انجمن های تخصصی  فلش خور
ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس (/showthread.php?tid=159452)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - Nυмв - 20-08-2014

خواهش
اون طراحی تتو رو امتحان کنین من امتحان کردم خیلی خوشگل میشه

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - HEART♥DEVIL - 20-08-2014

چه جالب بودن^_^
بازم بزاریااااا'-'

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - ~ALONE GIRL~ - 20-08-2014

عالییییییییییییییییییTongue

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - dj erfan - 22-08-2014

شرمنده من فوضولیم گل کرد مجبور شدم بیامBig Grin

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - arla - 22-08-2014

ممنونTongue

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - Nυмв - 22-08-2014

(22-08-2014، 12:21)dj erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big GrinBig GrinBig Grin
طراحی ناخن بیشتر به دردت خورد یا مدل شالBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - dj erfan - 22-08-2014

(22-08-2014، 12:30)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 12:21)dj erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big GrinBig GrinBig Grin
طراحی ناخن بیشتر به دردت خورد یا مدل شالBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
جفتشTongue
الان میرم سراغ ابجیم روش امتحان میکنمTongue

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - عاطی جوجو - 22-08-2014

سلام بین خودت اون لاکرو امتحان کردی؟

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - Nυмв - 22-08-2014

(22-08-2014، 21:53)عاطی جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوز نه... ولی امتحان میکنم
اون عکسا رو کسی که خودش این لاک رو امتحان کرده بود از ناخنای خودش گرفته بود مرحله به مرحله...
پس فک کنم واقعا خوب بشه : )))

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - عاطی جوجو - 23-08-2014

(22-08-2014، 21:59)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 21:53)عاطی جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوز نه... ولی امتحان میکنم
اون عکسا رو کسی که خودش این لاک رو امتحان کرده بود از ناخنای خودش گرفته بود مرحله به مرحله...
پس فک کنم واقعا خوب بشه : )))

من امتحان کردم گند زد تو ناخنمSad