![]() |
هیتلر در کنار ایران - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +---- انجمن: معاصر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=45) +---- موضوع: هیتلر در کنار ایران (/showthread.php?tid=13369) صفحهها:
1
2
|
RE: هیتلر در کنار ایران - آریوبرزن - 31-07-2012 (31-07-2012، 9:26)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]() ![]() اگه منظورت اون تاپیک رابطه نازیسم با...........هست که باید بگم اون تاپیک هیچ ارزشی نداره چون که برگرفته از یک کتاب درپیت هست. بنده میتونم چندید کتاب معتبر برای اثبات مقاله ی خودم نام ببرم.که نویسنهده هاشونم معتبر هستن من خودم اون کتاب شیطان پرستی رو خوندم که دیدم خیلی کتاب سطی نگر و ظاهر گرا هست.انگار تمام مطالبش اقتباس شده از سایتها و وبلاگهای مسخره ی اینترنتی هست. در مورد سربازان یهودی هم بله.آلمان یک سرباز نمیه یهودی و یک ژنرال ربع یهودی هم داشته که البته چون عرق ملی به آلمان داشتن آلمان اونارو قبول کرد و در ارتش استخدام شدن.اینکه صهیونیست و از پیروان تئودور هرتزل یک حرف کاملا مفت و من درآوردی هست. اتفاقا ارتش سرخ 50000 سرباز یهودی داشته. شما کمونیست های جهان سومی مکتبتون از بیخ و بن یهودیه. کارل مارکس خودش نوه ی یک خام خام یهودی بوده و نژادش یهودیه. در مورد نماد سواستیکا هم بله.شیطان پرستان عادت دارن که تمام نمادهای مقدس رو وارونه می کنن و از اونا برای خودشون استفاده می کنن.برای مثال صلیب وارونه.اگه دقت کرده باشین سواستیکای استفاده شده در شیطان پرستی هم وارونه هست.و با شکل اصلیش فرق داره RE: هیتلر در کنار ایران - ☭Nicola☭ - 31-07-2012 نقل قول: اتفاقا ارتش سرخ 50000 سرباز یهودی داشته.خب یهودی بودن. صهیونیست که نبودن. بعدش استالین اونارو در جنگ استفاده می کرد که به نفعش باشه وگرنه اونهم ازشون بدش می اومد.اگر هیتلر هم اونارو در جنگ استفاده می کرد ونمی کشتشون خیلی به نفعش بود. الآن یه چیزی که در کتاب حاج آقا گفته شده رو پیدا کردم که یکی از خواننده های شیطان پرست جهان است که لباس نازی هارو می پوشه الآن تایپیکش رو می زنم تا ببینی RE: هیتلر در کنار ایران - sarina ss - 20-08-2012 بابا تاپیک هیتلر بعد بحث در مورد استالین جللالخالق! RE: هیتلر در کنار ایران - ARMY - 21-08-2012 به خاطر تبلیغات نژادی بعضی از ایرانی های نژادپرست طرفدار هیتلر شدند برتری نژاد اریایی در غیر اینصورت المان و ایران تفاوت های زیادی دارند در فرهنگ-سیاست و ... RE: هیتلر در کنار ایران - ☭Nicola☭ - 21-08-2012 بله ما فرهنگ ناب اسلامی داریم وبا حزب اونها هیچ سازگاری نیست حزب نازی حزبیست که نژاد وملیت رو بر دین ارجعیت میده. RE: هیتلر در کنار ایران - ASSASSINS CREED-NAPOLE - 31-10-2012 من نمیتونم بگم که هیتلر ادم های زیادی رو نکشته ولی به ایران کمک زیادی کرد برای اینکه از نژاد اریایی بود برای همین نه میتونم بگم خوب بود نه میتونم بگم بد بود RE: هیتلر در کنار ایران - mehran. - 17-12-2012 هیچ کس خیانتی رو که روس ها به ایران کردنو از یاد نمی بره صدای زجه زن و بچه هایی که تو زیر زمین خانه ختایی زنده زنده سوزونده شدن هنوز تو کوچه های تبریزه هنوز اه دق مرگ شدن عباس میرزا جیگر همرو اتیش میزنه روسا چه خدمتی به ما کردن جز این که مارو چاپیدن و می چاپن واقعا باید به ایرانی بودنتونو مسلمان بودنتون شک کنین در طول تاریخ هیچ دشمنی به اندازه روس ها به ما خیانت نکرد حالا بد بود که هیتلر همشونو مثل خوک کشت ها؟؟؟؟؟ RE: هیتلر در کنار ایران - hitler1945 - 05-02-2013 salam azizam nicola shoma ro che hesabi migi hitler to afradesh yahudi dashte fekr konam to aslan zendegi name hitler ro nakhondi azizam. yeki az dalayel in ke hitler az yahudi va masihiyat nefrat dashte in bode ke ono az madrese mindakhtan biron va ono bi din midonestan salam dost aziz mehran hala ma kari be ghablan nadarim.agar hamin bajhayi ke migi alan nadim karemon tamome dg khodet bayad bedoni chera ino migam RE: هیتلر در کنار ایران - Nick warren - 09-02-2013 به نظر من هیتلر شخصیتی ستودنی داشته چرا که زمانی که میتونست 300 هزار سرباز انگلیسی یا خود انگلستان رو نابود کنه این کار رو نکرد و این خودش 1 وجه مثبت نسبت به استالین که حتی به مردم خودش هم رحم نکرد و حدود 20 میلیون نفر از مردم خودش رو با قساوت تمام کشت |