الان کشورهای اروپایی دارن از زناشون کار میکشن و حق برابر دارن که اینقدر پیشرفتن تو واقعا داری با کشورهای عربی سر میکنی ؟عربستان چی حالیشه همون امام علی گفته :شما مارمولک خورهای دزد هیچی حالیتون نیست اونموقع تو داری طرفداری جوامعی رو میکنی که حتی خودشونم میدونن هیچی حالیشون نیست ؟ ![]() ![]() ![]() ![]() تو به جای مقایسه با کشورهای عربی بشین با کشورای اروپایی مقایسه کن بدبخت که اگه اینکار و بکنی مخت نمیکشه نگاه کنین اعصاب ادمو چطوری خورد میکنید ![]() ![]() ![]() ![]() آمار رانددگی نشون میده که امار تصادف خانومها از آقایون کمتره
RE: مشخصات ظاهری دختر: - lakyboy - 26-07-2012 من با این که پسرم این حرف emma رو قبول دارم |