انجمن های تخصصی  فلش خور
قسمت های تکراری رمان ها (رمان خونا بیان اگه اشتباه بود منو بزنین) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: قسمت های تکراری رمان ها (رمان خونا بیان اگه اشتباه بود منو بزنین) (/showthread.php?tid=129075)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: قسمت های تکراری رمان ها (رمان خونا بیان اگه اشتباه بود منو بزنین) - اقیانوس اشک ها - 19-08-2014

(19-08-2014، 15:56)نرگس 147 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط رمان در همسایگی گودزیلا....خیلی خوبه
اوهوم خوندم قشنگه

RE: قسمت های تکراری رمان ها (رمان خونا بیان اگه اشتباه بود منو بزنین) - GAME LOVE - 19-08-2014

من خیلی رمان خوندم چون بیشترش عشق و عاشقی همیجوری بوده HeartHeart رما گناهکار خیلی قشنگه و رمان تب داغ گناه حتما بخونین

RE: قسمت های تکراری رمان ها (رمان خونا بیان اگه اشتباه بود منو بزنین) - اقیانوس اشک ها - 19-08-2014

(19-08-2014، 17:08)GAME LOVE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خیلی رمان خوندم چون بیشترش عشق و عاشقی همیجوری بوده HeartHeart رما گناهکار خیلی قشنگه و رمان تب داغ گناه حتما بخونین
گناهکار و خوندم ولی تب داغ نه

RE: قسمت های تکراری رمان ها (رمان خونا بیان اگه اشتباه بود منو بزنین) - Avril. - 19-08-2014

یعنی خدایی حرف دلمو زدی
البته من وقتمو سر این رمانا نمیذارم ولی ایول راس گفتیHeartHeartHeart

RE: قسمت های تکراری رمان ها (رمان خونا بیان اگه اشتباه بود منو بزنین) - hyun joong - 29-12-2014

شماها هم از این رمان مدل جدیدا مینویسید؟Huh
اخه ارزو بر جوانان عیب نیست.Big Grin

RE: قسمت های تکراری رمان ها (رمان خونا بیان اگه اشتباه بود منو بزنین) - هــاانـا - 04-12-2016

ههههه ارره ب خداهمشون اینجورین عاشقانه ها

RE: قسمت های تکراری رمان ها (رمان خونا بیان اگه اشتباه بود منو بزنین) - ѕтяong - 04-12-2016

خخخخ من رمااان ایرااانی نمیخونم چووون همشون مثه این حرفااا توش هسو تکراریه Sleepy

RE: قسمت های تکراری رمان ها (رمان خونا بیان اگه اشتباه بود منو بزنین) - لاله ناز - 18-08-2017

Shy هر رمانی خوندم دقیقا همینجوری بوده مخصوصا دانشگاه دیونه ها اگه می خواید رمان ترسناک ایرونی بخونید بنظر من جنگیری عاشقانه وهیچکسان خوبه وگرنه همشون یه موضوع دارن

RE: قسمت های تکراری رمان ها (رمان خونا بیان اگه اشتباه بود منو بزنین) - SOGOL.NM - 20-08-2017

رمان منم که دارم مینویسم عاشقانست
خواهش میکنم تعارف نکنین
حتما سر بزنینااااا...
....
نظرم در مورد این موضوع:
بنظر من یکم بیشتر میزاشتی بهتر حال میداد
31

(04-12-2016، 16:57)♣ ŦΛŁŁ GłЯŁ ♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ من رمااان ایرااانی نمیخونم چووون همشون مثه این حرفااا توش هسو تکراریه Sleepy

حتما ایتالیایی میخونی
یاهم فغانسوی
یاهم عربی

عجب!

RE: قسمت های تکراری رمان ها (رمان خونا بیان اگه اشتباه بود منو بزنین) - n.leito - 21-08-2017

همه دخترا دانشگاهی ترم یک هیجده ساله عاشق استاد دانشگاه حالا استاده هم برعکس فامیلشون برعکس تو مهمونی همو میبینن.اینطوری باشه نود و نه درصد دخترای ایران دانشجو اند دیگه:|همیشه هم سر صب دانشگاشون دیر شده به زور یکی از دوستاش بیدارشون میکنه~_~
واقعا ما دنبال یک سبک نو در رمان هامون هستیم این چیزا دیگه خیلی مزخرف شده.سبک م.مودب پور رو بیشتر میپسندم