![]() |
از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی (/showthread.php?tid=158968) |
RE: از فرمایشات امام خمینی (ره ) - hidden ninja - 16-08-2014 (16-08-2014، 8:14)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در همین حد بدونید شاید حرفم بی ربط باشه ولی اگه تهشو بگیری میخوره به موضوع من چهار سال قبل که نه من نه شما اسم داعش به گوشمون نخورده بود چن تا حدیث از نشانه ظهور امام زمان پیدا کردم در مورد شیعه کشی و آسون شدن قتل در قبل از ظهور تک تک اون احادیث با جزئیات بود الان همه بدون استثنا دارن درست از آب در میان خودتونو آماده کنید..... RE: از فرمایشات امام خمینی (ره ) - saeedrajabzade - 16-08-2014 نقل قول: منابع اطلاعاتی ضعیفی داریدوالا ادعاییم ندارم که خیلی میدونم .-. منابع مام همه خبر گزاری هاست بقول یکی دوستام نقل قول: هر رسانه ای باید در کنار خبررسانی، منافع خودش رو هم تامین کنه و شنونده باید عاقل باشه و بتونه حقیقت رو از لا به لای رسانه ها تشخیص بده...اگه تو اطلاعات سری در اختیار داری خوشحال میشم بشنوم ![]() درمورد صبرم اگه منظورت اینه که صبر کنیم اسرائیل نابود میشه! خب معلومه نابود میشه برادر! حداکثر تا 5 میلیارد سال دیگه... اونوموقع عمر خورشید تموم میشه زمین و آسیا و خاورمیانه و اسرائیلم همراهش نابود خواهند شد ![]() حرفای شما و احادیثم بلاخره درست از آب درمیاد... ![]() RE: از فرمایشات امام خمینی (ره ) - Hitchcock - 16-08-2014 (16-08-2014، 8:22)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو اون تاپیک فک کنم جواب این حرفو میخاستی شما که جزئیاتو نگفتی که من چیزی بگم از این احادیث زیاده نمیدونم کدومش منظورت بود ![]() RE: از فرمایشات امام خمینی (ره ) - hidden ninja - 16-08-2014 (16-08-2014، 10:01)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. غیبه نعمانی اصول کافی معتبرترین کتب شیعیان (16-08-2014، 10:00)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() RE: از فرمایشات امام خمینی (ره ) - Hitchcock - 16-08-2014 اینا که منابعتن جزئیات نیستن این علائم هم 1000 بار تا حالا محقق شدن شیعه کشی که سابقه زیادی داره سال 1216 و 1260 تو کربلا وهابی ها جوی خون راه انداختن تو یه موردش 9000 نفرو قتل عام کردن ... این حرفا البته ربطی به موضوع نداره! ![]() RE: از فرمایشات امام خمینی (ره ) - hidden ninja - 16-08-2014 (16-08-2014، 10:17)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. توصیه ات نکردم به صبر؟ RE: از فرمایشات امام خمینی (ره ) - τοxικ - 16-08-2014 اونجوری که من پی بردم نمیدونم درسته یا نه امام تو اون سالا میدونسته جنگی پیش میاد برا فلسطین!! درست پی بردم یا نه؟ ![]() RE: از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 16-08-2014 (16-08-2014، 13:41)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زحمت کشیدی فلسطین از دو سال بعد از جنگ جهانی دوم در اشغال صهیونیست هاست.... RE: از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی - τοxικ - 16-08-2014 (16-08-2014، 13:46)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میدونم جنگی که الان برا فلسطین پیش امده! ![]() RE: از فرمایشات امام خمینی (ره ) - Hitchcock - 16-08-2014 (16-08-2014، 13:41)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میگن از کرامات شیخ ما این است شیرین را خورد گفت شیرین است داستان همین پیش بینیای عمامه وقتی ما پول و اسلحه میفرستیم اونجا معلومه که جنگ میشه با اسلحه که معاهده صلح نمینویسن میجنگن |