RE: شمــــا چه فیلمی رو به ما پیشـــنهـاد میــکــنـید ؟؟؟ - shadow girl - 07-08-2014
فیلم بر باد رفته
خیلی قدیمی
اگه کسی پیشنهاد کرده من وخ نداشتم کل صفحه هارو بخونم
یه فیلم قدیمی و فوقالعاده مشهور خیلی هم مفصل که نسخه اصلش دیگه گیر نمیاد و باید جستوجوی زیادی بکنین تا پیدا شه
:dit:
RE: شمــــا چه فیلمی رو به ما پیشـــنهـاد میــکــنـید ؟؟؟ - an idiot - 07-08-2014
من یه فیلم کره ای دیدم اسمش "صداتو میپسندم"
اگه از کره ای های بیچاره و فیلماشون بدتون نیاد فیلم خوبیه
تازه ساختنش.جدیده
درمورد قتل و دادگاه و وکیل و این چیزاس
با یه فیلم آمریکایی دیه به نام "جزیره هارپر"
این یکی خیلی خوب بود=))))
ترسناک نبود اما خون و خون مالی داره=))
RE: شمــــا چه فیلمی رو به ما پیشـــنهـاد میــکــنـید ؟؟؟ - S R U H - 07-08-2014
(07-08-2014، 22:30)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-08-2014، 20:25)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Arrow دوسش دارم(: درباره یه شخصی به اِسم اُلیور کوئین .. یه میلیونره که کشتیش غرق میشه ، همه فِک میکنن مُرده ولی بعد 5 سال تو یه جزیره پیدا میشه .
بعد این که بر میگرده یه مهارتایی یاد گرفته که کلا شخصیتش عوض شده و میخواد شهرو نجات بده ..

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Breaking Bad : ژانر جنایی ، هیجانی (: خیلی خوبه :>
درباره ی معلمه که سرطان گرفته قراره بمیره .. یه پسر داره که معلولیت داره .. وضع مالیشم همچین خوب نیست .. حالا میخواد قبل مُردن زندگی خانوادشو تامین کُنه و اَز یکنواختی زندگیش در سِنش که 50 سالشه دَر بیاد ..

arrow رو ندیدم ..
اما breaking bad :
واقعا سریال بی نظریه.
فیلمبرداری سریال فوق العاده است.
بازی بازیگران به خصوص برایان کرانستون زیباست و پارسال شایسته دریافت جایزه گلدن گلوب بود که متاسفانه بهش نرسید.داستان سریال هم به نظرم نو بود. اینکه نقش اصلی سریال دچار تغییر میشه و تبدیل به یک پدرخوانده میشه جالب بود اما بهتر از اون این بود که این تغییر شخصیت در یک لحظه اتفاق نمیفته بلکه قدم به قدم شخصیت والتر تغییر می کنه.به نظرم برکینگ بد تحول بزرگی در سریال ها به وجود آورد و احنمالا در آینده خیلی از سریال تقلید میشه.
--------------------------------------------------------------------------------------
(07-08-2014، 21:12)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممد فیلم رستگاری در شاشونک رو دیدی !؟!؟
به دوستان پیشنهاد میکنم که ببین درباره فرار از زندانه !
رستگاری در شاشونک ؟ 
منظورت رستگاری در شاوشنگه ؟ ..
اینه ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داستانشم اینه ؟ ..
«رستگاری در شاوشنک / The Shawshank Redemption» به مرور زمان مخاطبان خود را یافت و به یکی از شاخص ترین فیلمهای تاریخ مبدل شد، تا آنجا که در حال حاضر بالاتر از بسیاری از آثار شاخص سینمای جهان، در لیست ۲۵۰ فیلم برتر تاریخ سینما در سایت IMDb، رتبه اول را به خود اختصاص داده است و دیگر فیلم ها راه دشواری برای به دست آوردن این رتبه دارند. این فیلم البته در لیست های متعددی که منتقدان برای فیلم پنجاه سال یا قرن چینش کردند نیز رتبه های بالا را به دست آورده و داستان قوی که در پس این اثر است و نوع پردازش سینمایی متفاوتی که اثرگذاری سناریوی اقتباسی را دوچندان ساخته، دست های اکثر منتقدان را به نشانه تسلیم بالا برده است.بر اساس داستان این فیلم اندی دوفرین (تیم رابینز) بانکدار جوانی است که به جرم قتل همسر و معشوقه پنهانیاش به حبس ابد در زندان ایالتی شاوشنک محکوم میشود. او در زندان با افرادی کثیف که سعی بر رام کردن او دارند سالها میجنگد. رِد (مورگان فریمن) فردی در زندان است که او هم همسرش را کشته و میتواند هر چیزی را در زندان تهیه کند. او کسی است که اندی بعد از چند ماه بیش از دو کلام با او صحبت میکند و از او یک چکش صخرهنوردی میخواهد. رد ابتدا فکر میکند که اندی برای فرار از زندان این چکش را میخواهد ولی پس از دیدن اندازه چکش، رد با خود میگوید سوراخ کردن دیوار زندان با این چکش ششصد سال زمان میبرد؛ پس چکش را به وی میدهد. بعدها وی از رد درخواست پوستری بزرگ از ریتا هایرث، بازیگر زن مشهور ان دوران را میکند و این را به دیوار سلول خود میاویزد. وقتی رییس زندان از سلول ادی بازرسی میکند چون میبیند انجیل در دست اندی است، او را به خاطر داشتن پوستر ریتا هیروث بازیگر زن میبخشد؛ سپس به انجیل اشاره میکند و میگوید: »رستگاری در این کتاب نهفته اندی.» و از سلول خارج میشود. بعدها رئیس زندان متوجه موقعیت و تحصیلات اندی میشود و از او برای پولشویی رشوههایش استفاده میکند. اندی و رد سالهای زیادی در زندان می گذرانند تا اینکه زندانی جوانی به شاوشنک منتقل میشود و پرده از بیگناهی اندی برمیدارد؛ ولی رئیس زندان که از لو رفتنش میترسد این زندانی جوان را میکشد تا اوضاع به حالت عادی برگردد. ولی اندی که دیگر طاقت ندارد با طنابی به سلولش میرود که این باعث نگرانی دوستانش میشود.
--------------------------------------------------------
(07-08-2014، 21:08)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ربات رو هم من دیدیم عالیه!!
منم اینو پیشنهاد میکنم :|
منظورتون کدوم فیلم رباته احسان و رزی؟ :|
آره من دانلودش کردم !
نزدیک صد دفعه دیدمش ولی سیر
نمیشم اصلا |:
RE: شمــــا چه فیلمی رو به ما پیشـــنهـاد میــکــنـید ؟؟؟ - Mohammad 77 - 07-08-2014
باشه مهتاب حتما میبینم <<:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قسمت اوله این سریالو دیدم..... تو دنبال میکنی؟ :4chs:
----------------------------------------------------------------
(07-08-2014، 22:44)shadow girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فیلم بر باد رفته
خیلی قدیمی
یه فیلم قدیمی و فوقالعاده مشهور خیلی هم مفصل که نسخه اصلش دیگه گیر نمیاد و باید جستوجوی زیادی بکنین تا پیدا شه
نه پیشنهادش نکردن 
خیلی ممنون از پیشنهادتون <<<<<:
من چون دو قسمت رمانشو دارم سراغ فیلمش نرفتم <<<<<<<:
--------------------------------------------------------------------
(07-08-2014، 22:51)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره من دانلودش کردم !
نمیشم اصلا |:
بازم ببین <: :|
چه جذابیتی داره مگه؟ <:
یذره درباره تقاط قوتش توضیح بده ..
RE: شمــــا چه فیلمی رو به ما پیشـــنهـاد میــکــنـید ؟؟؟ - S R U H - 07-08-2014
خب دوستان چند تا فیلم دیگه هم معرفی میکنم !
سقوط(DOWNFALL) : درباره دو هفته آخر عمر هیتلر ، زمانی که برلین در جنگ بود
سقوط شاهین سیاه (BLACK HAWK DOWN) : درباره سرباز هایی از ارتش آمریکا است که توی سومالی گیر کردن
دشمن پشت دروازه ها (ENEMY AT THE GATES) : درباره تک تیراندازی به نام واسلی که در شهر استالینگراد آلمانی ها رو شکار میکنه
ممد اسم اون فیلم رستگاری در شاوشنک نه شاوشنگ برو تو ویکی پدیا بخون |:
RE: شمــــا چه فیلمی رو به ما پیشـــنهـاد میــکــنـید ؟؟؟ - shadow girl - 07-08-2014
رمانش به درد نمیخوره !
حتما فیلمشو ببین
شاید یکم طولانی باشه ولی معرکه اس((:
RE: شمــــا چه فیلمی رو به ما پیشـــنهـاد میــکــنـید ؟؟؟ - Mohammad 77 - 07-08-2014
یه سرکش اشکال نداره سروش :ag54:
---------------------------------------
خیلی ها دیدنش <<<:
گفتم یادی از گذشته ها <<<<<<<:
http://8pic.ir/images/hs7wqusr5jktrk3c3rfu.jpg
قسمت جدید اسباب بازی ها :4chs:
http://8pic.ir/images/9mtzki49cjyopjhsvy1l.jpg
(بزودی نظرمو میگم / دانلودش نکردم فعلا)
RE: شمــــا چه فیلمی رو به ما پیشـــنهـاد میــکــنـید ؟؟؟ - Wєιяɗ - 07-08-2014
(07-08-2014، 22:52)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باشه مهتاب حتما میبینم <<:
قسمت اوله این سریالو دیدم..... تو دنبال میکنی؟ :4chs:
----------------------------------------------------------------
(07-08-2014، 22:44)shadow girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فیلم بر باد رفته
خیلی قدیمی
نه پیشنهادش نکردن 
خیلی ممنون از پیشنهادتون <<<<<:
من چون دو قسمت رمانشو دارم سراغ فیلمش نرفتم <<<<<<<:
(07-08-2014، 22:51)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره من دانلودش کردم !
نمیشم اصلا |:
بازم ببین <: :|
چه جذابیتی داره مگه؟ <:
یذره درباره تقاط قوتش توضیح بده ..
نه ندیدم .. موضوعش چیه ؟
Supernatural : این که دگ جای خود داره (:
خیلیا میدونن ولی ..
خلاصه :
ماجرای زندگی دو برادر است که در کودکی طی حادثه وحشتناکی مادر خود را از دست داده و پدرشان را هم گم کرده اند. حالا که به دو جوان تبدیل شده اند و شهر به شهر دنبال پدرشان می گردند. آن دو در مسیرشان مرتب با حوادث فراواقعی روبرو می شوند ..
مهتاب > موضوعش <: در این سریال بسیار زیبا شاهد نبرد پادشاهان ، ملکه ها و شوالیه ها برای بدست آوردن تاج و تخت خواهید بود…
-------------------------------------------------------------------------------
دوستان ازین به بعد لینک عکسای بزرگ رو (با حجم زیاد ) رو با لینک مستقیم فقط قرار بدید مرسی از همکاریتون <:
این رو هم ببینید |:
http://8pic.ir/images/xl99to6pswldwxepjcx0.jpg
(07-08-2014، 23:05)shadow girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رمانش به درد نمیخوره !
حتما فیلمشو ببین
شاید یکم طولانی باشه ولی معرکه اس((:
نه اونقد سخت نگیرید :ag54:
رمانشم خوبه <<<<<:
وقت کردم حتما <:
RE: شمــــا چه فیلمی رو به ما پیشـــنهـاد میــکــنـید ؟؟؟ - Wєιяɗ - 07-08-2014
(07-08-2014، 23:11)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهتاب > موضوعش <: در این سریال بسیار زیبا شاهد نبرد پادشاهان ، ملکه ها و شوالیه ها برای بدست آوردن تاج و تخت خواهید بود…
-------------------------------------------------------------------------------
دوستان ازین به بعد لینک عکسای بزرگ رو (با حجم زیاد ) رو با لینک مستقیم فقط قرار بدید مرسی از همکاریتون <:
این رو هم ببینید |:
http://8pic.ir/images/xl99to6pswldwxepjcx0.jpg
مگه ماله Game Of Thrones نیست این ؟ اگه اینه دیدم |: ولی این نیستا ..
|