![]() |
کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +--- موضوع: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ (/showthread.php?tid=13957) |
RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - ...Altair... - 08-08-2012 آخه دوره ی پهلوی چی داشت که چهار نفر به اون رای دادن ![]() البته من پهلوی پدر رو قبول دارم ولی از پهلوی پسر به شدت بیزارم ![]() RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - ☭Nicola☭ - 08-08-2012 پهلوی دوم اگر به نصیحت های استالین گوش می کرد واخلاق های امپریالیستی رو کنار می ذاشت وبه مردمش بیشتر اهمیت می داد خوب می شد ولی محمد رضا پهلوی برده بورژوا وامریکا شد. RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - امیررضا* - 08-08-2012 (08-08-2012، 12:57)...Altair... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هر کی نظر خودش رو داره ![]() (08-08-2012، 13:01)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به استالین مربوط نمیشه زیاد RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - sp_go - 08-08-2012 (08-08-2012، 13:01)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم چرا همه چیز رو به استالین میچسبونی مگه کی بوده؟؟شورشو در اوردی! RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 08-08-2012 به نظر من صفویه RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - sp_go - 08-08-2012 صفویه هم خوبه!ولی خب یه جورایی ... RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - gandom13 - 08-08-2012 من فك كنم صفويا RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - ☭Nicola☭ - 08-08-2012 به نظر من مربوطه.محمد رضا پهلوی وقتی انقلاب روسیه یا انقلاب های دیگه رو دیده بود باید به فکر می بود که با مردم بهتر رفتار کنه نه که با ساواک به جون مردم بیفته. همین که کاخش را به روی مردم بسته بود اخلاقی زشت بود. وثروت اندوزی ها وغرب گرایی هاش. وقصد داشت اسلام رو نابود کنه که امام خمینی با هشیاری ضدش مبارزه کرد. جای تعجبه که کسی یک بورژوا رو دوست داشته باشه!!! تازه محمدرضا پهلوی شانس اورد که تونست فرار کنه وگرنه رفقای ما بلایی همچون نیکلای دوم وخانواده اش بر سر وی می اوردن. البته محمدرضا پهلوی وخانواده اش هر چه بر سرشون بیاد حقشونه. RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - امیررضا* - 08-08-2012 نمیدونم چی بگم اما جواب شما رو دیگه نمیدم من شاید محروم بشم ![]() ![]() ![]() RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - ...Altair... - 08-08-2012 (08-08-2012، 13:43)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یعنی چی محروم بشید؟ این یه بحث تاریخیه اگه واقعا جوابی دارید خوشحال میشیم ما رو از اشتباه در بیارید (08-08-2012، 13:02)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این جواب من نبود من پرسیدم تو دوره ی پهلوی چه اتفاق مهم و خوبی برا ایران افتاد که بهش رای دادید؟ لطفا درست جواب بدید ![]() |