![]() |
ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20) +--- موضوع: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! (/showthread.php?tid=165734) |
RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Nazanin♥Xavi - 30-08-2014 (30-08-2014، 11:41)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ب تو چ ؟تیم ماست به تو هیچ ربطی نداره حرص میخورم دیګه چون عاشقشم میفهمی که؟؟؟ میبینی که میګیره ![]() RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Interstellar - 30-08-2014 میگم نازنین واسه خفه کردن کمک خواستی بگو ها ! RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - hidden ninja - 30-08-2014 بیا برو بارسا اگه گند زده برا یه عده پیرمرد مثل اینیستا و ژاویه تاثیرش تو جام جهانی هم ضایع بود ژاوی و اینیستا و چن نفر تو رئال واقعا باید ببرن گم شن RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Hadis Messi - 30-08-2014 (30-08-2014، 11:45)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آقامنم هستم ماهان دمت جیییییییز! RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Nazanin♥Xavi - 30-08-2014 (30-08-2014، 11:45)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین باهم دعوا نداریم که ![]() من هرچی فکر میکنم میبینم به تو ربطی نداره واقعا! با ژاوی و اینیستا درست حرف بزن نمیخوام توهین کنم بهت حرف دهنتوبفهم خب؟؟؟ بسه دیګه حرفی داری تو پ خ بګو (30-08-2014، 11:45)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فدات شم ماهن جون نه لازم نیست خودم انجامش میدم ! باتشکر از:ماهان حدیث و سارا عاشقتونم واقعا ![]() RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - hidden ninja - 30-08-2014 بچه رو نگا کن از بچگیت این حرفا و توهین هارو میگی بچه تو دنیا نیومده بودی من شبا پیرهن بارسا و رونالدینیو میخوابیدم ادعات نشه اون موقع که ژاوی و اینیستا مطرح بودن منم خوبیشونو میگفتم ولی وقتی الان کارایی ندارن گند زدن تو بارسا چی هر چیزی یه عمری داره RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - mohsenniceboy - 30-08-2014 (30-08-2014، 11:38)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو بخاطر همین نگهش داشتن تا رو نیمکت از تجربیاتش استفاده کنن. ![]() از بازیش که گمونم خیری بهتون نرسه. RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - N@ughty♥g!rl - 30-08-2014 هوی رئالی ها از تیم شما که بهترن RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Nazanin♥Xavi - 30-08-2014 (30-08-2014، 11:52)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - hidden ninja - 30-08-2014 سن سه تا شون جمع شه اندازه منو محسن نمیشه اومده میگه به تو ربطی نداره یه الف بچه از فوتبال حرف میزنه تو عمرش شوت نزنه من تو سربازی هم دست ز فوتبال بر نداشتم بعد این ادعاش میشه |